Mooi en stevig katten halsband

Deze heb ik al meerdere keren besteld als mijn jonge katje Lucky het bandje kwijt raakte of erg versleten was. Hij is erg trots en blij om het te mogen dragen en met adres kokertje wat ik naast het belletje erbij gehangen heb

Snel en correct

Mijn bestelling werd supersnel en correct geleverd, met een persoonlijk berichtje er bij en zelfs een cadeautje. Top leverancier!!

Snelle verzending. Huisdieren zijn happy!

Animal King heeft een ruime selectie snacks voor honden en katten. Mijn dieren waren iig heel blij met deze bestelling.

Kwaliteit

Al meerdere malen hier besteld voor mijn 3 honden. Het is altijd goed en komt snel binnen , vaak volgende dag al.

Uitstekende service en snelle bezorging, Altijd iets lekkers voor mijn meisje Senna.

het was een snelle levering ,maar geen verzend bericht gehad dat was jammer.was gelukkig thuis

Prima producten en altijd snel in huis !

Makkelijk besteld,en snel in huis

Mijn Hond is erg tevreden met mijn aankopen.

Zie boven.

Super service!!!!

Super service en heel snel

Er zit altijd wel wat lekkers bij voor de hondjes

Prettig dat ik het kan afhalen

Ik vind het fijn dat ik het kan afhalen. Heb ik meteen een loopje met de hond.

de nieuwe website werkt nu prima

Vandaag bestellen morgen in huis met altijd een extraatje voor onze hond. Zo aardig!!!

Perfect!

Zeer mooie penning, snelle verzending, perfect!

Uitsluitend!

Op tijd de mail beantwoord en zijn gemoedelijk.

Supersnel

Als het volgende keer weer zo snel geleverd wordt blijf ik heel blij.

Veel keuze, goede producten en snelle levering.

Al vele jaren bestel ik bij animalking.nl, ben zeer tevreden over hun. Goede kwaliteit snacks en veel keuze. Nooit enig probleem ervaren. Dus ik blijf een vaste klant!

Klasse webwinkel

Zeer goede webshop. Snelle levering en altijd wel een kleine attentie voor de honden erbij, zo leuk.

Het is goed spul

De honden zijn er gek op

Super snelle levering, met altijd een persoonlijk bedankje en wat lekkers voor het hondje.

Iedere keer top spullen en.correcte bezorging

goede en snelle service

vandaag besteld morgen geleverd top

Goed product ontvangen

Wederom een aanrader

Producten zorgvuldig verpakt, van goede kwaliteit en zoals omschreven. Snelle verzending en nog een leuk presentje voor de woef ook. :)

Ruim assortiment prima prijs

Altijd een fijne webshop voor hondenspul. Snel verzonden en altijd een lekker extraatje erbij

Raadhuisstraat 43

1541JP Koog aan de zaan