Makkelijk te bestellen, eerlijke prijs, snelle verzending en een leuk presentje. Wat wil een mens nog meer!! :)

Altijd snelle en vriendelijke service.

Helemaal goed.

Altijd razend snel levering en je ontvang bij elke zak voer een kleine zakje honden snoepjes gratis.

Ben erg tevreden mee

Ben erg tevreden

Snel en persoonlijk

Snelle levering met een persoonlijk briefje en wat lekkers voor de hond, das altijd leuk!

Snelle service Goed product

Leveren altijd netjes op tijd

Leveren altijd netjes op tijd En ook altijd een lekkere snack voor de hond !!

Klantvriendelijk

Binnen 2! Dagen het voer van mijn hond in huis! Met als extra een snack. Aangepast aan het voer dat ik gekocht had. Fijn als je iets krijgt als daar over is nagedacht.

Perfecte service

Zeer goede resultaat bij de hond. Perfecte service en zeer snelle levering.

Het leuke is het cadeautje bij je bestelling nogmaals dank

Altijd vlotte levering en iedere keer wat extra's voor de hond erbij! Dik tevreden.

Prima bedrijf

Altijd correcte en snelle levering.

Top firma

Bestellingen altijd op tijd geleverd,veel keuze , goede prijzen. 1-puntje de grote pakken zijn dikwijls niet voorradig.

Snelle service, persoonlijk briefje erbij, cadeautje omdat het een eerste bestelling was, ontzettend leuk!

Producten prima voor mijn allergische hond. Afhandeling kleine foutjes.

Keuze en kwaliteit helemaal goed. Enquête was er eerder dan de bestelling. Aankondiging bezorging op dag bezorging. Tempo verder prima hoor. Pakket bevatte briefje met melding van gratis zakje konijn strips, die ontbraken echter. Geen ramp, hond mag alleen paard, datgene wat ik ook zelf besteld heb

Mijn bestellingen worden altijd zorgvuldig ingepakt en vlot geleverd. En voorzien van een extraatje, erg plezierig.

Snel

Snel

Altijd vriendelijk en snel

Flexibele webwinkel,heerlijke snacks voor Tisha, snelle verzending en heel vriendelijke klantenservice.

Zeer Goed. Goede kwaliteit

Snelle en juiste levering,goede communicatie.

Was in eerste insantie omdat de dierenwinkel diccht was ivm vakantie,maar animal king heeft er een klant bij.zat ook leuk presentje bij de levering.

Het is altijd snel binnen . Verzenden is gratis en zit altijd wat extra’s bij om te proberen voor de honden .

Geweldig.

Altijd keurig op tijd,en wat het nog leuker maakt,ze doen er één persoonlijke boodshap bij,en niet dat het moet maar ze doen het toch maar. En de katten en honden vinden het lekker.

Op Animal King kun je vertrouwen

Altijd snelle levering en een attentie erbij voor je huisdier! Top

Snelle levering van het hondenvoer. Leuk dat er nog een kleine attentie bij was

Raadhuisstraat 43

1541JP Koog aan de zaan