Snel geleverd!

Super snel geleverd, met een persoonlijk kaartje en een klein cadeautje. Top ervaring en zal ik zeker vaker gaan bestellen!

Fijne site en veel goede producten voor je huisdieren

Je bestelling is niet binnen 1 dag binnen, maar dat is het waard…netjes verpakt en er zat zelf een verrassing bij voor de hond zooo leuk! Aanrader hoor!

Prima levering

Prima levering, snel en een extraatje in de doos voor onze hond

Goede service, snelle levering

Goede service, bijna altijd een product als extraatje. Jammer dat de eendstrips al weken niet leverbaar zijn.

De bestelling wordt snel geleverd en er zit altijd een briefje bij met een cadeautje in de vorm van een zakje snacks. Dit keer een zakje konijn strips. Heel attent!

super en snel

Overzichtelijke site. Bestelling wordt snel verzonden met extraatje erbij.

Alles naar wens

Snell levering en de honden vinden de snacks heerlijk

Topservice

Overzichtelijke site. Mijn bestelling was supersnel binnen. Zeer tevreden.

Top!!

Goede en snelle sevice, uitstekende producten! Duo zalmolie en schapenvet Binnen de week al enorm verschil! De honden zijn zachter en een mooie glans!

Animal King is een geweldige webshop. Goed geprijsd uitstekende kwaliteit en snelle verzending en ook nog altijd een cadeautje erbij.

zeer tevreden

De zalmolie is goed aangekomen en er zat zelf nog een cadeautje bij voor onze Sinne (hond), welke perfect in de smaak viel, zeer attent!!

Snel binnen en leuke gift gekregen!

Eerste keer hier besteld en leuk extra koekjes erbij gekregen. Snel binnen ook!

Altijd perfect geleverd.

Bestel hier met vertrouwen.

Houden zich aan afspraken.

Snelle levering van bestelling

Uitstekend!

Overzichtelijke website, vriendelijke klantenservice, snelle levering en goede prijs-kwaliteitverhouding. Al jaren bestel ik bij dit bedrijf, mijn honden zijn dol op hun snacks! Ik heb nog wel een tip: graag een opmerkingen veld toevoegen bij bestellingen, zodat je bijzonderheden kan doorgeven. Voor de rest: helemaal super!

Snelle en perfecte service

Zeer overzichtelijke site en zeer goede service.

Tevreden

Bestelling werd snel geleverd en ik kreeg een extraatje erbij voor de hond. Mijn hond vind de schapenvet -zalm olie erg lekker en ook de extraatje: kip/vis sandwich vind hij erg lekker.

perfect

Prima overzichtelijke website. Levering zeer snel. Alles perfect in orde.Niet duur.

Ze hebben allerlei heerlijke en gezonde dingen om onze dieren te plezieren

Fijne webshop met brede keuze aan diverse dingen voor onze geliefde dieren

Bestellen ging eenvoudig en spullen zijn netjes en op tijd geleverd. Kortom, prima!

Alles keurig op tijd en goed verpakt

Snelle levertijd ook als het product niet op voorraad is. Zeer fijn dat ze oude verpakkingen gebruiken.

Top en wat extra voor mijn hond. Hij is super blij ermee.

Goede, snelle levering van goede producten

Prima hondensnacks voor een goede prijs

Gebruiksvriendelijk site

Gebruiksvriendelijk site Bestelling volgende dag thuis Altijd een aardigheidje gratis voor de hond bij de bestelling

Raadhuisstraat 43

1541JP Koog aan de zaan