Snel geleverd en de honden zijn helemaal uit hun dak...

super snelle levering en goede communicatie

Snelle levering, duidelijke site en goede en snelle communicatie. Daarnaast leuk extraatje voor de hond erbij, altijd leuk. Zal zeker blijven bestellen.

Snelle levering van een prima product ( hennepolie met schapenvet)

De ene dag besteld en de volgende dag al binnen. Je kunt ook via bol.com bestellen, maar dan is het €5 per fles duurder,

Geweldig!

Uitgebreid assortiment, altijd supersnelle levering, extra snackje erbij als cadeautje.... Wij zijn fan!

Super service

Goede kwaliteit hondenvoer, snelle levering en de honden zijn ook altijd blin als bestelling binnen komt…

prima service

Makkelijk bestellen, snelle levering. En altijd een cadeautje voor Beau.

goede service

Bestelling snel en netjes geleverd , goede kwaliteit en natuur zuivere producten.

Snelle levering g

Een - puntje sommige producten zijn niet voorradig

Goed, snel en compleet

Doordat mijn hond een voedselallergie heeft, mag ze alleen maar paardenvlees eten. En hier heb ik allerlei snacks van paardenvlees die mijn hond heerlijk vindt. En het bestellen gaat super makkelijk, helemaal als je een account aanmaakt. Dan kan je je bestelde producten snel weer terug vinden. Ook krijg je het snel toegestuurd, zodat je nooit zonder hoeft te zitten.

snel verzonden en niet duur

veel verschillende producten en gelukkig nu ook veel vegetarisch of vegan alleen erg jammer dat de witte kauwringen al niet meer een tijd te koop zijn

Top!!

Juist dat beetje extra in vorm van een versnapening voor de hond. Echt top! en de snelheid van versturen, kan niet anders zeggen dat dit erg goed voor elkaar is.

Snelle levering goede kwaliteit

Duidelijk snel geleverd

Makkelijke website en altijd iets extra’s bij je bezorging met een leuk briefje!

Bestelling altijd snel binnen en iedere keer een extraatje voor de hond erbij. Dik tevreden!

Altijd super

Snel en zoals besteld met altijd n kleine verassing.

En een geschenkje altijd leuk

Ik ben zeer tevreden van Animal King. Ze hebben snoepjes voor mijn hond die allergieën heeft. Ik kan kiezen uit kleine of grotere pakken die in verhouding dan ook nog goedkoper zijn. EN ik krijg bij iedere levering een probeer pakje gratis

Snelle levering en een goed assortiment van producten

Vlotte bezorging en mooie service

Voor de eerste keer hier besteld. Werd keurig per omgaande verstuurd en ook nog een extra zakje hondensnoepjes ontvangen. Leuke service!

Snelle levering en alles in een stevige doos verpakt Heel leuk dat er bij elke bestelling een cadeautje zit voor de hond

Prima en snel geleverd

De bestelling is snel binnen en er zit altijd een zakje snacks in voor de hond

Super, wat een goede service en er zit altijd wat extra's bij voor de hond en/ of vogels

Goede ervaring, goede service, goede producten. En de extra attentie, bij de bestelling is helemaal super!! Ga hier zeker weer een bestelling plaatsen. .

Mooie producten, snelle levering

Mijn hond (labradoodle) is gek op de doggoloni botjes. Hier heeft ze iets te kauwen en ze zijn niet hap-slik weg. Ik neem ze makkelijk mee.

Raadhuisstraat 43

1541JP Koog aan de zaan