Snel geleverd, netjes de zak in een stevige doos

Snel geleverd, en een extraatje voor de hond !

Prima bedrijf netjes op tijd geleverd Met extraatje

Onze eerste bestelling en zeker niet de laatste

Top!! En onze hond was blij verrast met het extraatje wat erbij zat.

Supersnelle levering en ook nog een leuk presentje erbij!

Geweldig.

Ik heb 1 minpuntje. Jullie mogen best aangeven dat jullie een supersnelle service bieden en ook nog een cadeautje mee sturen. ;-)

Prima,

Snel en overzichtelijke site om te kunnen bestellen. Idd extra trainingkoekjes met tasje zat erbij. Heel leuk.... Ik, miste alleen via de mail n bevestiging v mn bestelling en link met, wanneer de levering is. Wat op zich vlot was....de levering.... Heb met contactbrief aangegeven maar, helaas wordt daar niet op gereageerd. Dat zou beter kunnen..... Hond vindt de gedroogde kippennekkies heerlijk.

Snelle leveringet leuke extra's

Rechtstreeks op de website besteld voor een scherpe prijs (varkensoren) Levering snel en vlot Een proefpakketje lekkers voor de honden - fijn En daarbovenop nog een handig trainerstasje, daar wordt je als hondenbaasje ook weer blij van Dus iedereen tevreden Dankjewel

Ruim assortiment, snelle levering

Helemaal super !!!!

De ene dag besteld, volgende dag in huis. En alweer een leuke verrassing voor de hond extra

Fijne producten met extra aandacht

Ik krijg altijd wat extra’s erbij, heel attent

Snelle levering maar had mijn hond goed en juist gemeten doch het loopsheidbroekje was veel te klein. Terugsturen gaat niet omdat we het proberen te passen hebben en en het dus gebruikt is. Zeer jammer!

bestel en voor je het weet is het geleverd top met altijd een snack voor onze labrador

Goede site, perfecte service!!!

Snelle levering met iets extra erbij

een snelle levering met een leuk presentje erbij. Ook edn goede prijzen voor de producten

Goede producten en zelfs extraatje!

Super netjes snel en zelfs gratis extraatjes

Gewoon doen

Goed product

Alles naar wens, de hond is ook te vreden

Super snel geleverd

Super snel geleverd, jammer dat Postnl het pakket in de stromende regen buiten had neergezet, maar dat is niet voor Animal King! Lief geschreven kaartje én een leuke attentie qua knabbel voor de hond. Ik ga zeker nog een keer bestellen

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Simpel bestellen en vlot geleverd

Snel, goedkoop.

Snelle levering en een cadeautje

Super service en snelle levering. De honden zijn dol op alle natuurlijke snacks. Ook ideaal voor tijdens onze trainingen!

Voor mijn incontinente hondje zocht ik een broekje. Bij Animal King vond ik dat. Ik ben er zeer tevreden mee, staat nog leuk ook. Verder nog een paar zeer betaalbare speeltjes en wat hondensnacks besteld. Alles werd snel bezorgd, met nog een leuk persoonlijk briefje én als extraatje nog een gratis zakje fish jerky snack. Hoe bijzonder is dat!

Snel, mooi product en zelfs een aardig presentje voor de hond!

Snel, mooi product en zelfs een aardig presentje voor de hond!

Prima levering.

Prima levering, al was de prijs wel enorm omhoog gegaan bij het product wat ik had besteld, namelijk zachte kip jerkey a 500 gram. Voorheen 9,95 euro, nu 10,95....een stijging van 10% !!!!

Snelle service en een extraatje

De aankoop werd super snel verzonden (zat wat vertraging bij PostNL). Ondanks dat ik eerst wat sceptisch was omdat de bevestiging in het Engels was een zeer goede ervaring. Het extraatje was ook leuk om er bij te ontvangen.

Raadhuisstraat 43

1541JP Koog aan de zaan