Prima service, snelle levering

Mijn bestelling werd snel en super afgehandeld en bezorgt. Tevens werd er een extra gratis snack voor de hond bijgeleverd. Toppie !!

Kat Noah was super tevreden over zijn bestelde speeltjes.

Ook was Noah blij verrast voor de lekkere bijgevoegde attentie.

Tevreden

Mijn eerste ervaring is zeker zeer naar tevredenheid .. snelle bezorging.

In eerste instantie schrok ik even, omdat ik een melding van PostNL kreeg dat mijn pakketje bezorgd zou zijn terwijl dit niet het geval was. Ik had in deze tijd iets geduldiger moeten zijn, want gelukkig viel het pakketje twee dagen later alsnog op de mat en ben ik hartstikke tevreden met de producten! Én er zat een presentje bij voor de hond, super leuk!

Altijd netjes optijd geleverd. Top bedrijf

Zeer snelle levering

perfecte en zeer snelle levering,bedankt.

Snel en goed

Ondanks de corona crisis toch mijn bestelling snel ontvangen. Leuk dat ze er een zakje kattensnoepjes en muizenspeeltje bij deden.

Geweldig en snel!

Super goede prijs/kwaliteit verhouding!

Betrouwbare leverancier

Nu een paar keer iets besteld. De bestellingen zijn tot volle tevredenheid uitgevoerd en thuis bezorgd. Perfect!!

Ik vind het zo erg leuk dat er voor onze lieve viervoeter telkens weer een heerlijke versnapering bij zit. Het is een feestje om de doos open te maken. Telkens is het weer één verassing en onze lieverd staat er dan naast hij weet inmiddels dat dit voor hem is.😂😊. Communicatie met het personeel van Animalking vind ik ook top, netjes en zeer klantgericht. Bedankt voor elke keer wat lekkers en de goede zorgen. Daardoor bestel ik nu de zalmburgers ect... onze hond is er dol op. Ik beveel jullie zeker aan toppers!

Fantastisch!

Super snel

Snelle levering en dan nog iets gratis erbij voor de hond 👍

Uitstekend!

De ene dag mijn bestelling geplaatst en de volgende dag al in huis. Daarbij zelfs een vriendelijk bedankt briefje en een cadeautje. Juist in deze tijd met het Carona virus is het heel belangrijk om al onze producten zoveel mogelijk online te kopen. Uw bedrijf maakt het mogelijk in samenwerking met Post nl, dat mensen in deze tijden veilig, zorgeloos en snel hun dierenbenodigdheden in huis hebben. Uitstekend dus!!!!!!

Snelle levering, maat van de rug te groot

Leupsheidsbroekje voor franse bull besteld volgens de maattabel, helaas is het stukje vanaf de staart tot de taille iets te lang waardoor het maandverbandje te laag komt te zitten

Super 🥳

Snelle levering, prima producten en ook altijd een presentje voor mijn hond.

De hond vindt het héérlijk en een snelle levering.

Mijn hond vindt het voer onweerstaanbaar... dit nadat ze geen zin meer had in haar andere brokjes. Heel fijn: ze zijn klein formaat. Ze kauwt niet dus dat is ideaal. Een snelle en goede levering.

Super weer

Snelle service en fijne producten voor mijn vind. Goede prijs kwaliteit verhouding!

Snel geleverd en uitstekende kwaliteit!

Heb nog niets ontvangen

Heb nog niets ontvangen

Prima en snelle service prima kwaliteit van artikelen

Ik bestel regelmatig snac’s voor mijn honden en deze zijn prima

Zéker voor herhaling vatbaar!

Fijne website, betrouwbaar, makkelijk bestellen. Vanaf €30,00 geen verzendkosten. De ene dag besteld, de dag erna al in huis!!

Makkelijk bestellen (goede website) en snelle levering

Prima en snelle service, altijd een extraatje bij de snacks die wij bestellen.

Was mijn eerste bestelling en is super gegaan. Zelfs cadeautje erbij.

Snelle levering van prima kwaliteit.

Runderoren en pensstaafjes van Animal King zijn kwalitatief erg goed. Bij elke bestelling zit een mooi extraatje voor onze hond.

Mijn eerste bestelling meteen een goede ervaring

De levering was snel en goed verpakt.

Raadhuisstraat 43

1541JP Koog aan de zaan