Goede kwaliteit en snel bezorgd

Ik heb hier voor het eerst diverse snacks voor mijn honden besteld. Goeie kwaliteit en mooi snel bezorgd. Dus heel tevreden!

Wederom een prima ervaring met Animal King. Bestelde goederen netjes aangeleverd en voor onze trpuwe viervoeter nog een extra verrassings snack. Helaas een mindere ervaring met PostNl, maar dit lag niet aan de prima service van Animal King.

Product snel geleverd kreeg er nog iets lekkers bij

Honden zijn er super blij mee, altijd fijn om er extraatje bij te vinden

Snel en leuke attentie

Snelle levering en goede opvolging van verzending, leuke attentie bij de bestelling is altijd leuk

levering is prima

wat betreft de leveringen: snel en keurig verpakt! Echter bij de voorlaatste levering zat een zakje runderribbetjes. Hiervan heb ik hem er 2 keer een gegeven en helaas kwamen ze er beide keren na enige tijd weer uit. Jammer, het was goed bedoeld en hij keek er ook heel fel naar, maar nu geef ik het maar niet meer. met vriendelijke groet, H.J. Broeksema

Service in diervoeding

Prima service bij mijn bestelling voor egel voer en vogelvoer. Kreeg eerst een verkeerd artikel(eekhoorn voer) dat mocht ik houden en kreeg toen gratis een grote doos egelvoer toegezonden. In 1 dag bezorgd. De egel komt het elke nacht opeten! En de tuinvogels smullen van het eekhoorn voer.

Goede service, kadootje voor mijn meiden( lees hondjes). Ze vinden het heerlijk

Altijd goed!

Natuurlijke Hondensnacks, ruim assortiment, snelle levering!

goede service en goede kwaliteit

goede service en goede kwaliteit

De bezorging is super snel.

Zodra de bestelling de deur uit is, heb je het de volgende dag in huis. Goed verpakt, hond is zeer tevreden. En altijd zit er een verrassing bij voor de hond.

Zoals gewoonlijk top

perfect

snelle levering.

Wederom uitstekend!

...en steevast een leuke verrassing bij de bestelling.

Zeer snelle levering, fijn dat er oude dozen word her gebruikt en altijd iets lekkers bij de bestelling voor de hondjes

Snel geleverd en met een leuke attentie erbij. Helemaal top !

Echt supper

Ze hebben goede snacks voor me hondje omdat die echt een zeurpiet is met snoepjes en deze eet die wel.

Altijd goede kwaliteit en snel geleverd.

Aanrader!

Gewoon goed!

Goed assortiment en vriendelijk en hulpvaardige klantenservice.

Persoonlijke en snelle service

Animal King heeft enorm veel keuze en levert snel met een persoonlijk briefje en een attentie erbij. Bij vragen komt er direct antwoord. Goede service!

Fijne service

Snelle levering, en ook nog een lekkere traktatie erbij voor de hond.

Snelle levering en vriendelijke service. Goed gevoel bij!

Goede ervaringen mee!

Uitstekende service en snelle levering

Geweldig!

Breed assortiment aan producten en een enorm attente winkel.

Als je iets besteld altijd wat lekkers erbij om uit te proberen.

Raadhuisstraat 43

1541JP Koog aan de zaan