Geweldige wedstrijd en alles prima geregeld!

Samen met zoon wedstrijd Liverpool - Ipswich Town bezocht. Tussen de harde kern op The Kop genoten van de liederen en enthousiaste supporters. Dan ook nog eens een 4-1 overwinning met 2 doelpunten van Gakpo. Te gekken ervaring!

Fantastische ervaring met mijn zoon.

Heerlijk weekend. Alles ademt voetbal in Liverpool. Alles tot in de puntjes geregeld en begeleidt door voetbaltrips.com. Kortom n herinnering voor t leven.

Grandioos

Wij hadden kaarten voor een andere wedstrijd van Borussia Dortmund, echter wij zagen een combideal voorbijkomen waar wij graag gebruik van wouden maken. Dit is door voetbaltrips echt goed geregeld op een korte termijn! Tevens werd er door voetbaltrips zeer snel gereageerd op mijn mails met vragen. Wij hadden nu een combideal Duitsland met op vrijdagavond de wedstrijd Borussia Dortmund - Bayer Leverkusen en op zaterdagavond Borussia Mönchengladbach - Bayern München. Samen met mijn zoon van 11 en mijn maat met zijn zoon van 12 zijn wij hier geweest. Wat een prachtige ervaring! De jongens waren zo enthousiast bij alles wat ze zagen, dat was echt geniaal. We hadden prima plekken in het stadion met in Dortmund zicht op de "gelbe wande" GEWELDIG. Verder alles prima verlopen met de toegangstickets en het hotel in Mönchengladbach was echt prima. Hotel lag op loopafstand van het centrum, dus hier hebben we op de zaterdagmiddag mooi gebruik van kunnen maken. We zijn met een taxi naar het stadion gegaan want lopen was ons net te ver. Voor minder dan € 20,- ben je bij het stadion, dus aan te raden. Al met al een dikke pluim voor voetbaltrips, alles op zo'n korte termijn regelen en echt prima voor elkaar. Als wij nog een keer een wedstrijd willen bezoeken, dan hoeven we niet lang na te denken met wie we gaan, VOETBALTRIPS.

Top ervaring!

Dit is niet de eerste keer dat wij hier geboekt hebben en zal ook zeker niet de laatste keer zijn. We hebben weer een top ervaring gehad, alles verliep soepel en we kregen de tickets ruim optijd. 2 plekken naast elkaar gegarandeerd en een mooie wedstrijd. Dank hiervoor!

Geweldige reis gehad

Naast de tickets ook nog tickets ter plekke gekocht voor andere wedstrijd. Was een waar voetbal feest

Goed geregeld van A tot Z!

Inmiddels mijn tweede reis via deze organisatie en net als de vorige keer helemaal goed verzorgde reis naar Manchester gehad met mijn 12 jarige zoon. Zeker een aanrader!

Prachtige trip naar een geweldig stadion

Prima georganiseerde reis gemaakt naar een mooie stad voor een goede wedstrijd in een fantastisch stadion

super ervaring !!!

Alles was goed geregeld van hotel en tickets match. Vlucht was echter onduidelijk héél moeilijk om u tickets te verkrijgen uiteindelijk met auto gereden om zeker te zijn?? Ik vind ook redelijk duur voor zo'n firma kan goedkoper denk ik 245 euro /man voor wedstrijd te zien op bovenste ring Bayern -Leipzig

Fantastisch!

Samen met mijn zoon naar Spurs-Liverpool geweest. Hele reis georganiseerd door Voetbaltrips, perfect geregeld!

Hele goede ervaring

Duidelijk in de communicatie en dat jullie alles goed monitoren zoals dat de 1e gedeelte wat jullie stuurde niet scherp genoeg was en dat jullie dat aangepast hadden. Dus top

Uitstekend en makkelijk

Heel makkelijk en overzichtelijk, niet goedkoop…

Fijne ervaring

Vlot afgehandeld, goede plaatsen.

Uitstekend geregeld.

Erg goed geregeld. Super zitplaatsen in het stadion. Rekening gehouden met leeftijd zoon.

Prima geregeld, en vertrouwd

Op het laatste moment drie tickets gekocht voor Man UTD, alles prima geregeld. Contact was prima. Zowel via de app als e-mail Plaatsen waren prima. Eerst daggie Liverpool incl. stadium tour Anfield, toen in de avond wedstrijd Man UTD bezocht.

Alles uitstekend geregeld

Alles goed geregeld

Ik ben 15-12-2024 voor de verjaardag van mijn man naar de wedstrijd Barcelona-Leganes geweest. Het was voor mij de eerste keer in Barcelona en het bij wonen van de wedstrijd, mijn man is hier al vaker geweest. Wij vonden het een hele ervaring helaas hadden ze de wedstrijd verloren. Ik geef voetbaltrips een dikke 10 de service was geweldig en de kaartjes waren op tijd. Ook de plekken die wij hebben gehad waren geweldig we zaten vooraan en konden alles goed zien. Ontzettend bedankt voor jullie hele team! Ik ga vaker via jullie een wedstrijd boeken.

Mooie ervaring, kregen de tickets ruim optijd binnen.n.

Rondom het stadion ging het prima.  We waren een uurtje voor de wedstrijd bij het stadion en konden redelijk vlot naar binnen.  De tickets werkte uiteraard.  Alleen was het slecht aangegeven waar wij zaten.  We moesten schijnbaar een trap omhoog want we zaten in vak A5.  Dus dat was even zoeken.  Verder is het misschien handig om aan te geven dat er meerdere fanshops zijn in het stadion en niet erbuiten.  Nadat we onze plek gevonden hadden, dit waren trouwens super plekken want we zaten hoog en konden hierdoor alles goed zien. De tickets waren ook ruim op tijd verzonden en de mail met de definitieve speeltijd ruim van tevoren was ook erg fijn. De communicatie was dus super vanuit voetbaltrips.

Goed geregeld

Mooie ervaring met het gehele gezin.

Mooie ervaring

Goed geregeld, bij vragen wordt er snel gereageerd! We zaten met z'n 5en naast elkaar. Top. Als er al een minpuntje is, dan hadden we wat lager willen zitten, maar ach.....er zijn ergere dingen toch?!

Goed en duidelijk geregeld

Ik had dit aan mij zoon beloofd het was een fantastische ervaring samen

Van A tot Z goed geregeld.

Van de eerste aanvraag tot het opsturen van de tickets inclusief de benodigde informatie heel goed verzorgd.

Uitstekend!

Duidelijke communicatie. Goed bereikbaar. Helemaal top.

Fantastisch genoten.

We waren bij Bayern Munchen en dat was een geweldige ervaring. Mooi groot stadion met goede faciliteiten. Tijdens zo'n wedstrijddag kom je er achter hoe groot de club is en hoe de club en het voetbal leeft in de stad. Vervoer is goed geregeld en met de metro kom je snel bij het stadion. Kaarten waren op dinsdag al binnen terwijl ze uiterlijk vrijdag zouden komen. Hele goede mailwisseling met de organisatie en fijne uitleg over de gang van zaken.

Alles top geregeld!

Super goede service en snelle reactie bij vragen

Een onvergetelijke eerste keer!

Ik ben heel tevreden over mijn eerste Premier League-bezoek dat ik reserveerde via Voetbaltrips.com! We gingen eind november met 2 vrienden naar Crystal Palace - Newcastle kijken. We zijn met 2 Crystal Palace fans aan de praat geraakt, heel vriendelijke mensen die al heel lang fan waren. Palace is een echte volksclub en het stadion heeft nog de charme (en misschien op sommige vlakken ook wel het ongemak) van het ouderwetse Engelse voetbal. De mensen van voetbaltrips waren voor én tijdens onze trip heel reactief, duidelijk en klantvriendelijk in de communicatie, waarvoor dank. Wat betreft de zitplaats konden we het veld volledig zien, maar het is misschien nuttig om mee te geven dat in de Arthur Wait stand boven rij 30 het zicht belemmerd wordt door een soort hangbrug die dient voor de camera's. Daardoor zie je de tribune aan de overkant bijna niet. De sfeer was vrij kalm in de 1e helft, wat ik wat verontrustend vond voor de Premier League, maar na de vroege goal in de 2e helft sloeg de vlam wel meer in de pan en kwamen de fans los. De laatste 10 minuten zijn we naar beneden gegaan in de tribune om op 2 vrije zitjes plaats te nemen, daar was de intensiteit nog veel voelbaarder! Dit smaakt echt naar meer en daarvoor doe ik ongetwijfeld opnieuw een beroep op Voetbaltrips.com!

Bernadottelaan 13

3527GA Utrecht

Over Voetbaltrips.com

Vanaf 2011 zijn wij met Voetbaltrips.com actief op de markt van voetbalreizen. Wat begon als een onschuldig project van twee jongens die vonden dat georganiseerde voetbalreizen te duur waren, is onderhand uitgegroeid tot een volwaardig reisbureau met een team van 10 medewerkers. Vanuit ons kantoor in Maarssen organiseren we voetbalreizen naar praktisch alle topclubs in Europa! In 2022 we have launched Visitfootball.com, our English website, which caters to English speaking customers in Europe.