Fantastische ervaring!

We hebben een geweldige trip gehad dankzij Voetbaltrips.com. Vanaf het eerste contact verliep de communicatie vlot en super vriendelijk – echt topservice! Alles was tot in de puntjes geregeld, waardoor wij ons nergens zorgen over hoefden te maken en gewoon konden genieten. De plaatsen in het stadion waren echt fantastisch, we hadden perfect zicht op het veld en konden alles uitstekend volgen. Het was een onvergetelijke ervaring. Absoluut een aanrader!

Top site, snelle service, uitstekende communicatie!

Hele goede en duidelijke site. Snelle en klantvriendelijke communicatie. Aanrader!

Voetbalhistorie bij Old Trafford

Intense ervaring omdat ik de tragiek en historie van de club ken. Tevens mij begeven onder de supporters schare van Man Utd in The Trafford, de pub vlakbij het stadion. Sfeer in het stadion is zeer bijzonder. De opkomst tijdens het nummer van John Denver "Country roads" en dan in de vertaling naar de club gaf kippenvel!

Goede service en bereikbaarheid

Na het bestellen een uitgebreide info wat er wanneer gaat gebeuren. Aanvullende vragen worden ook vlot beantwoord. Zeker als je voor de eerste keer een (prijzige) kaart besteld voor het buitenland toch spannend. Contact in Liverpool ook goed geregeld.

Goed geregeld .

Compleet geregeld , maar jammer van geen keuze hotels , verder perfect .

GEWELDIG

Wij zijn bij een wedstrijd van Liverpool tegen West Ham United geweest. We hadden super plekken achter de goal. Alles was heel goed geregeld. Communicatie met Voetbaltrips.com is heel fijn. Direct en er wordt netjes en goed gereageerd. Wij moesten een ticket omboeken, dat was snel en goed geregeld. Dank je wel. Zeker een aanrader.

Ze onrzorgen je volledig

Ik heb nog nooit eerder een buitenlandse voetbaltrip geboekt. Ben op zoek gegaan en kwam bij voetbaltrips.com uit. De offerte en boeking liep vlekkeloos. Heb hiervoor ook telefonisch contact gehad, ook dit ging op een vriendelijke en behulpzame manier. Bij het proberen in te checken voor onze heenvlucht kwam ik door wijziging van de vliegmaatschappij er niet door. Voetbaltrips.com heeft op zondag de incheck procedure voor me geregeld en in een aparte WhatsApp bericht hebben ze me geïnformeerd hoe ik dit voor de terugvlucht zelf weer kan regelen. Dit lukte dan ook gelijk. Hotel was prima en een geweldige wedstrijd gezien. Dikke pluim.

Goed en vertrouwd

Opnieuw via Voetbaltrips een wedstrijd geboekt en wederom een goede ervaring. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de levering van de kaarten. Daarnaast zijn ze ook attent op, in dit geval, het informeren dat je per 1 april een visa voor Engeland nodig hebt en hoe dit aan te vragen. Niet noodzakelijk voor ze om te doen, wel een goede services.

niet te betrouwen website

Ik heb 3 tickets gekocht voor de wedstrijd van dortmund - barcelona. Wij kregen 3 tickets doorgestuurd om 16u30. Eenmaal aan het stadion bleek dat maar 2 tickets werkte en dat er 1 iemand zogezegd met dit ticket al was binnen gestapt. Hierdoor hebben wij 4u gereden en 1200 euro betaald voor 1 iemand buiten te laten zitten gedurende de match. Het zou handig zijn iemand te kunnen contacteren om dit op te lossen maar niemand is bereikbaar na 17u. Bestel hier nooit meer tickets en raad iedereen aan dit niet te vertrouwen. Wat een bende oplichters.

Prima geregeld

Het was super geregeld, wel spannend om pas op het laatste moment de tickets te ontvangen. Veel Nederlanders in het vak waar we zaten

Fantastisch!

Goed geregeld, mooie plekken in het stadion, altijd bereikbaar voor vragen! Ik en mijn zoon hebben ontzettend genoten!

Een mooie beleving voor vader en zoon een om nooit meer te vergeten!!

Prima geregeld iets duurder maar geen omkijken verder

Heb nu een aantal maal via Voetbaltrips kaarten voor mooie wedstrijden aangekocht. Altijd prima verlopen en goede plekken. Ja het is duurder dan wanneer je rechtstreeks gaat of probeert of ingangen hebt bij clubs. Maar als je geen zin of tijd wil verspillen is dit een mooie snelle oplossing om bij mooie wedstrijden te zijn. Boeken gaat gemakkelijk, aanvullende vragen worden snel behandeld en je word keurig op de hoogte gehouden hoe verder na het boeken je de tickets krijgt en wanneer. Kan er naast dat het iets duurder is echt niets negatiefs over zeggen vooralsnog. Nu zo 4x gebruik van gemaakt in een jaar tijd.

Precies zoals verwacht

Prima service. We kregen de tickets voor de wedstrijd ruim op tijd. Dat scheelt een hoop stres. Ik zag op andere websites dat ze de tickets soms 1 uur voor de wedstrijd kregen. Dat is niet fijn. Wij hadden echt geweldige plaatsen. We zaten 3 rijen vanaf het veld. We konden de spelers bijna aanraken. Wat een belevenis.

Van begin tot eind alles goed geregeld en goede informatie.

Uitstekende service met overtreffende plekken in het stadion!

Heb via voetbaltrips, een wedstrijd bij Schalke geboekt. Kaartjes online geselecteerd, en wat blijk.. we zaten in het sfeervak. Super plaatsen en een super sfeer. Ideale ervaring om met je vrienden te delen en voor iedere voetballiefhebber.

Superfijn

Alles zeer goed geregeld mooi hotel fijne zit plaatsen voor de wedstrijd , echt top geregeld bedankt

Ongelooflijke ervaring!!

Voetbaltrips had alles mooi geregeld: vliegtickets , voetbal tickets en hotel allemaal goed georganiseerd. Ook vlotte communicatie via e-mail! Dank je wel!

Mooi om op deze manier de wedstrijd Lieverpool-Everton te ervaren

We zijn met voetbaltrips.com naar wedstrijd Liverpool-Everton geweest. Tickets, vluchten en hotel door voetbaltrips.com laten regelen en dat ging voortreffelijk. Heerlijk om zo zonder zorgen naar die pot te gaan. Ze gaven ook nog extra tips om de beleving nog mooier te maken.

Alles spoedig en correct geregeld

Leverkusen was een mooie ervaring, mooi stadion en leuke supportersclub

De wedstrijd van Real Madrid was fantastisch !

Met mijn 2 jongens van 10 en 11 ging ik op zaterdag avond naar de wedstrijd van Real Madrid tegen Lanes. Het is 4-2 geworden dus lekker veel goals gevallen. We konden allemaal naast elkaar zitten op een mooie plek dankzij voetbaltrips.com. We zijn al eerder naar Liverpool geweest en de volgende reis gaat naar Barcelona. Echte aanrader.

Op en top service

Dankzij voetbaltrips.com hebben we een super ervaring gehad bij Bayer Leverkusen - VFL Bochum. Het contact gaat makkelijk en snel, hele fijne partij om mee samen te werken. Dikke tip.

Atletico - Barcelona was geweldig (2 april 2025)

Tickets ruim optijd ontvangen en communicatie ook perfect. De zitplekken waren top (zie foto). En ja de tickets zijn wat duurder dan bij andere partijen of de club zelf. Maar de tickets zijn in ieder geval geldig en dat is het belangrijkste!

WAUW!

Wij zijn net terug van een geweldig weekend Madrid! Alles is zo vlot verlopen, het hotel was top en de wedstrijd was nog topper dan top! Onze zoon zijn droom is uitgekomen, onze hartjes zijn vol en wij zijn dus meer dan tevreden over voetbaltrips.com!

We hadden zéér goede plaatsen en dit tijdens een topwedstrijd in La Liga!

Zowel voorafgaand bij de aanschaf van de tickets tot het effectief aanleveren van de tickets in aanloop naar de wedstrijd werd alles zeer goed opgevolgd en gecommuniceerd. We hadden frontrow Seats tijdens de wedstrijd Atletico Madrid vs Barcelona en hadden een zéér fijne beleving. Zeker voor herhaling vatbaar! De reden waarom we geen 5 sterren geven, is omdat we enkel de tickets bestelde en dus geen beoordeling kunnen maken op een wanneer we ook het verblijf etc uit handen hadden gegeven.

Bernadottelaan 13

3527GA Utrecht

Over Voetbaltrips.com

Vanaf 2011 zijn wij met Voetbaltrips.com actief op de markt van voetbalreizen. Wat begon als een onschuldig project van twee jongens die vonden dat georganiseerde voetbalreizen te duur waren, is onderhand uitgegroeid tot een volwaardig reisbureau met een team van 10 medewerkers. Vanuit ons kantoor in Maarssen organiseren we voetbalreizen naar praktisch alle topclubs in Europa! In 2022 we have launched Visitfootball.com, our English website, which caters to English speaking customers in Europe.