Een fantastische ervaring!

Samen met mijn vader ben ik naar Liverpool-Manchester United geweest. Het was een droom die eindelijk uit is gekomen om naar Anfield te gaan! De service rondom de tickets was ook prima. We hebben de tickets op tijd gekregen en wanneer wij vragen hadden was het makkelijk om via de site contact op te nemen.

Professioneel en snel

Tickets snel gekregen na betaling. Toegang tot het stadion verliep vlot. Professionele organisatie.

Top!!!!

Service was uitstekend! Prachtige plek hadden we. Psg stadion is een aanrader voor jullie allemaal!!

Onvergetelijk voetbalweekend!!

Complete voetbalreis voor 2 personen geboekt naar Liverpool - Manchester. Alles uitstekend geregeld. Heldere en snelle communicatie. Prima plekken in het stadion en gezellig hotel in het centrum van Liverpool. Bij een volgende trip komen we zeker bij jullie terug!

Wat een geweldige ervaring

Super netjes geregeld Snelle reactie bij vragen En wat een beleving niet te beschrijven

Alles goed en snel geregeld. Mijn vraag werd snel en vakkundig beantwoordt. En met een wedstrijd als deze heb ik sowieso niks om te klagen

Top service! en een top wedstrijd

Ik kan niks aanmerken op mijn ervaring met jullie. makkelijk bereikbaar via whatsapp, duidelijke uitleg over de reis en het ticket en vooral een vlekkeloze en geweldige voetbal ervaring!

Mooie voetbal ervaring bij Arsenal

Met mijn zoontje Arsenal bezocht. Hele spannende wedstrijd. Scannen van de tickets ging heel snel. We hadden prima plekken bovenin het stadion. Wij hebben genoten!

Top Geregeld, mooie voetbaltrip gehad!

Team voetbaltrips.com doet goed hun best!

We zijn met onze zoon naar arsenal bournemouth geweest. Wat een wedstrijd en wat een totaal andere beleving dan het voetbal in Nederland. De kaartjes kregen we ruim op tijd via de mail met uitleg en ook bij het stadion verliep alles goed. We hadden perfecte plaatsen aan de lange zijde ( wel erg hoog) en hebben een onvergetelijke dag gehad

We hebben genoten!

Alles tot in de puntjes verzorgd door het team van Voetbaltrips. Van vluchten tot hotel tit wedstrijdtickets. Geen problemen gehad met inchecken, alles klopte en we hebben met Fulham-Leeds en Arsenal-Everton 2 heerlijke potjes kunnen bezoeken. Voetbaltrips is een echte aanrader!

Top zicht Signal Iduna Park (Borussia Dortmund-RB Leipzig)

Naast dat dit een topwedstrijd was echt top kaarten gehad met uitstekend zicht. Signal Iduna Park mag zeker niet ontbreken om een keer te bezoeken als voetballiefhebber. Zoals altijd bij voetbaltrips.com goede service vooraf in onder andere communicatie over het ontvangen van de tickets. Zeker een aanrader als je zorgeloos een wedstrijd wil bezoeken!

Make dreams come true

Goed geregeld! Goed contact met de heren.

Mooie voetbaltrip gehad.

Alles was goed geregeld en de communicatie was duidelijk! Daardoor een prachtige wedstrijd van Bayern mogen zien.

Geweldige wedstrijd, geweldige ervaring, geweldige service!

Met het hele gezin naar London geweest met kerst, een grote wens was om op boxingday een wedstrijd van Arsenal te bezoeken. Het werd dus de Londense derby Arsenal - West Ham United. In de laatste week nog een update gedaan. We zaten in het midden op de tweede ring, goede plaatsen. Met rust 0-1 achter en uiteindelijk 3-1 gewonnen. Wat een geweldige ervaring en een topwedstrijd. De tickets werden doorgemaild en alles was heel goed geregeld, om nooit meer te vergeten.

Topervaring

Alles weer altijd goed geregeld! Grtjes

Fantastisch!

Een fantastisch druk voetbalweekend! Ik besef nog maar amper wat ik allemaal beleefd en gezien heb. Een unieke ervaring voor een enorme voetbal liefhebber als ik. Ben echt al regelmatig geweest in Engeland om voetbal te kijken, maar 4 potjes in 1 weekend is wel heel uniek.

We zijn bij Liverpool - Wolves geweest op 1 maart 2023. De sfeer op The Kop was fenomenaal. Tickets keurig geregeld door Voetbaltrips.com.

Goed voor elkaar

Wij hebben alleen wedstrijd kaarten gekocht voor Manchester united tegen Barcelona. Digitale kaarten op tijd ontvangen. Wij zaten in blok N4401 wel hoog maar prima plekken. En wij hadden het geluk op een hele mooie wedstrijd. Wij gaan zeker nog een keertje.

Alles volgens afspraak

Een dure maar betrouwbare partner. Afspraken en voorwaarden zijn helder en worden nagekomen.

Leuke ervaring zonder problemen

We hebben een leuke ervaring gehad in München. Tickets waren makkelijk te regelen en netjes volgens afspraak optijd bij ons. De organisatie zorgt voor extra informatie rond de wedstrijd en zijn bereikbaar mocht er iets niet goed gaan. Plaatsen in het stadion waren goed. Al bij al een uitstekende keuze om hier te boeken. Voor deze prijs heb je een leuke ervaring zonder zelf vanalles te hoeven regelen.

Beste voetbalweekend van mijn leven

23 jaar lang, heb ik, samen met een van mijn beste vrienden, gewacht om Arsenal live te zien spelen. Om onze dromen waar te maken, hadden wij, na heel lang twijfelen, besloten om beroep te doen op voetbaltrips. Vanzelfsprekend, is het altijd een risico om online tickets te kopen voor voetbalwedstrijden, maar bij voetbaltrips werden er onmiddellijk goede afspraken gemaakt. Belangrijker, deze werden ook nageleefd. Ik had niet enkel telefonisch, maar ook via mail meerdere malen contact opgenomen met voetbaltrips. Na mijn bestelling, werden de tickets tijdig (2 weken op voorhand) bezorgd. Wij geraakten niet enkel zorgeloos binnen, maar zaten ook naast andere Nederlanders tussen de 62.000 supporters. Normaal gezien laat ik nooit zulke lange recensies achter, maar ik vind dit een minieme moeite in return voor een van de beste weekends van mijn leven. Hoewel ik reeds aan al mijn voetbaliefhebbers voetbaltrips heb aangeraden, doe ik dat via deze weg nogmaals, omdat men hier voor de zekerheid betaalt (alvast heb ik geen enkel probleem ondervonden). Ter info zijn wij op 11 februari 2023 Arsenal-Brentford gaan kijken, voor de geïnteresseerden bezorg ik graag de view van onze zitplaatsen in categorie 2. C’MON YOU GUNNERS!

Super service, alles was perfect geregeld!

Veel dank voor de goede service

Alles conform afspraak, geen aanmerkingen.

Prima geregeld.

Zeer goed geregeld, enorm genoten! Kortom een aanrader voor elke voetbalfan.

De gehele trip is fantastisch geregeld door voetbaltrips.com! Samen met mijn zoon de wedstrijd Manchester United - FC Barcelona gezien. Een dierbare herinnering voor altijd!!!

Bernadottelaan 13

3527GA Utrecht

Over Voetbaltrips.com

Vanaf 2011 zijn wij met Voetbaltrips.com actief op de markt van voetbalreizen. Wat begon als een onschuldig project van twee jongens die vonden dat georganiseerde voetbalreizen te duur waren, is onderhand uitgegroeid tot een volwaardig reisbureau met een team van 10 medewerkers. Vanuit ons kantoor in Maarssen organiseren we voetbalreizen naar praktisch alle topclubs in Europa! In 2022 we have launched Visitfootball.com, our English website, which caters to English speaking customers in Europe.