Super ervaring!

Ik heb een super ervaring gehad! Alles is vlekkeloos verlopen. Het bleek dat ik naast een Nederlander zat. Hij had ook zijn ticket bij Voetbaltrips had aangeschaft. Hij was, net als ik, een "Groundhopper" en we hebben dan ook leuke ervaringen met elkaar uitgewisseld

Fantastische ervaring

Samen met mijn maat op zondag tickets geboekt voor dinsdag Manchester united-barnsley en woensdag Manchester city - inter Milaan. De tickets en alle benodigde informatie en begeleiding keurig optijd gekregen.

Veel moeten vragen maar we zijn er geraakt

Ik ben vorig weekend naar liverpool-nottingham forest gaan kijken en heb deze reis via hier geboekt. In principe was de communicatie goed maar niet altijd een antwoord op mijn vraag. We hebben ook de tickets net de dag voor de match ontvangen wat toch wel een stress met zich meebracht. Maar al bij al was het een fijne reis en moesten we ons geen zorgen meer maken zodra we het stadion uit waren. Wel jammer van het verlies van liverpool maar daar kan deze organisatie niet aan doen. Maar dank aan voetbaltrips om deze droom waar te maken!

Elke wedstrijd super geregeld

Voor de 3e keer via voetbaltrips weg geweest ( dortmund, arsenal en leverkusen). Fantastische dag gehad en zoals altijd gaat alles soepel vanaf het bestellen tot aan de tickets en de uiteindelijke plekken in het stadion. Tot de volgende

Heldere communicatie, actief meedenken, snelle service

Legendarische Leverkusen-Leipzig!!!

Ondertussen al voor de 3de keer aan de beste plaatsen geholpen door het Voetbaltrips-team. City-United, City-Arsenal en nu Leverkusen-Leipzig. 3 op 3 keer perfect verlopen. Goede, snelle en vriendelijke service. Op naar de volgende!

Een geweldige wedstrijd met een goeie sfeer

We kwamen aan bij het stadion en en gingen moeiteloos naar binnen. We hadden mooie plekken in het stadion waar je het hele stadion kon zien. Het was een mooie wedstrijd waarbij beide ploegen een goeie wedstrijd speelde, maar Atletico Madrid meer effectief was. Een geweldige sfeer maakt de avond ook compleet.

Fantastisch !

Voor de 2 de maal dit jaar tickets van Chelsea gekocht en alles weer netjes geregeld! Dus dan maar ineens terug tickets besteld voor Chelsea tegen Brighton voor mijn man zijn verjaardag. Aangezien we 3 á 4 maal per jaar in London zijn kunnen we op deze manier toch weeral van een wedstrijd van onze favoriete ploeg genieten . BEDANKT ! Top georganiseerd en perfect gecommuniceerd!

Goed geregeld

Wij hadden kaarten gekocht oor AC Milan - Torino. Het was de eerste keer om online voetbalkaarten te kopen. Het is natuurlijk altijd spannend of de site wel betrouwbaar is en of je uiteindelijk ook het stadion binnenkomt. Maar alles verliep helemaal goed. Kaarten hadden we op tijd ontvangen en de mail met wat wel en niet te doen was duidelijk en goede tips. Ik zal deze site dus zeker aanraden.

Betrouwbaar! Snelle service en uitstekende communicatie!

Al diverse keren tickets geboekt bij het team van Voetbaltrips. Snelle service en uitstekende communicatie. Afgelopen weekend Manchester City bezocht. Kaarten (geweldige plaatsen trouwens) pas 2 dagen vooraf besteld. Ook dit was geen probleem.

Super tof!

We gingen naar de wedstrijd Internazionale- Lecce in het legendarische San Siro. Het was een super toffe ervaring en alles ging perfect. Dit was mede het gevolg van de goede communicatie en de perfecte kaarten die we hebben gekregen.

Phenomenal!!

I went to see bayer leverkusen vs sttugart plus hotel and everthing went perfect

Betrouwbare partij, kort op de bal en doeltreffend!

Al vaker kaarten via Voetbaltrips aangeschaft. De communicatie is goed, nog belangrijker is dat we iedere wedstrijd probleemloos hebben kunnen bezoeken. Kortom een fijne partij om voetbalkaarten mee te bemachtigen.

Fantastisch & betrouwbaar

Wij zijn bij de wedstrijd West Ham - Aston Villa geweest, super ervaring natuurlijk, de premier league! De tickets boeken ging prima, de communicatie daarna eveneens, de tickets kwamen mooi op tijd met dito plaatsen in het stadion. Rij 2...heerlijk vooraan dus. Een volgende trip zou ik zeker ook met deze organisatie boeken

Tickets ruim optijd binnen gekregen. 17 augustus genoten met mijn zoon van de Duitse supercup tussen Bayer Leverkusen en VfB Stuttgart

De toegang tot het stadion verliep soepel

Bij thuiswedstrijd Dortmund konden we met de ontvangen QR codes bij de poortjes scannen en vervolgens konden we doorlopen naar het vak dat op de ticket stond. Allemaal soepel verlopen.

Te gek

Te gek, ik raad het iedereen aan om via jullie tickets te bestellen Mvrg Niels.

Geweldige wedstrijd op prachtig Wembley.

Alles prima geregeld. Mooie plaatsen in het stadion. Wel wat prijzig, maar dat heb we er graag voor over.

We hebben genoten en alles was uitstekend georganiseerd en gecommuniceerd.

We hebben een geweldig weekend gehad in Londen. Van tevoren was alles uitstekend, duidelijk en tijdig via de mails gecommuniceerd. In Londen, in hotel, in het vliegtuig en op de luchthavens verliep alles probleemloos. Wij zijn heel blij! En we kijken terug op een onvergetelijke ervaring!

Prachtig ervaring bij NL - Turkije

Zoals eerder bij voetbaltrips.com geboekt. Ditmaal om Nederlands elftal bij te wonen! Het was een onvergetelijke ervaring. Topplekken en kaartjes duidelijk en op tijd geleverd. Dank!

Ik voe mij opgelicht

Een duur kaartje gekocht bij deze organisatie. Oorspronkelijk kaartje was 85 euro en bij hun 595 betaald. Een dag later was het kaartje opeen de helft goedkoper. Nu via de UEFA een ticket besteld in categorie 1 voor 500 euro. En bij deze organisatie 1295,00 euro. Eerst goed rondkijken voordat hier iets koopt. Je betaald vaak het dubbele.

Kaarten zelfde dag binnen

Helemaal top! EK kaartjes besteld en zelfde dag binnen. Snel geholpen en duidelijk instructies met de UEFA app.

Adequate hulp van klanten servie

Snelle hulp bij vragen.

Uitstekende service

Gebruiksvriendelijk bestellen - goede opvolging van het team - knap werk

Top geregeld!

Samen met mijn zoon de wedstrijd Las Palmas - Alaves bezocht. De vlucht, het hotel en de wedstrijdkaarten alles was top geregeld. Je wordt op de hoogte gehouden van wijzigingen en men is heel snel met antwoorden op onze vragen. Al met al voor ons een heel geslaagd weekend.

Bernadottelaan 13

3527GA Utrecht

Over Voetbaltrips.com

Vanaf 2011 zijn wij met Voetbaltrips.com actief op de markt van voetbalreizen. Wat begon als een onschuldig project van twee jongens die vonden dat georganiseerde voetbalreizen te duur waren, is onderhand uitgegroeid tot een volwaardig reisbureau met een team van 10 medewerkers. Vanuit ons kantoor in Maarssen organiseren we voetbalreizen naar praktisch alle topclubs in Europa! In 2022 we have launched Visitfootball.com, our English website, which caters to English speaking customers in Europe.