Prima service, goede communicatie

Prima service, betrouwbare en duidelijke communicatie. Prettig om te weten dat er een noodnummer is dat je kunt bellen als je onverhoopt geen toegang krijgt. Dat was in ons geval helemaal niet nodig, toegang ging soepel. Prijs vond ik ook best OK in verhouding tot de prijzen bij de club zelf. Ik vond alleen het zicht op het veld niet ideaal vanuit het vak dat we hadden, maar dat is een heel specifiek punt voor onze boeking, en dat heb ik ook teruggekoppeld.

Fenomenale ervaring en alles top geregeld.

Wauw, wat een ervaring. Anfield is helemaal geweldig. Liverpool is een prachtige stad met een leuke mix met oude en nieuwe gebouwen. Alles was super geregeld door VoetbalTrips.com. Tickets waren super goed geregeld en wij hadden mooie plekken in Liverpool FC Anfield. Een prachtige ervaring die hele mooie herinneringen gaat brengen.

Perfecte plaatsen en mooie atmosfeer.

Kaarten mooi op tijd binnen. Keurige antwoorden op vragen en uiteindelijk een mooie belevenis op topplaatsen in het stadion. Boven verwachting!

Top weekend Spurs!

Alles is duidelijk geregeld, duidelijke en snelle communicatie en top tickets. Zeker een aanrader voor je voetbaltrip!

Een fantastische voetbaltrip met een bezoek aan Liverpool en Tottenham Hotspur!

Met mijn 2 zonen een 4-daagse voetbaltrip naar Engeland gemaakt. Gestart werd op woensdagochtend met een bezoek aan de prachtige en gezellige stad Liverpool, en s'avonds GENOTEN van de geweldige sfeer op Anfield bij de wedstrijd Liverpool - Newcastle United. Op donderdag met trein naar Londen, waar we t.m. zaterdag zouden verblijven. Afsluiter van de trip was een bezoek aan de wedstrijd Tottenham Hotspur - Fulham FC. Wat sfeer betreft anders dan in Liverpool, maar dit stadion moet je gezien hebben. Een prachtig, modern stadion, met een ongekende service voor de supporters. Beide wedstrijden wonnen "we" trouwens met 2-1. Dankzij voetbaltrips.com hadden wij bij beide wedstrijden geweldige zitplaatsen. Het bestellen en leveren van de kaarten verliep soepel. Fijn dat er ook persoonlijk contact mogelijk was. Een absolute aanrader!! Zeker voor herhaling vatbaar.

Fantastische avond gehad!

5 dagen voor de wedstrijd via Voetbaltrips.com kaartjes besteld voor de Champions League wedstrijd van Leverkusen tegen Atletico. De volgende dag via email mijn tickets aangekregen. Gekozen voor de iets duurdere plaatsen, maar zeker zijn geld waard. Op ooghoogte van de spelers, dichtbij de goal met onze neus zo goed als op het veld. Alles goed geregeld en volledig in orde. Mijn zoon en ik hadden een topavond. De volgende bestemming wordt een match in Atletico, uiteraard via voetbaltrips.com.

Kaarten voor Benfica in CL; alles verliep prima!

Aanrader

Goed geregeld wat een ervaring

Geweldig!

prachtige wedstrijd gezien van Arsenal, waar een fantastische sfeer hing! de tickets ruim voor de wedstrijd gekregen en de communicatie met voetbaltrips verliep ook prima.

Mooie ervaring bij de wedstrijd Liverpool-Newcastle United

We hadden hele mooie plaatsen vlak aan het veld. Geweldige sfeer in het stadion bij een hele mooie wedstrijd die pas in blessuretijd werd beslist in het voordeel van Liverpool

goede communicatie en correcte afhandeling

bureau maakt waar waar ze voor staan: tijdig overleg via mail en kaarten tijdig ontvangen die keurig toegang gaven tot Anfield...prima contact en idem website

fantastisch

We hebben genoten van de wedstrijd, ambiance, de stad en de omgeving. Het waren maar twee dagen maar het heel wel 2 weken. Dankzij voetbaltrips konden we helemaal vooraan zitten wat natuurlijk fantastisch was voor mijn zoontje. Allemaal goed geregeld en je bent er zo met het vliegtuig

Geweldige ervaring bij Liverpool

De juiste wedstrijd uitgekozen, 9-0! Uniek natuurlijk, sfeer was fantastisch. Alles goed geregeld, enige minpuntje waren de andere namen op de wedstrijdtickets, verder niks dan lof.

Was echt goed

Het was een geweldige ervaring!

Het wedstrijdticket was eenvoudig te bestellen via voetbaltrips.com Ticket was ruim van tevoren binnen en heb genoten van de wedstrijd!

Alles top geregeld!

Van het kopen van de kaartjes voor de wedstrijd tot het bezoeken ervan was alles duidelijk geregeld door Voetbaltrips.com. Top website dus om een voetbaltrip mee te boeken!

Doen wat ze zeggen!

Heb na een lange zoektocht op internet, kaartjes bij Voetbaltrips gekocht nadat ik telefonisch contact met hun had gehad. Volgens afspraak kaartjes besteld en betaald. Vervolgens een paar dagen voor de aftrap bij Chelsea-Leicester de kaarten digitaal binnen gekregen. Kaartjes waren goed voor betere plaatsen dan die ik besteld had. De toegang bij het stadion ging gewoon goed, geen problemen gehad. Heerlijke Engelse pot kunnen kijken en super genoten. Zou het zo weer bestellen bij Voetbaltrips. Hoewel de kaartjes relatief duur zijn, is het haast onmogelijk goede kaarten (en naast elkaar zitten met 3) zelf te regelen vanwege lidmaatschappen ed. Nu wat duurer maar wel de zekerheid dat je aanwezig bent! Top geregeld en ook nog interesse tonen hoe het geweest is. Prima dus!

Thuiswedstrijd Arsenal goed geregeld

Alles soepel verlopen bij het stadion. Super wedstrijd gezien! Echt Engels sfeertje in het stadion. Ook een belevenis van 0-1 achterstand naar 2-1 winst. Bedankt voor de kaartjes en in de toekomst zal ik zeker weer gebruik maken van jullie services!

Hoe gaaf is het om in een vol liverpool stadion te zitten, en in ons geval ze te zien winnen met 9-0!!! Een fantastische ervaring die door voetbaltrips geweldig was geregeld. Om nooit meer te vergeten!!

Alles was goed geregeld vanuit voetbaltrips. Wij hadden mooie zitplaatsen en het was een geweldige wedstrijd. Unieke ervaring meegemaakt. Wij gaan vaker.

Wedstrijd was top, service was prima

Ik was eerlijk gezegd best onzeker of dat allemaal wel klopte, die aanbieders van wedstrijdkaartjes. Dit was de eerste keer dat ik het probeerde. En het goede nieuws: alles klopte. Al mijn vragen werden meteen beantwoord, ik kreeg keurig op tijd de kaartjes en er was geen gedoe bij / in het stadion. Zeer aan te bevelen dus!

Fantastische ervaring waarbij de hele trip goed geregeld was

Alles was perfect geregeld, vanaf het moment van de reservering tot en met de aankomst terug op schiphol. De documenten zijn allemaal op tijd ontvangen en de instructies waren erg duidelijk. De extra informatie over hoe te reizen naar het hotel en het stadion waren zeker nuttig. In de toekomst boek ik weer via voetbaltrips!

Uitstekende service, persoonlijk contact, veilige site en betaling

Door een eigen vergissing had ik 2 kaarten te weinig besteld via de website. Na een mail en een telefoontje heeft Voetbaltrips.com voor ons 2 extra kaarten geregeld. Er fijn dat ik een medewerker telefonisch persoonlijk heb kunnen spreken. Daarna een mail ontvangen met alle aanvullende informatie. Betaling via ideal is veilig. Volgende keer bestel ik de kaarten weer via dezelfde aanbieder (ondanks dat de kaarten vast wel ergens goedkoper te verkrijgen zullen zijn.

Perfect!!!

Tickets op tijd gestuurd, mooie plekken in het Juventus Stadium. Enorm van genoten samen met mijn zoon!!

Bernadottelaan 13

3527GA Utrecht

Over Voetbaltrips.com

Vanaf 2011 zijn wij met Voetbaltrips.com actief op de markt van voetbalreizen. Wat begon als een onschuldig project van twee jongens die vonden dat georganiseerde voetbalreizen te duur waren, is onderhand uitgegroeid tot een volwaardig reisbureau met een team van 10 medewerkers. Vanuit ons kantoor in Maarssen organiseren we voetbalreizen naar praktisch alle topclubs in Europa! In 2022 we have launched Visitfootball.com, our English website, which caters to English speaking customers in Europe.