Uitstekende service!

Wij hadden 2 kaarten gekocht voor een andere wedstrijd. Helaas konden wij hier niet na toe,, even contact opgenomen met voetbaltrips of we konden ruilen voor een andere wedstrijd.. snelle reactie terug dat dit kon! Super ! Dit was de eerste maar zeker niet de laatste keer dat wij gebruik maken van voetbaltrips! Top!

You’ll never walk alone | Liverpool

De voorbereidingen gingen al super, het was een verjaardagscadeau. Weekend Liverpool met een wedstrijd. Veel aanbod, overal. Hier het juiste gevoel, goede hulp, snelle communicatie! Op de dag zelf de tickets binnengekregen, het leek alsof ik de verkeerde binnenkreeg. Gemaild, maar wat bleek een upgrade! L10, rij 16 én naast the Kopp. Wauw! Het eerste verlies sinds 5 jaar op Anfield, maar dat kon de pret niet drukken. Wat een fantastische belevenis. De jarige? Ook de avond van z’n leven!

Prachtige plaatsen!

Top dagen gehad in Newcastle ! Mooie wedstrijd en sfeer.

Manchester City - Brighton

We hadden super goede plekken in het stadion, dichtbij het veld. Alles was goed geregeld en we kregen de tickets een aantal dagen voor de wedstrijd digitaal aangeleverd. Overige informatie hebben wij ruim voor aanvang ontvangen via de mail. Het was een onvergetelijke ervaring!

Prachtige ervaring!

Prachtige ervaring. Goed geholpen, voor iedere vraag kan je terecht. Wij hebben enorm genoten!

Mooie beleving

Fijn contact en goed geregeld

Beetje duur maar top geregeld

We hebben het super leuk gehad echt een belevenis wel voor een hoop geld De service aan de telefoon en via de mail is top

Erg goeie ervaring

We hebben ontzettend genoten van onze ervaring bij Liverpool. Ik ben al sinds ik een kleine jongen ben fan van Liverpool en ging voor het eerst samen met mijn vriendin. We hadden de duurste kaarten genomen voor de wedstrijd. We hadden dan ook echt een hele mooie plek dichtbij het veld. Ik vond het daarentegen wel minder dat we op 10 meter van het uitvak zaten. Je hoorde daardoor the Kop veel minder goed en ook het you’ll never walk alone werd overstemd door geschreeuw en gezang van het uitvak. Alles verliep soepel bij het stadion, geen problemen met binnenkomen. Wel vond ik het enigszins vervelend dat de tickets pas twee dagen voor vertrek binnenkwamen. Al met al was het een hele mooie ervaring, en ben zeker van plan nog een keer te gaan!

Mooie belevenis naar de premier league!

Ondanks dat de kaarten prijzig zijn is een bezoek naar in ons geval Manchester City echt de moeite waard. Prima geregeld!

Top service en een schitterende ervaring

Zeer positief contact met Voetbaltrips.com en een goede afhandeling van de tickets. Al met al een schitterende ervaring in Barcelona!

Geweldige ervaring in een fantastisch stadion

Afgelopen weekend met mijn dochter naar Real Madrid - Sevilla geweest. Voor haar de eerste keer dat ze een voetbalstadion bezocht heeft, dus dit was gelijk 1 vd grootste stadions die er zijn. Onvergetelijk om haar gezicht en lach te zien bij binnenkomst van het stadion. Dit had ze totaal niet verwacht. Zo'n groot stadion. De kaartjes kwam ruim op tijd binnen per email, ondanks de goede communicatie tussendoor, dat het ook in hotel afgeleverd zou kunnen worden, dus al van tevoren het adres van hotel opgegeven. Ook de mail dat mijn categorie er niet was, en dat ik een lagere categorie zou krijgen en het verschil terug zou krijgen was perfect. De volgende dag was het al op mijn rekening teruggestort. Prijzen zijn redelijk, ook gezien de normale prijs die er in Spanje gerekend wordt. Als je zelf via de site kaartjes wil kopen, is bijna onmogelijk namelijk. Zitten meer dan 10.000 mensen tegelijk op en als je een plekje ziet, is die meteen al verkocht als je erop drukt. Dus dan maar iets meer betalen, maar wel de wedstrijd kunnen zien. Al met al fantastisch weekend gehad samen met mijn dochter en ze wil graag nog een keer naar een wedstrijd heeft ze gezegd.

Goed geregeld

Was top geregeld en een mooie ervaring rijker

Super ervaring

Mijn zoon en ik vonden het geweldig op Anfield. De tickets op tijd ontvangen, entree ging soepel. Mooie plaatsen schuin boven het uitvak in de Family Zone. Geweldig het “you never walk alone” , leuke wedstrijd kortom een super ervaring! Dank

Perfect geregeld!

Alles is goed geregeld, van te voren werden al mijn vragen heel snel beantwoord. Mijn volgende voetbaltrip ga ik zeker weer bij hun de kaartjes halen.

Fantastische ervaring in Manchester, dankzij de zeer goede plaatsen in het stadion

Tickets waren zo geregeld. Professionele afhandeling en geen enkel probleem met deze aankoop. Voor herhaling vatbaar!

Fantastische ervaring, enorm genoten

Genoten van de voetbal wedstrijd en de sfeer. Wat een top wedstrijd. Heel goed geregeld via jullie, fijn contact en snel ook steeds. Dank je wel!

Topervaring

Vlotte communicatie, tijdig verkrijgen van de tickets en matchinfo

Goede service en prima prijs voor de geleverde kaarten

Afgelopen weekend met een groep van 7 vrienden naar Aston Villa tegen Brentford geweest. Omdat ik zelf lid ben van Aston Villa hadden we al twee kaarten kunnen regelen in een vak. Nog 5 kaarten besteld bij voetbaltrips.com en gevraagd of het mogelijk was om in hetzelfde vak de kaarten te krijgen. Dit is meer dan gelukt, de geleverde kaarten zaten naast elkaar en overall zaten we allemaal dicht bij elkaar. De 5 kaarten waren netjes een week vooraf ontvangen zodat je geen problemen hebt met printen in de UK. Dik tevreden met de service. Ook de prijs is heel reeel die gevraagd wordt omdat deze organisatie ook weer afhankelijk is van andere personen

Geweldig !

Super mooie ervaring gehad bij de wedstrijd Real Madrid-Sevilla ! Alles keurig en stipt geregeld door voetbaltrips.com. Wil je op voetbaltrip ? Dan ben hier aan het goede adres.

Ja super goede plekken voor het geld

Geweldig !

Ik ben samen met een collega van mij naar de champions league wedstrijd ac milan - chelsea geweest. Het was een super mooie ervaring , het hotel dat was geregeld was ook top. De wedstrijdtickets en vliegtickets kregen we netjes vanuit voetbaltrips optijd binnen. Goed geregeld allemaal vanuit voetbaltrips ! Zeker een aanrader voor de menig voetbalfan(s) om een keer naar een buitenlandse wedstrijd te gaan.

Unieke Champions league ervaring dichtbij huis

Naar wedstrijd Bayer Leverkusen - FC Porto geweest. Unieke Champions League ervaring, de Champions League Hymne, wat een kippenvel! Het parkeren was iets minder, maar dat kwam uiteindelijk wel goed.

Goede service kaartjes Barcelona

Prima plaatsen wedstrijd Barcelona, goede service en medenken.

Geweldige ervaring met goede service van Voetbaltrips.com

Ben voor het eerst met voetbaltrip.com op reis geweest naar "el Clasico". De service en communicatie was uitstekend. Mijn zoontje en ik hebben een onvergetelijke ervaring gehad. We gaan hier zeker nog een keer boeken, bedankt voor jullie inzet.

Fantastisch!

Je krijgt toch altijd beetje de bibbers om kaartjes te kopen voor een buitenlandse voetbaltrip. Ik zou zeggen koop het bij voetbaltrips.com daar is het fantastisch geregeld!! Geweldige ervaring gehad!

Bernadottelaan 13

3527GA Utrecht

Over Voetbaltrips.com

Vanaf 2011 zijn wij met Voetbaltrips.com actief op de markt van voetbalreizen. Wat begon als een onschuldig project van twee jongens die vonden dat georganiseerde voetbalreizen te duur waren, is onderhand uitgegroeid tot een volwaardig reisbureau met een team van 10 medewerkers. Vanuit ons kantoor in Maarssen organiseren we voetbalreizen naar praktisch alle topclubs in Europa! In 2022 we have launched Visitfootball.com, our English website, which caters to English speaking customers in Europe.