Super!!

Super ervaring met mijn neefje gehad bij een wedstrijd van PSG,zitplaatsen waren prima! Mooie wedstrijd gezien met de drie top vedetten van dit moment, Mbappe/Messi/Neymar en Wijnaldum ook in de basis. Bedankt voor de tickets, van A tot Z goed geregeld! Bij vragen zeer snel antwoord,complimenten voor jullie team!

Fantastische ervaring!

Ik heb een zeer prettige ervaring gehad. Het boeken van de tickets ging erg soepel en de plaatsen die ik uiteindelijk kreeg waren super. Verder vond ik het fijn dat er de mogelijkheid was om te bellen naar een noodnummer als er iets zou gebeuren.

Het geld waard!

Het was een leuke ervaring.

Service persoonlijk advies en veilig

Voor de boeking goed contact Na de boeking Voorafgaand aan de reis, snel antwoord op praktische reisvragen Medewerkers met ervaring met de stadions Top geregeld ga graag weer

Fantastische ervaring bij Crystal Palace in een authentieke Engelse voetbalsfeer

Een bezoek aan Crystal Palace is meer dan de moeite waard. Ze spelen daar nog in een heerlijk ouderwets stadion dat midden in een woonwijk ligt. De supporters zijn erg fanatiek en zorgen voor een geweldige sfeer. Voor oogstrelend voetbal moet je ergens anders heen, maar dat wordt volledig gecompenseerd door de beleving op en rond het veld. Het bestellen van de kaartjes ging erg gemakkelijk en ook bij het stadion verliep alles soepel. Voor mijn zoon was dit zijn eerste live kennismaking met Engels voetbal en het zal zeker niet de laatste keer zijn. Kortom, een absolute aanrader!

Relaxt kunnen genieten van de Engelse voetbalsfeer.

De tickets kwamen ruim voor de wedstrijd op de mail. Beide waren E-tickets waardoor je met je telefoon door het poortje kon (bij Crystal Palace en West-Ham is dit hier ook echt voor gemaakt). Zorg dat je op tijd aanwezig bent bij de wedstrijden. Bij sommige clubs kan een flinke rij staan, zoals wij bij Crystal Palace hebben ervaren. Verder hadden we mooie zitplaatsen met goed zicht op het veld. De sfeer was top (net zoals het weer bij ons).

Hele goede en fijne ervaring met Voetbaltrips

Voetbaltrips is erg sterk in communicatie. Ze reageren snel en duidelijk. We hadden 3 kaarten besteld voor de wedstrijd Atletico - Manchester United. Een week later wilden we nog een extra kaart regelen. Voetbaltrips heeft er zelfs voor kunnen zorgen dat we alle vier naast elkaar zaten. Ik zou Voetbaltrips bij iedereen aanbevelen en kan niet wachten om een volgende voetbaltrip te maken!

Geweldig van a tot z

Eerste keer geboekt maar zeker voor herhaling vatbaar. Goede en snelle communicatie. Prima plaatsen! De wedstrijd 3 1 voor psg maakte het feest compleet. 2 overnachtingen erbij geboekt en gelijk citytrip gemaakt.

Alles wordt tot de puntjes geregeld. Ze beantwoorden direct jou vragen. Is zeker voor herhaling vatbaar. Dankjewel voetbaltrips

Het werkt echt!!!!

We hadden tickets voor Benfica - Ajax gekocht en ik was enorm sceptisch of het wel zou lukken. Gebeld met voetbaltrips. Overlegd met ze en goede tips gekregen: - we hebben tickets naast het uitvak waar Ajax zit in het thuisvak van Benfica. We hebben al meerdere tickets aan Ajacieden verkocht en je kunt dan beter in dat dat vak gaan zitten. - de tickets zijn echt - betaal met je credit card, dan is je aankoop verzekerd Ongeveer een week voor de match kreeg ik 2 tickets naast elkaar voor de wedstrijd. Hierbij ook een begeleidende mail met wat je kunt verwachten + een noodnummer mocht het allemaal niet lukken. In het stadion konden we zonder moeite naar binnen. Hadden zitplaatsen naast het uitvak van Ajax tussen allemaal Ajacieden. Het was echt een super fantastische ervaring. Ik/we gaan zeker hier nog een keer tickets bestellen in de toekomst.

Cat. 1 mocht niet die naam hebben

Kaartjes besteld voor Manchester United tegen Watford. Een paar dagen vooraf kregen we mogelijkheid om voor een relatief laag bedrag (€ 60,- extra) cat. 1 kaarten te krijgen (Vak S229). Dit bleken echter in het stadion kaarten te zijn pal naast het uitvak, wat ook nog een meter hoger ligt en slechts afgescheiden is door een laag hekje. Dit hadden we misschien zelf kunnen zien op de plattegrond, maar dat had men ook even aan kunnen geven. Tevens werd in ons vak een proef gedaan met staplaatsen, waardoor er in het hele vak beugels waren geplaatst en ik en mijn zonen door onze lengte (1.88) eigenlijk niet konden zitten. We hebben de ervaring er niet door laten beïnvloeden, maar had dit liever vooraf geweten

Samen met mijn zoon naar Finale Carabao cup geweest Chelsea - Liverpool. Kaartjes via voetbaltrips.com gekocht. Prima plekken en kaartjes snel en goed verzorgd.

Kaartjes ruim op tijd en heldere instructies ontvangen

Makkelijk om kaartjes te bestellen, kaartjes ruim op tijd digitaal beschikbaar en daarbij heldere informatie/instructies ontvangen. Daarnaast vriendelijk en betrokken in de e-mail communicatie.

Geweldige voetbalreis naar Londen

Alles is goed geregeld. Vluchten, hotels en kaartjes voor 2 wedstrijden. Beide op een hele mooie plek in het stadion. De beschrijving hoe je ergens moest komen waren duidelijk en simpel. Al met al een hele mooie ervaring gehad samne met mn vader. Kan het echt aanraden. Wij gaan zeker nog eens een voetbalreis boeken.

Excellente service!

Perfecte service met het omzetten van wedstrijden en versturen van kaarten!

Zowel stad als stadion, publiek en sfeer in Barcelona waren geweldig. De ruimte om een dag eerder te gaan zodat je een mooie relaxte dag naar de wedstrijd toe kan beleven is gewoon top.

Geweldige ervaring beleefd.

In 1 woord fantastisch mooie zitplaatsen en we willen zeker nog een keer met vol stadion.

Fantastisch. Alles was van top tot teen goed geregeld, met dank aan voetbaltrips.com

Ik ging met een vriend naar Barcelona - Napoli, prachtige wedstrijd. Alles was van perfect georganiseerd, we hoefde ons alleen nog maar te melde op de afgesproken plekken en ook daar werd alles geregeld. Ik zou zo nog een keer mijn voetbal reis bij voetbaltrips boeken, een echte aanrader.

Top Trip in Manchester/Liverpool

Van het hotel dat een perfecte ligging had in het centrum naar mooie plekken in de stadions: alles was top geregeld. Ook een behulpzame klantenservice (zowel telefonisch als via de e-mail) die graag meedenkt om jouw trip tot een succes te maken. Al met al 100% een goede prijs-kwaliteitverhouding en wij kunnen iedereen Voetbaltrips van harte aanraden!

Uitstekende service en betrokken medewerkers!!

Altijd spannend om een ticket online te kopen, zonder dat je weet welke plaats je krijgt en of het allemaal wel klopt... Nou, het klopte allemaal! We hadden twee kaarten gekocht voor een thuiswedstrijd van Liverpool (een hoop centjes en betalen met je ogen dicht) 2 dagen voor de wedstrijd. De service was heel goed, op een mail kregen we direct een persoonlijk antwoord. Het downloaden van de tickets was eenvoudig en snel. Het belangrijkste was wel dat we geweldig goede plaatsen in het stadion hadden. Dank jullie wel, het maakte de beleving van een voetbalweekend compleet!!

Geweldig!

3 Premier League wedstrijden in 4 dagen. Wat een belevenis! Goede vlucht, goede kaarten, goed hotel............. Keurige organisatie. Absoluut voor herhaling vatbaar.

Alles super geregeld!!!! Super!!!

Goed geregeld allemaal

Wedstrijd van ons leven, grweldige ervaring en top geregeld. Dit was de eerste, maar zeker niet de laatste keer Liverpool.

Zeer aangename ervaring

Alles was zeker in orde, als ke vragen had omtrent de reis kreeg je ook meteen antwoord van de organisatie, mooi hotel in het centrum alles makkelijk bereikbaar. De zitjes waar we voor bij betaalden was ook geen probleem en zaten lekker dicht bij het veld. Zeker voor herhaling vatbaar

Geweldige ervaring en goed geregelde tickets op een zeer goede plek in het stadion!

We wilden naar de wedstrijd van machester united in het stadion Old Trafford. Mijn vriend wilde heel graag aan de west kant zitten dus dit hebben we geprobeerd te regelen via voetbaltrips. Per mail is ons een plekje qan de west kant beloofd en dit hebben we inderdaad gekregen en het was een top plek! Dichtbij het veld en aan de west kant tussen alle fans. We hebben genoten en alles verliep soepel. Zeker voor herhaling vatbaar via voetbaltrips.

Bernadottelaan 13

3527GA Utrecht

Over Voetbaltrips.com

Vanaf 2011 zijn wij met Voetbaltrips.com actief op de markt van voetbalreizen. Wat begon als een onschuldig project van twee jongens die vonden dat georganiseerde voetbalreizen te duur waren, is onderhand uitgegroeid tot een volwaardig reisbureau met een team van 10 medewerkers. Vanuit ons kantoor in Maarssen organiseren we voetbalreizen naar praktisch alle topclubs in Europa! In 2022 we have launched Visitfootball.com, our English website, which caters to English speaking customers in Europe.