Het was een geweldige ervaring!

Wij hadden ons weekend Barcelona al een hele tijd geboekt. Op het vliegveld bedachten wij toch naar Barcelona-Real Madrid te gaan! Voor een zeer nette prijs kregen wij top kaarten. Zo’n 5 meter van het veld zaten wij in de zon te genieten van een pracht wedstrijd! Ik kan iedereen aanraden om via voetbaltrips.com je kaarten te bestellen.

Geweldige wedstrijd PSG

Via voetbaltrips.com kaartjes gekocht voor de CL wedstrijd PSG - Leipzig. De kaartjes werden een paar dagen voor vertrek gemaild met goede instructies waardoor we zonder problemen het stadion binnen kwamen en een geweldige wedstrijd hebbben gezien.

Perfect geregeld en makkelijk!

Zeer vriendelijke en uitgebreide service! Super makkelijk, vlot en met de juiste instructies. Heel fijn allemaal De wedstrijd was helemaal aantrekkelijk, dat maakte het feest compleet!

Super goede zitplaatsen in het stadion.

We hebben genoten van de plaats in het stadion en de gehele sfeer. Echt top.

Derby op zijn best

Samen met een maatje onze eerste buitenlandse wedstrijd bezocht, en wat voor een!! Fc Köln- Bayern Leverkussen. Een wedstrijd waar wij erg goede plekken hadden in vak O(vlak naast het uitverkochte uitvak). Tevens was deze wedstrijd volledig uitverkocht met meer dan 49.000 bezoekers en dat was zeker te merken. Een enorm goede sfeer en een mooie pot voetbal, zo willen we er nog vele meer bezoeken!!! Door de goede plekken van Voetbaltrips optimaal kunnen genieten en kunnen niet wachten op de komende wedstrijden die via hun geboekt gaan worden, top service en mannen van hun woord!

Geweldig!!

Champions league wedstrijd Chelsea-Malmö. Binnen komen was geen enkel probleem. Eerste controle was voor de inhoud van tasjes, tweede controle was de vaccinatie of negatieve test bewijs en als laatste je QR code op je entree ticket scannen bij het toegangspoortje. Erg easy allemaal. Eenmaal binnen hadden we de stoelen snel gevonden. Netjes met zijn viertjes naast mekaar op de lange zijde tegen het veld aan. Fantastische plekken, alles was mooi van dichtbij goed te volgen. Leuke wedstrijd gezien in een super hoog tempo. Voor herhaling vatbaar.

Zaterdag avond laat pas tickets besteld voor Barcelona real Madrid zondag nog geen tickets na een keer bellen hoorde ik dat dat alleen op werkdagen kon een mail gestuurd en binnen een uur antwoord dat de tickets eigenlijk vrijdags al van de site af moesten de mensen van voetbaltrips konden alsnog 2 kaarten regelen voor zondags 16:15 Een erg snelle oplossing en top service

Alles was top geregeld en elk woord nagekomen

3 kaarten voor PSG besteld en ook geregeld dat we met z’n drieën naasr elkaar konden zitten

Super vriendelijk en goed geregeld

De Combinatie van reizen ,hotel en voetbal tickets Snel en Goed geregeld

Top !!!

Kaarten voor Dortmund - Mainz gekocht, uitstekende plekken en prima communicatie rondom de tickets, top geregeld.

Duidelijk, simpel en betrouwbaar

De website ziet er goed en betrouwbaar uit, alles is heel duidelijk en geeft vertrouwen, service is goed, tickets waren er op tijd.

Superdagje uit naar Borussia Dortmund

De trip naar Borussia Dortmund, samen met mijn zoon, was in één woord super. Geen enkel probleem met de tickets, goed geregeld! De sfeer was top, zeker na de overwinning. Maar er heerst sowieso een relaxte sfeer rondom het stadion, ook vooraf. We waren vrij vroeg voor de wedstrijd al bij het stadion (3 uur van tevoren), maar toen was het al gezellig druk. Parkeren van de auto was ook geen probleem, als je zorgt dat je een beetje op tijd bij het stadion bent kun je prima parkeren op de parkeerterreinen rondom het stadion.. En na afloop hebben we maar 15 minuten vastgestaan op het parkeerterrein om weg te komen. Kortom, een dag om nooit te vergeten!

Wij hebben genoten!

We hadden hele goede plekken in het stadion en alles was uitstekend geregeld!

Goede plekken, fantastische wedstrijd!

Plekken waren top. Goed uitzicht op het veld en een goede sfeer in het vak. Voor herhaling vatbaar!

Succesvol en leuk

Borussia dortmund staat bekend om zijn goeie sfeer in het stadion. Nou viel dit ook zeker niet tegen bij de champions league wedstrijd tegen sporting portugal. De fans waren luid aan het zingen en het was een mooie wedstrijd. Alles was goed geregeld en ik zou voetbaltrips zeker aanraden!

Geweldig voetbalweekend

Kaarten gekocht voor Chelsea en Tottenham Hotspur. In eerste instantie kaarten voor Crystal Palace gekocht i.p.v. Chelsea. Na een datumwijziging van de Crystal Palace wedstrijd heeft voetbaltrips.com de kaarten snel omgezet, goede service! De kaarten waren goede plekken voor beide wedstrijden.

Geweldige ervaring!!!

Besloten vorige week zondag om afgelopen woensdag de wedstrijd tussen Man United en Villareal in de Champions League te gaan bekijken op Old Trafford. Wij hebben de kaarten via Voetblatrips weten te bemachtigen, en moet zeggen er is geen betere die dit kan organiseren. Wij hebben in het verleden met anderen partijen ook wel een iets geboekt, maar dit liep vaak niet vlekkenloos. Niks anders dan lof voor de mensen van Voetbatrips, communicatie verliep soepel, het ontvangen van de wedstrijdkaarten eveneens.......... Wij hebben een geweldige wedstrijd gezien met in de laatste minuut toch weer die CR7 die de wedstrijd wist te beslissen... :) Al met al raden wij Voetbaltrips zeker aan, en de volgende wedstrijd gaan wij zeker weer via hun boeken. Good job Lads!! Groet uit Harderwijk

Fantastische service!

Goede service vanuit voetbaltrips. Meerdere malen contact met ze gehad, omdat wij twee aparte boekingen hadden. Ondanks dat ze niet konden garanderen dat we bij elkaar kwamen te zitten, is het ze toch gelukt! Daarbij was de wedstrijd ook nog eens super! De plekken waren top!

Alles verliep naar wens en het was een top ervaring!

Borussia Dortmund - Union Berlin 19-09-2021 Het was een top wedstrijd! De wedstrijd had van alles zo had je een afgekeurd doelpunt, var-moment, penalty en veel goals. Maar allerbelangrijkste een mooie 4-2 overwinning van Borussia Dortmund. Met de QR-code in de CoronaCheck-app kregen we een bandje die je weer moest laten zien bij de ingang met je ticket. Geen gedoe en verliep soepel. Buiten het stadion voor de ingang was er nog een harde kern met sfeeracties wat ook gaaf was om te zien. In het stadion kon je gemakkelijk eten en drinken halen met cash en pin. De sfeer in het stadion was ook goed en de Duitse fans waren gemoedelijk waar we ook zo af en toe een praatje mee hadden. Wel jammer dat het stadion niet helemaal vol zat i.v.m. de corona regels. Contact verliep goed en snel via de mail met Voetbaltrips.com en vragen werden uitgebreid beantwoord.

Was Geweldig, zeker voor herhaling vatbaar.

Alles ging zoals we het hadden verwacht met als beloning een top wedstrijd van PSG tegen Lyon!

mooi

Wederom een hele mooie beleving in Dortmund, was niet de 1e keer, maar wel de 1e keer met een stadion vol met 25000 toeschouwers, beter dan niets maar nog niet helemaal de sfeer van vol. Veel doelpunten, en natuurlijk Haaland, een superster waar we nog veel plezier aan zullen gaan beleven in de toekomst. Al met al een leuke dag geweest.

Het was een fantastische voetbal avond!

Mijn zoon en ik zijn allebei supporter van FC Utrecht en toen wij onlangs in Madrid waren moesten wij natuurlijk ook naar een wedstrijd van Real Madrid samen. Via Voetbaltrips hebben wij twee kaarten kunnen regelen voor de wedstrijd van Real Madrid tegen Celta de Vigo. Wij hadden mooie plaatsen schuin achter het doel en juist in dit doel werd heel vaak gescoord. Zoals gezegd een fantastische ervaring en een avond om nooit te vergeten. Mensen van Voetbaltrips hartelijk dank voor het regelen van onze kaarten!

Scherpe prijs en uitstekende communicatie.

2 kaartjes voor Liverpool - Chelsea geregeld via voetbaltrips.com. In vergelijking met andere aanbieders voor een prima prijs. Vanaf boeken tot na terugkomst uitstekende en vlotte communicatie. Daarnaast duidelijke instructies ontvangen over het toevoegen van het digitale kaartje aan de Wallet op je telefoon. Ik beveel voetbaltrips.com van harte aan.

Uitstekende service!

Ik had nog nooit een buitenlandse voetbalreis gedaan, omdat ik het altijd een beetje spannend vond om te regelen. Kasper van Voetbaltrips heeft me geholpen door het hele proces heen en uiteindelijk zat ik daar met mijn zoon op Anfield voor de wedstrijd Liverpool-Burnley. Eigenlijk de hele week voorafgaand aan de wedstrijd was er contact of alles goed liep en ze faciliteren je helemaal tot je zitplaats, ook op zaterdag bereikbaar mocht er iets fout gaan. Ik raad dus voetbaltrips aan om als makelaar te gebruiken.

Bernadottelaan 13

3527GA Utrecht

Over Voetbaltrips.com

Vanaf 2011 zijn wij met Voetbaltrips.com actief op de markt van voetbalreizen. Wat begon als een onschuldig project van twee jongens die vonden dat georganiseerde voetbalreizen te duur waren, is onderhand uitgegroeid tot een volwaardig reisbureau met een team van 10 medewerkers. Vanuit ons kantoor in Maarssen organiseren we voetbalreizen naar praktisch alle topclubs in Europa! In 2022 we have launched Visitfootball.com, our English website, which caters to English speaking customers in Europe.