vlot geregelde reis met toffe zitplaatsen en goede slaapplaats , gewoon TOP !!!

Deze reis is zekers voor herhaling vatbaar. Alles was goed geregeld. De zitplaatsen in het stadion waren TOP ! Van start thuis uit tot thuiskomst is alles prima verlopen. ZEKERS VOOR HERHALING VATBAAR !!!!!!

Super goed georganiseerd

Als was tot in de puntjes geregeld en in orde.

Perfect geregeld, zoals afgesproken. Top.

Geweldige ervaring !

Wij zijn naar London geweest en 2 wedstrijden bezocht. Voor ons voor het eerst een georganiseerde voetbaltrip en wat is dat goed bevallen. We kregen direct al bericht dat alles in werking was gezet en dat de kaarten en verdere info onderweg was. Ruim op tijd de tickets binnen en alle route beschrijvingen naar hotel en stadions dit geeft zoveel rust dat je precies weet hoe te handelen zelfs de metro stations waren aangeven. Prima hotel en London is een aanrader zeker als je er een paar dagen bent het ademt voetbal daar. We hebben genoten en al weer aan het kijken waar de volgende trip heen gaat.

Prima geregeld

Vorige week via Voetbaltrips.com naar Manchester United geweest. De kaarten waren netjes op tijd binnen en het waren prima plekken.

Goede kaarten. De berichten per mail en toegezonden informatie wekt veel vertrouwen en dat is waargemaakt! Top geregeld.

Leuke ervaring, goede opvolging

Enorm genoten van de match Real Madrid - City

De kaarten moesten we ophalen in Dortmund zelf. Kregen netjes een app van de contactpersoon waar we de kaarten konden ophalen en hadden super mooie plaatsen voor de wedstrijd Borussia Dortmund - Freinburg. De mannen hebben echt genoten en zeker voor herhaling vatbaar

Geweldige dag gehad!

Met 43 man naar Borussia Mönchengladbach geweest, mooie plekken en een top service helemaal perfect geregeld!

Top geregeld

Alles perfect geregeld. Goede communicatie.

Top weekend, alles ging volgens afspraak, prima organisatie!

Makkelijk te boeken, alles verliep volgens afspraak. Een telefonische vraag werd vriendelijk en goed beantwoord. We hadden alleen tickets besteld, vlucht en hotel zelf geregeld,

Echt een geweldige trip naar Anfield Liverpool

Alles liep op rolletjes. Vliegtickets/hotel/ en de kaarten voor de voetbalwedstrijd waren allemaal top geregeld. Ik adviseer iedereen die naar zo'n wedstrijd wil te boeken bij voetbaltrips.com.

Super vader-zoon uitje !!

Heerlijk weekend gehad samen met mijn zoon bij Chelsea - Spurs. Geweldige sfeer en tickets lagen dankzij Voetbaltrips.com netjes klaar bij hotel. Top!!!

Geweldig weekend

Weekend was goed geregeld en we hebben 2 topwedstrijden gezien. Voetbaltrips is ook bereikbaar om eventueel dingen op te lossen.

Super gave mooie ervaring

Mooie ervaring om naar een typisch ouderwets Engels stadion te gaan.

Top geregeld.

Ik ben met mijn zoon naar Atlico Madrid-Liverpool geweest. Dit was een hele mooie ervaring. De wedstrijd was niet heel spectaculair maar de sfeer vooraf en tijdens de wedstrijd maakte veel goed. Madrid is ook een een mooie stad. Al met al een heel geslaagde trip.

Dankzij Voetbaltrips.com hebben mijn zoon en ik een topervaring beleefd

Voorafgaand aan de bestelling had ik nog één vraag die binnen een half uur werd beantwoord. Kaartjes werden dezelfde dag per mail verstuurd. Mijn zoon en ik hebben een geweldige avond gehad bij Tottenham Hotspur - RB Leipzig. De plaatsen in het stadion waren ook super. Bedankt!

Fantastische ervaring!

Afgelopen week naar een Championsleage wedstrijd geweest: Tottenham - Leipzig. Was uitstekend geregeld en we hadden ook nog eens een geweldige plek. Zeker voor herhaling vatbaar!

Wij vonden alles heel goed geregeld

Het was voor ons de eerste keer om naar een voetbalwedstrijd in het buitenland te gaan, maar wij hebben van alles genoten. stad Madrid heel mooi en de wedstrijd was ook een hele mooie ervaring.

wij hadden een tof weekend 3 wedstrijden

Het kost een paar centen maar dan heb je ook wat,voor ons was het de perfecte combinatie,tevens heb je dan de mogelijkheid het een en ander te bezichtigen.

Snelle persoonlijke service, duidelijke communicatie, prima geregeld,

Snelle service, duidelijke communicatie, prima geregeld!

Alles top geregeld door Voetbaltrips, niks om over te klagen!

Combideal gedaan voor de eerste keer, helaas 1 wedstrijd afgelast door de storm. Desondanks heeft Voetbaltrips ons uitstekend te woord gestaan en goede service geboden. Ga zeker nog een keer!

Ik niet snel te vergeten

De heenreis met vliegtuig ging helemaal goed. De vliegtuigtickets die je zelf moet inchecken ging prima door het overzichtelijke schema met reisgegevens. In de reisgegevens stonden een aantal foutjes zoals naam en reisduur maar dat kan natuurlijk altijd gebeuren. We verbleven in het; Barcelona V hostal De weg naar het hotel was ook goed te vinden. Maar het hotel zelf was lastig! Je komt bij een gebouw met 30 deuren en 1 van deze deuren moet je hebben! We hadden bij de deur gevraagd wat op het schema stond maar die stuurde ons ergens anders heen! Dit had naar mijn idee iets beter geregeld kunnen worden. Het hotel zelf was opzich goed! Niet heel bijzonder maar de bedden waren fantastisch. De wedstrijd was geweldig om mee te maken en is goed te vinden waar je heen moet met alle informatie die je van te voren hebt! Het hotel zit in het centrum dus alles zit mooi dichtbij!

Een fantastische ervaring in Dortmund met perfecte plaatsen op de Gelbe Wand

Vooraf een goede uitleg waar de kaarten gehaald moesten worden, en ze lagen netjes klaar. Echt mooie plekken op de Gelbe Wand, vlakbij het veld. Echt super fijn.

Alles was goed geregeld zoals gepland.

Bernadottelaan 13

3527GA Utrecht

Over Voetbaltrips.com

Vanaf 2011 zijn wij met Voetbaltrips.com actief op de markt van voetbalreizen. Wat begon als een onschuldig project van twee jongens die vonden dat georganiseerde voetbalreizen te duur waren, is onderhand uitgegroeid tot een volwaardig reisbureau met een team van 10 medewerkers. Vanuit ons kantoor in Maarssen organiseren we voetbalreizen naar praktisch alle topclubs in Europa! In 2022 we have launched Visitfootball.com, our English website, which caters to English speaking customers in Europe.