Het was een top ervaring

Beste, Het was super georganiseerd Service vooraf 🤔 super correct totaal geen negatieve opmerkingen en de juiste hulp op de juiste plaats op het juiste moment via alle kanalen mail & telefoon. 9,5/10 Vluchtten ✈️ : top & correct - terugvlucht 1 uur vertraging door slecht weer maar dat is overmacht en niet negatief. 8/10 Hotel 🏨 : Super kleine mini kamer, maar moet zeggen alles is op een zeer compacte efficiënte plaats besparende manier aanwezig, dus ik kan hier zeker 9/10 op geven want wat heb je meer nodig alleen ? Ik kom trouwens voor een ⚽️ voetbal match en om Manchester te exploreren, niet om op mijn kamer te zitten ! Locatie : tov wedstrijd - in de nabijheid van het stadion is 30 min. Te voet, wat voor mij ok is en dus in orde. De wedstrijd (Manchester City - Christal palace - de voetbal ervaring van mijn leven. Te veel om op te noemen. Top ervaring 10/10 Totale persoonlijke score dat ik geef op voetbal trips 8,9 op 10 = 89 % grote onderscheiding is op universitair niveau Doe zo verder en ik ben jullie referentie indien nodig ! Danny Hallaert ++32 496 90 40 35

Goed verzorgde voetbaltrip

Onze ervaringen zijn positief een puntje van verbetering. Een wat gedetailleerder routebeschrijving.

Geweldige trip naar Manchester.

Mooie wedstrijd met geweldige sfeer. Het hotel vond ik een beetje tegenvallen. Dat kwam vooral omdat we geen eigen toilet en douche hadden. De douche was ook koud grootste deel van de tijd. Voor de rest was de beleving wel top en zeker een aanrader.

Fenomenale avond in Milaan.

Mijn ervaring van de wedstrijd Inter-Atalanta was adembenemend. We hadden erg goede plaatsen in het stadion. Voor de wedstrijd hebben we lekker een biertje gedronken en zijn we met alle supporters naar het stadion gelopen. De wedstrijd zelf was ook bijzonder, omdat het een Noord-Italiaanse derby was. De service van voetbaltrips.com was ook uitstekend, die hebben me goed geholpen toen ik me toch stiekem een beetje druk maakte om de kaartjes. Ik kreeg snel reactie en goede service. Ik ben zeker overtuigd om na twee ervaringen bij voetbaltrips.com nog een keer een wedstrijd te boeken via voetbaltrips.com.

Geweldig geregeld

Het was een mooie reis, goed geregeld.

Alles was goed geregeld, zeker hier je voetbal kaarten halen 👍🏻

Liverpool geweldig

Leuke voetbaltrip naar Liverpool, geweldige atmosfeer en een mooi stadion. Ruim voor de wedstrijd is het al gezellig druk en genoeg te doen rondom het stadion. Toegewezen plaatsen waren op de hoofdtribune met een uitstekend zicht op het veld. Liverpool zelf is ook een leuke stad met genoeg cultuur, restaurants en kroegen waar je makkelijk nog een dag extra kan vertoeven.

Alles verliep vlekkeloos en was goed geregeld

Alle tickets waren goed geregeld en er waren geen problemen. Ik zou het zeker aan anderen aanraden.

Fantastische wedstrijd gezien in Liverpool. Instructie om de kaarten te verkrijgen waren duidelijk.

De ultieme voetbalervaring dit moet je meemaken als voetballiefhebber!

Ben ben met mijn zoon naar 2 Premier League wedstrijden geweest. Het was een fantastische ervaring en de reis was super geregeld door Voetbaltrips! Een aanrader voor iedere voetballiefhebber. Dit moet je mee maken. De sfeer in de Engelse stadions is geweldig! Daarnaast was alles rondom de wedstrijden qua tickets en verblijf ook goed verzorgd.

Uitstekend geregeld

Voetbaltrips Denkt met je mee als je kleine aanpassing wilt doorvoeren. Ze Komen na wat is afgesproken. Zelfs laat in de avond ook nog hulp geboden bij het boeken van boarding pas. Echt in 1 woord : uitstekend ! Twan van Dreumel

Prima geregeld allemaal

Samen met mijn zoon naar de voetbalwedstrijd Arsenal - Manchester United gegaan. Vanaf dag 1 is eigenlijk alles soepel gelopen. Communicatie is snel en prettig en van tevoren krijg je informatie opgestuurd zodat je uiteindelijk op de plek van bestemming aankomt.

Prima communicatie

Prima en persoonlijke communicatie. Dat apprecieer ik, je praat niet gewoon met een machine.

Goede service, uitstekende plaatsen!

Goede service, uitstekende plaatsen!

Precies zoals beloofd

Het bedrijf levert wat ze beloven. Persoonlijke benadering, via e-mail, netjes en correct. Betrouwbare website.

Zo geregeld makkelijk en snel

Alles prima geregeld!

Alles netjes geregeld. Prima service

Goed georganiseerde reis naar een mooie stad (valencia)

Valencia is echt een aanrader. Zowel de stad als het stadion (Mestalla) hebben een zeer positieve indruk op ons gemaakt. Let echter wel op bij het boeken dat er bij de aanbieding nogal wat extra kosten bijkomen. (Bagage, parkeren, stoelreservering, ontbijt, transfer, enz) .

Een fantastische trip gehad!

Tijdje terug ben ik met 4 andere vrienden naar Tottenham-Chelsea geweest, we zaten naast elkaar, op de eerste ring. We hadden perfect zicht en dus super gave plaatsen. Wat een stadion! En alles super geregeld!

Net als gewoonlijk was alles weer top geregeld!

We kregen onze vluchttickets etc mooi optijd binnen en de wedstrijdtickets op de afgesproken dag. Dit zorgde ervoor dat we geen een moment in stresssituatie kwamen. Aangekomen bij ons hotel was alles top geregeld en met de wedstrijdtickets ook geen problemen gehad. Voetbaltrips zeker een dikke aanrader! Al paar x mee weggegaan en nog nooit problemen gehad. Volgende x weer!

Leuke wedstrijd in mooie stad!

Alles was goed geregeld, goede communicatie. Leuke wedstrijd gezien in het nieuwe stadion van Tottenham Hotspur en na afloop van de wedstrijd genoten van de mooie stad (Londen).

Prima organisatie, communicatie ging soepel.

Het bezoek aan de premier-league wedstrijd Arsenal-Chelsea was top, de communicatie met de voetbaltrips organisatie vantevoren was duidelijk en we hebben genoten van de wedstrijd.

Goede organisatie en goede prijs

Aanrader!

Alles goed geregeld

Vriendelijk je krijgt altijd antwoord. En goed geregeld

zeer matig

De plaatsbewijzen/kaartjes voor PSG- Amiens die ik via voetbaltrips had aangekocht waren ronduit slecht. We zaten in een hoek van vak 329. het veld was voor 1/3 nauwelijks zichtbaar door hoge netten en een glaswand. Had dit graag van te voren geweten. Erg teleurstellend voor mij een mijn zoon van 10. Ik had van een voetbal broker als voetbaltrips meer verwacht.

Bernadottelaan 13

3527GA Utrecht

Over Voetbaltrips.com

Vanaf 2011 zijn wij met Voetbaltrips.com actief op de markt van voetbalreizen. Wat begon als een onschuldig project van twee jongens die vonden dat georganiseerde voetbalreizen te duur waren, is onderhand uitgegroeid tot een volwaardig reisbureau met een team van 10 medewerkers. Vanuit ons kantoor in Maarssen organiseren we voetbalreizen naar praktisch alle topclubs in Europa! In 2022 we have launched Visitfootball.com, our English website, which caters to English speaking customers in Europe.