Goede service en een top wedstrijd van Borussia Dortmund gezien.

Online kaarten besteld voor de wedstrijd Borussia Dortmund tegen Wolfsburg en hadden de kaarten mooi op tijd binnen. Ook nog een goeie tip waar we het beste konden parkeren voor het bezoeken van de wedstrijd.

Live genieten van de Gele Muur

Ik ben samen met mijn zoon jl. Zaterdag naar Bor.Dortmund - Wolfsburg geweest. We hadden prima plek, zaten 2e ring lange zijde op de middenlijn. DIe Gelbe Wande is echt een sensatie zeker als, zoals jl Zaterdag, het in de tweede helft 1- ,2- en 3-0 wordt in deze belangrijke wedstrijd. Stond overdekt geparkeerd op 500 meter van het stadion voor 7 euries. Kortom een topdag

Genoten van een leuke wedstrijd!

Duidelijk en heldere informatie vooraf. Kaartjes waren op tijd binnen , ondanks dat de wedstrijd in gelijkspel eindigde geen negatieve ervaringen en zeker voor herhaling vatbaar!

Duidelijke informatie voor een leuke wedstrijd!

Alles was van te voetenveger duidelijk verstuurd & aangegeven. Ondanks dat de wedstrijd Tottenham - Watford in 1-1 eindigde ontzettend genoten! Zeker voor herhaling vatbaar

Met goede tips naar een leuke wedstrijd

Leuke ervaring van een top wedstrijd. De parkeer tip was goud waard. De zitplaatsen in het stadion zaten achter een relingwerk waardoor we soms even moesten verschuiven om het goed te zien. Uiteindelijk weinig last van gehad.

Geweldige tickets Spurs - Rode Ster op 3e rij van het veld!

Voor de Champions League wedstrijd Tottenham Hotspur - Rode Ster Belgrado 2 tickets besteld en ruim voor de wedtrijd via mail ontvangen. Rij 3 stond erop dus we hoopten al op mooie plekken en ja hoor dit was inderdaad de 3e rij vanaf het veld! We konden de spelers bijna aanraken! De wedstrijd zelf bleek ook nog erg vermakelijk, 5-0 en de algemene indruk van het moderne prachtige stadion maakte het plaatje compleet. Een geweldige trip gehad met m'n oudste zoon!

Fantastisch mooie ervaring !

Plaatsen waren langs de lange kant, maar wel in de hoek. Het prijskaartje was pittig. Ondanks de hoge prijs toch m.i. de moeite waard om eens mee te maken ! Als men het kan permitteren ; zeker doen !

Zeer leuke eerste ervaring met Voetbaltrips

Zeker voor herhaling vatbaar. Dit was de eerste keer dat we naar een buitenlandse match gingen kijken en we vonden het zeer leuk. Met onze tickets konden we al snel binnenin het stadion waardoor we niet in de kou moesten blijven wachten. Daar kon je dan iets eten en drinken terwijl je wachtte op de aftrap van de match. We hebben geen negatieve ervaringen te delen

Goede wedstrijd voor een goede prijs

3 kaarten voor Arsenal - Wolverhampton voor een goede prijs kunnen bestellen. In de week naar aanloop van de wedstrijd werd er contact gezocht voor het afleveren van de kaarten. Dit is allemaal netjes gedaan en de kaarten waren op tijd bezorgd. Verder is de informatie en de communicatie heel duidelijk.

Geen op- of aanmerkingen. Prima geregeld

Een onvergetelijk moment en een mooie herinnering!

De wedstrijden manchester city - aston villa en liverpool - tottenham waren op de 1e helft van city na 2 topwedstrijden. Vooral de ervaring op anfield is er één om nooit te vergeten. Voetbaltrips.com heeft de gehele reis georganiseerd en dit is ons zeer goed bevallen.

Super plaatsen bij een super wedstrijd

Contact met voetbaltrips is super. Zeer persoonlijk en snelle reactie bij vragen. Kaarten waren binnen no time binnen. daar het een avondwedstrijd was, hebben we zelf een Stadiontour erbij geboekt. Hierdoor een hele dag in leverkusen geweest, wat super goed bevallen is. Plaatsen in het stadion waren echt perfect! Mooi zicht! Dit zal zeker niet de laatste keer zijn dat we Kaarten bestellen via deze site! Helemaal geen klachten en genoten ervan!! Bedankt!!

Topavond gehad en alles super geregeld!

Ik wilde kaarten regelen voor een paar maten die voor het eerst mee wilden naar Dortmund om de sfeer en die hebben nu al de avond van hun leven gehad tegen Mönchengladbach! We hadden loungestoelen boven het uitvak met zicht op de hele Südtribüne en alles netjes op tijd binnen via de mail. Ik heb al vaker wat geregeld via deze weg en het is zeker een aanrader, vooral omdat het zelfs als lid van de club vaak lastig is om kaarten te krijgen vanwege het al heel snel uitverkocht zijn van wedstrijden.

Goed geregeld

Ik heb nu 2 keer bij voetbaltrips.com tickets besteld van wedstrijden waar moeilijk kaarten voor te krijgen zijn (Borussia Dortmund en Arsenal). Beiden keren waren de plaatsen op de korte zijde. Bij Dortmund werd gevraagd om de kaarten bij het stadion op te halen. Toen ik eenmaal wist waar ik moest zijn was het een fluitje van een cent en lagen de kaarten netjes onder mijn naam klaar. Bij Arsenal kreeg ik een ruime week voor de wedstrijd mijn ticket gemaild. En ook dit werkte zoals je mag verwachten. De communicatie van voetbaltrips.com was steeds duidelijk, helder en vlug. Zeer tevreden.

Snel, duidelijk en goed geregeld!

Een mooie combi voetbalreis geboekt bij voetbaltrips.com. Bij vragen die ik nog had een snelle reactie op terug gekregen. Alles goed uitgelegd op papier en alles klopte en was goed. Vliegreis, wedstrijd tickets en hotel keurig geregeld waarbij gezegd moet worden dat de medewerkers van de receptie hotel zeer vriendelijk en behulpzaam waren. 2 mooie voetbalwedstrijden kunnen zien mijn mijn 2 zoons. Voor herhaling vatbaar.

Super leuke trip en kaarten mooi op tijd

Leuke trip in een mooi stadion met een goede sfeer.

Prima geregeld

Makkelijk via internet te bestellen, leuke wedstrijd gezien toen we in Milaan verbleven.

Betrouwbaar en een goede communicatie

Top! Superplekken en gave ervaring!

De kaarten waren ruim op tijd binnen, prima toelichting van de werkwijze en zitplekken. Goede service!

FANTASTISCH

Alles PERFECT verzorgd.

SUPER!!

We kregen de kaarten redelijk snel. Alles stond duidelijk in de brief omschreven het mail contact als we vragen hadden was ook top. We kregen een snelle en duidelijke reactie terug. Ook top dat er een retour brief bij zat om de kaarten zo snel mogelijk terug te sturen. De wedstrijd was top en we hebben onwijs genoten. Zeker een aanrader om hier de kaarten te boeken.

Super goede communicatie, goed geregeld!

Snelle reactie terug via de mail. Erg vriendelijk. Kaartjes via de post, en ook weer terug sturen met mee geleverde envelop! Voetbaltrips.com....echt een aanrader voor iedereen. We hebben het kei leuk gehad bij Tottenham!!!

Uitstekend geregeld en een top ervaring

Leuk contact, mooie zitplaatsen en duidelijke instructie incl Etiket. De volgende voetbalwedstrijden worden ook zeker weer hier geboekt. Top!

Prettige ervaring, duidelijke communicatie en goede prijs-/kwaliteit verhouding

Goed geluisterd naar de wensen, hierop een duidelijke offerte ontvangen. Snelle beantwoording van de vragen. Na aanpassing wedstrijdschema alternatieven aangeboden en snel alles geregeld !

Zoiets vergeet je niet weer!

Wij hadden de Londense derby Arsenal - Crystal Palace (2-2) bezocht. We wisten niet precies wat wij moesten verwachten, maar het werd een echte wedstrijd waar ook het publiek een aandeel in had. Het was op het puntje van je stoel zitten gedurende 90 minuten. De service van voetbaltrips.com hierbij was uitstekend. We hadden het hele internet afgestruind naar de beste prijs/kwaliteitsverhouding en kwamen zo bij hen terecht. Het persoonlijke contact, de bezorging van de tickets en de prijs daarvan kon haast niet beter.

Bernadottelaan 13

3527GA Utrecht

Over Voetbaltrips.com

Vanaf 2011 zijn wij met Voetbaltrips.com actief op de markt van voetbalreizen. Wat begon als een onschuldig project van twee jongens die vonden dat georganiseerde voetbalreizen te duur waren, is onderhand uitgegroeid tot een volwaardig reisbureau met een team van 10 medewerkers. Vanuit ons kantoor in Maarssen organiseren we voetbalreizen naar praktisch alle topclubs in Europa! In 2022 we have launched Visitfootball.com, our English website, which caters to English speaking customers in Europe.