Mooie plaatsen!

We hadden mooie plaatsen in het stadion van Tottenham Hotspur. Alles was prima geregeld met de tickets via de e-mail.

Top weekend

Top weekend. Prima vlucht en leuke wedstrijd op een leuke plek in het stadion, in een gezellige stad. Maar een matig hotel zonder ontbijt ver van de stad en nog verder van het stadion.

Goede begeleiding

1-2 x Per jaar met mijn zoon op buitenlandse voetbalreis. Losse kaarten besteld. Vooraf overleg met medewerkster gevoerd tav mijn wensen. Levering van kaarten Juventus op het afgesproken tijdstip via de mail. Aanvullende informatie ontvangen zoals bv meenemen ID (ter verifiëring van de kaarten bij het stadion, staan op naam). Bij het stadion is ook intensief gecontroleerd op ID/kaarten bij de ingang. Ook Italianen zonder ID mochten niet naar binnen. Fijn om deze info vooraf reeds ontvangen te hebben via de medewerkster/mail. Prima zitplaatsen. Goede ervaring. Kan Voetbaltrips aanraden. Op naar de volgende wedstrijd.

Overweldigend

De kaarten voor de wedstrijd Chelsea-Newcastle United werden ruim voor de wedstrijddag thuis bezorgd. Wel zo fijn als je ruim vóór de wedstrijddag al afreist. De medewerkers van de club waren zeer behulpzaam en vriendelijk. De zitplaatsen op de twee na hoogste rij van tribune aan de lange zijde waren prima. Hoog genoeg om het hele stadion te zien en laag genoeg om de spelers nog te herkennen. Al met al een geweldige beleving.

Een top ervaring!

Wij zijn dit weekend naar een wedstrijd gaan kijken van Chelsea. Het was een top ervaring en zeker super leuk om eens te beleven als fan! Maar wat ik nog leuker vind, is dat je echte papieren tickets krijgt! Veel beter dan zo’n leuke afgedrukte versies. Maar nog veel beter om te houden als souveniertje. Zeker om nog eens over te doen! :)

Beste dag van mijn leven.

Ik ben samen met een vriend van mij naar Barcelona-Inter geweest. Ik heb besloten om dit te doen via Voetbaltrips.nl. Dit is achteraf een hele goede keuze geweest. Voor een voordelige prijs heb ik de dag van mijn leven gehad. De service van voetbaltrips was uitstekend, ik kreeg op tijd een bericht van hoe en wat bij het stadion. Ik ben erg dankbaar voor deze ervaring en ben van plan veel vaker gebruik te maken van de diensten van voetbaltrips. Zeker een aanrader!!

Super goed geregeld!

Ik ben zeer tevreden, et was een klein probleempje met onze pasjes die wij hadden gekregen, die waren om de een of andere reden niet geldig. Voor dat ik het wist had ik al een gemiste oproep en een mailtje met een oplossing. 2 nieuwe kaartjes en ook nog betere plekken! Vond het heel netjes dat het zo snel geregeld was en we hebben een fantastische avond gehad! Ik zou zeker weer via voetbaltrips.com boeken!

Goed geregeld allemaal.

Mijn eerste keer dat ik voetbaltickets bestelde via deze weg....ging allemaal prima. Uitstekende communicatie wat betreft de tickets, memberpassen e.d. Aanrader.

Top ervaring gehad!

2 kaarten gekocht voor de wedstrijd Valencia - Ajax. Kaarten waren mooi optijd binnen en we hebben een leuke wedstrijd gehad top!

Topavond in Valencia gehad

super, top, fantastisch

losse kaarten besteld, keurig op tijd binnen, en voor de rest alles goed geregeld. zelfs 3 plekken naast elkaar

Een unieke ervaring!

Een bedrijf die je de kans geeft om een unieke reis te maken naar stadions en steden waar je normaliter niet komt of waar geen kaarten voor te verkrijgen zijn.

Super leuke voetbaltrip gehad!

Alles was goed georganiseerd en geen problemen gehad. Betrouwbare website!

Een mooie sfeervolle ervaring!

Regenachtige Engelse avond, met veel sfeer en een mooie wedstrijd. De stad, Old Trafford en de wedstrijd waren erg mooi en maakten er samen een onvergetelijke trip van.

Prima georganiseerde voetbaltrip

Voor een wedstrijd in het nieuwe spurs stadion kaarten geboekt via voetbaltrips. Het contact met voetbaltrips was gemakkelijk door de chatfunctie, de mogelijkheid om te bellen en te mailen. Vragen werden snel beantwoord en we hadden prachtige plekken in het stadion, dicht achter de goal.

Super ervaring

Met mijn zoon ben ik voor het eerst naar een wedstrijd van Arsenal geweest. Een prachtige ervaring mede mogelijk gemaakt door Voetbaltrips.com.

Goed geregeld, mooie plekken en geen rompslomp

Probleemloos verlopen en alles precies volgens afspraak afgehandeld.

Prima reis,aardige reisleidster/hostess. Goede chauffeur. Topdag gehad

Goede prijs en service!

Scherpe prijzen in verhouding tot andere aanbieders van voetbalreizen. Communicatie via diverse mogelijkheden worden snel beantwoord. Overzichtelijke, duidelijke site.

Alles is goed geregeld en aardig op elkaar afgestemd

Goed geregeld

Mooi op tijd aangekomen bij de wedstrijd met de bus, gedropt echt voor het stadion en en na de wedstrijd op dezelfde plek opgehaald. Top!

Perfecte regeling, perfecte service !!

Wedstrijd atletico Madrid-Juventus vanop de 6de rij mogen meemaken , wat een ervaring !! Bedankt voetbaltrips !!

Prima service en makkelijk bereikbaar

Kaarten bestellen is makkelijk, bij vragen is er een snel antwoord. Deze keer ook nog een gratis upgrade gehad naar betere plaatsen.

gewoon weg top

top geregeld gemakkelijk super plaatsen waar anders reserveren dan bij voetbaltrips super echt waar !

Super goed geregeld

Ik had een twee losse kaartjes voor Bayer Leverkusen gekocht, alles verliep precies zoals beloofd en ruim voor de wedstrijd had ik mijn kaartjes. Een tripje als dit is een echte aanrader voor de voetballiefhebber.

Bernadottelaan 13

3527GA Utrecht

Over Voetbaltrips.com

Vanaf 2011 zijn wij met Voetbaltrips.com actief op de markt van voetbalreizen. Wat begon als een onschuldig project van twee jongens die vonden dat georganiseerde voetbalreizen te duur waren, is onderhand uitgegroeid tot een volwaardig reisbureau met een team van 10 medewerkers. Vanuit ons kantoor in Maarssen organiseren we voetbalreizen naar praktisch alle topclubs in Europa! In 2022 we have launched Visitfootball.com, our English website, which caters to English speaking customers in Europe.