Pluspunten
Allemaal top geregeld!
Pluspunten
In de bevestigingsmail netjes een aantal aandachtspunten vermeld zoals bijvoorbeeld het advies om contant geld mee te nemen omdat pinnen in en rondom het stadion nauwelijks mogelijk is.
Pluspunten
Mijn 1e ervaring met Voetbaltrips.com is uitstekend! Snelle respons via de chat en mail. Iris is erg vriendelijk en behulpzaam in de mail en heeft ook kennis van zaken. 2 weken voor de wedstrijden kaartjes besteld voor 2 afzonderlijke wedstrijden in hetzelfde weekend in Duitsland en deze waren prima op tijd binnen. Voor mij is Voetbaltrips.com een echte aanrader als je voor een eerlijke prijs een onvergetelijke voetbaltrip naar het buitenland wil beleven.
VerbeterpuntenMijn tip is om op de site duidelijker de clubs waarvoor je kaarten kunt bestellen te vermelden. Borussia Mönchengladbach stond er niet tussen, of ik heb niet goed gekeken, maar kon wel besteld worden.
Pluspunten
heb samen met mijn zoontje gewoon enorm genoten
Pluspunten
Gewoon zoals het hoort, alles conform afspraak.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Goede locatie en goed hotel
Pluspunten
Goed geregeld
VerbeterpuntenLastig bereikbaar per telefoon. datum wedstrijd was dag verschoven, werd niet gecommuniceerd. Toevallig zelf gezien en moest reis snel omboeken
Beste, bedankt voor je feedback! We hebben hier recentelijk werk van gemaakt waardoor klanten bij wijziging van de wedstrijddatum of tijd binnen een werkdag een mailtje van ons krijgen. Ik hoop dat je in de toekomst nog eens bij ons boekt!
Pluspunten
prima ervaring en geweldige service
Pluspunten
Heel betrouwbaar
VerbeterpuntenAlvast laten weten bij bestellen op welke stoelen je zit, Of je eigen stoelen kunnen uitzoeken
Pluspunten
Goede communicatie,goed te bereiken, prima uitleg over de gang van zaken
VerbeterpuntenDe prijzen die gevraagd worden voor de belachelijk slechte plekken!
Pluspunten
Snel & accuraat, had gereageerd op de nieuwsbrief met een kortingsactie. Alles ging prima, de info voor parkeren ter plekke was een goede toevoeging.
Pluspunten
Snelle, adequate reacties via de live chat op onze vragen. De e-tickets zaten binnen no-time in de inbox, top service!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Het gaat allemaal heel simpel. Dat maakt het aantrekkelijk nog is te doen.
VerbeterpuntenKan niets bedenken zo even
Pluspunten
Zeer vriendelijke en behulpzame mensen,Ik ben er zeker van dat ik nog vele malen contact zal opnemen met dit bedrijf voor voetbaltrips.
Pluspunten
vliegreis en hotel goed geregeld. Routebeschrijving duidelijk en compleet.
VerbeterpuntenRoutebeschrijving klopte niet helemaal. (misschien een verouderde versie)
Pluspunten
Wij hebben er een aangename voetbaltrip opzitten. Ook al hadden we bij het boeken een klein probleem, werd dit snel verholpen door Voetbaltrips. Alles was zoals afgesproken. Wij zullen zeker nog boeken!
Pluspunten
Alleen maar positieve ervaringen
VerbeterpuntenGeen. Gewoon top.
Pluspunten
Luisteren naar de wensen van de klanten
Verbeterpunten-
Pluspunten
Zeer snel alles geregeld en als je vragen hebt staan ze voor je klaar.
VerbeterpuntenGoedkoper ;)
Pluspunten
Snel en correct! Zeker een aanrader.
Pluspunten
Snel geregeld.
VerbeterpuntenPlaatsen bij Crystal Palace waren niet goed. Slecht zicht. Trein vanaf vliegveld reed niet. Daardoor reistijd te krap. Aandachtspunt.
Bernadottelaan 13
3527GA Utrecht
Vanaf 2011 zijn wij met Voetbaltrips.com actief op de markt van voetbalreizen. Wat begon als een onschuldig project van twee jongens die vonden dat georganiseerde voetbalreizen te duur waren, is onderhand uitgegroeid tot een volwaardig reisbureau met een team van 10 medewerkers. Vanuit ons kantoor in Maarssen organiseren we voetbalreizen naar praktisch alle topclubs in Europa! In 2022 we have launched Visitfootball.com, our English website, which caters to English speaking customers in Europe.