Pluspunten
uistekende pleken in het stadion
Verbeterpuntenmeer duidelijkheid wat betreft het aanreiken van de kaartjes
Pluspunten
Snelle en vlotte communicatie. Alles vooraf erg duidelijk en goed geregeld.
Pluspunten
Mooie ligging van het hotel, zeer goede zitplaatsen. Kortom, heel leuke en aangename reis! Zeker niet de laatste keer!
VerbeterpuntenNog iets meer info over plaatselijk vervoer. (Dagtickets tram & bus bijvoorbeeld.)
Pluspunten
ik heb geen positieve punten.
Verbeterpuntende tickets die verkocht worden zijn veel te duur , misschien de winstmarge wat verlagen ! ! ! ben echt ontevreden.
Van deze beoordeling zijn we eerlijk gezegd een beetje sprakeloos. U bent voor 125 euro per persoon naar Liverpool - Bournemouth gegaan met een groep van 6 personen in een seizoen dat Liverpool letterlijk op z'n kop staat. Het is ons desalniettemin gelukt om fantastische plekken te krijgen, 4 om 2 naast elkaar met slechts 2 rijen ertussen. Op deze tickets maken we na aftrek van onze kosten misschien 10 euro winst per ticket terwijl andere organisaties de tickets voor deze wedstrijd voor meer dan 300 euro per stuk aanboden!!! Het is voor ons een compleet raadsel waarom u deze beoordeling achterlaat, niet in het minst omdat u zelf akkoord gaat met het bedrag wat wij voor de tickets vragen...
De prijs verlagen. Op de kaartjes staat een prijs van 32,50 euro terwijl wij 90 euro per kaartjes aan dit bedrijf moesten betalen. Dit is wel erg veel toeslag!!!!!!
Pluspunten
Tijdens de berichtjes via de chat gaven ze aan dat 3 tickets naast elkaar niet mogelijk was, maar gelukkig was dit uiteindelijk wel het geval! En dan ook nog eens op de aller eerste rij! Mijn schoonvader heeft zo een machtig mooi verjaardagscadeau gehad.
Pluspunten
Toppers!
Pluspunten
Ga zo door
VerbeterpuntenOp de site staat dat je zaterdags terug gebeld word, dit word pas maandags. Persoonlijk zou ik dit aanpassen. Beter geen afspraken als afspraken niet nakomen.
Pluspunten
Goed geregeld en precies volgens afspraak, wel duur.
Pluspunten
Snelle en directe communicatie
VerbeterpuntenSamenwerking met hostels/ hotels evalueren
Pluspunten
snel , eerlijk en altijd bereikbaar
Pluspunten
Tickets en informatie optijd aangeleverd. Hotel/hostels zijn zoals in de beschrijving
VerbeterpuntenMembercards werkten niet bij de ingang. We dachten dat we niet meer naar binnen konden. Gelukkig was er een vrouw bij de ticketservice die alsnog papieren ticketa heeft kunnen printen. We hebben geprobeerd te bellen naar jullie met het noodnummer, maar dit was tevergeefs.
Pluspunten
No nonsens Duidelijk
Verbeterpunten-
Pluspunten
Duidelijk communicatie via de mail.
VerbeterpuntenKaarten aanbieden voor mindervalide mensen
Pluspunten
Alles was goed geregeld zeer tevreden
VerbeterpuntenNiet echt liep goed mischien proberen de hotel dichter bij station te brengen
Pluspunten
Alles prima verlopen!
VerbeterpuntenVoetbalclub gaf aan dat onze kaartjes eigenlijk niet verkocht mochten worden, maar na een ondervraging van een kwartier is het toch goed gekomen.
Pluspunten
-Kaarten keurig optijd ontvangen. - gorie communicatie via de mail
Pluspunten
Helder, servicegericht, vriendelijk
VerbeterpuntenWe betaalden fors voor vier tickets. Eenmaal in jet stadion bleken het tickets met beperkt zicht te zijn. Daar zijn we vooraf niet over geïnformeerd. Ik neem daar nog contact over op.
Was een misverstand over of de kaartjes via de post of mail werd gestuurd..na enkele mails verder dan toch via ticket een ticket gekregen
Pluspunten
Snelle reactie op mijjn vragen zowel via mails als via de chat op de website.
VerbeterpuntenMeer duidelijkheid verschaffen over het verloop van het proces na de aankoop van een voetbaltrip. In de eerdte mail een overzicht geven wanneer welke informatie ongeveer verwacht kan worden.
Pluspunten
Netjes,vriendelijk geholpen.Zelfs een extra boeking was geen probleem
VerbeterpuntenKlein minpuntje was het hostel qua bedden (4 persoonskamer) was geen succes zijn stapelbedden ,slechte matrassen te kort en slechte kussen ,zelfs geen handdoeken inbegrepen ,deze kon je dan huren .terwijl bij de 2 persoonskamer ze wel inbegrepen waren voor dezelfde prijs .( een novotel is qua prijs vergelijkbaar en betere bedden.)Verder was t top ,tickets prima geregeld qua ophalen
Bernadottelaan 13
3527GA Utrecht
Vanaf 2011 zijn wij met Voetbaltrips.com actief op de markt van voetbalreizen. Wat begon als een onschuldig project van twee jongens die vonden dat georganiseerde voetbalreizen te duur waren, is onderhand uitgegroeid tot een volwaardig reisbureau met een team van 10 medewerkers. Vanuit ons kantoor in Maarssen organiseren we voetbalreizen naar praktisch alle topclubs in Europa! In 2022 we have launched Visitfootball.com, our English website, which caters to English speaking customers in Europe.