Ik was al een tijdje op zoek naar mooie rolgordijnen in een wat grotere maat. Vaak zijn deze schreeuwend duur. Maar niet bij Ilumio. Zeer goede kwaliteit voor een scherpe prijs! Ik had een meetfoutje gemaakt en hierover gemaild. Ik werd vrijwel direct teruggebeld en mijn bestelling is meteen aangepast. De levertijd was zeer snel. Ik ben super blij met mijn mooie verduisterende rolgordijnen!

Perfecte service en heel mooie producten

Vanaf inmeten tot aan monteren is alles heel soepel verlopen. Goed geholpen bij het maken van keuzes. Wij zouden zeker weer voor Ilumio kiezen!

snelle levering en duidelijke site om te bestellen.

heel goed

ook heel goedd

PROBLEEM

van mijn twee rolgordijnen is de 1 goed en de 2de een ramp ,hij rolt altijd schuin en met blazen op ,zodus niet goed ik weet niet wat ik er moet mee aanvangen,probleem !!!

Slecht

Zijn korter dan wat ik vroeg En ook nog eens scheef En binnen 2 weken aangeven en wouden niks mee doen

traag in after service. let op toegestane foutmarges

snelle planning van intake, het opmeten en met kwam met goed advies. Na snelle ontvangst van de producten het zelf geïnstalleerd. Wat bleek; 1 van de 2 plichee gordijnen was niet op de juiste hoogte geproduceerd (echt productie fout want beide hadden dezelfde afmetingen moeten hebben). Pas na lang wachten en aandringen kreeg ik te horen dat het binnen de foutmarge lag maar dat ze coulant waren om een nieuwe te maken. Een productie fout kan altijd gebeuren, maar is geen reden om het weg te wuiven dat het binnen de marge valt (zag er gewoon niet uit) Laat je dus voorlichten wat de foutmarges mogen zijn, dit voorkomt tijdrovende mailtjes. Voor de rest prima product voor wat je ervoor betaald.

Soepele gang van zaken met prachtig resultaat

Mijn jaloezieën in laten meten door twee kundige en vriendelijke dames. Gekozen voor de optie inclusief montage. Na een paar weken wachten zijn ze opgehangen. Zeer goed ingemeten dus prachtig resultaat. Ben er elke dag weer blij mee.

Klantvriendelijk, goed advies en mooie producten

Gratis laten inmeten, was erg klantvriendelijk, dacht mee en gaf goed advies. Dit was heel fijn voor ons als starters omdat je veel keuze hebt! De levering was sneller dan gedacht, superfijn! Daarnaast past alles perfect! En was het echt supermakkelijk om te monteren. De jaloezieën en het gordijn staan supergaaf in onze industriële woonkamer. Erg blij mee en ik zou het iedereen aanraden! :)

Goed produkt

Goede raam decoratie

Mooie jalozie

We hebben reeds 2x jaloezieën besteld en we zijn super tevreden. We hebben ook een klein probleempje gehad en we hebben het zelf kunnen herstellen met de hulp en goede zorgen van servicedienst. Goed en snel verholpen.

Tot nu toe goed.

Ik kreeg snel een reactie op mijn berichtje, kon ook al vlug een afspraak maken met iemand die thuis stalen kon tonen en ook de maten van de ramen kwam opnemen. Dat heeft Karin prima gedaan! Het enige is dat de montage van de rolgordijnen is uitbesteed en dat duurt best lang helaas. Dus hoe ze uiteindelijk hangen kan ik nog niet beoordelen.

Past perfect en een mooi product.

Gewoon goed. Alles klopte, en snel geleverd!

Super goed geholpen

Wat een super goede service. Heel meedenkend en snelle levering. Zeker een aanrader. Met vriendelijke mevr. Dirks

Levering maatwerk prima verlopen.

Twee duo rolgordijnen besteld met extra lange koorden ivm montagehoogte in trappenhuis. Via mailverkeer met klantenservice duidelijke uitleg gekregen over de mogelijkheden. Aldus besteld en keurig en vlot geleverd gekregen. Complimenten!

Super!!

Snelle levering en komt afspraken na. Zal zeker nog een keer bestellen.

Ben heel tevreden, over het opmeten en het plaatsen van dubbele rolgordijnen.

Snel en uitstekend geregeld

Eén minpunt is dat je wellicht uit gaat van de bestaande breedte van de rolgordijnen en dat de bediening van jullie rolgordijnen minder breedt is.

Magnifiek

We zijn zo blij dat we naar een zoektocht op internet voor Ilumio hebben gekozen. Ze hebben een groot assortiment zijn zeer professioneel en heel vakkundig. De levering van de jaloezieën was zelf sneller dan beloofd en de service van het ophangen van de jaloezieën uitmuntend. Het hangt prachtig en het huis ziet er daardoor ineens een heel stuk warmer uit.

Geweldig!

Ik ben heel blij met onze nieuwe gordijnen. En ik ben vooral heel tevreden over de service van Ilumio! De communicatie was heel prettig. Het aanvragen van de kleurenstaling ging makkelijk. Het bestellen ging ook heel makkelijk. En de man die de gordijnen kwam monteren was een vakman!

Heel vakkundig opgemeten Snel en mooi opgehangen, een aanrader. Anouk heeft alles opgemeten, complimenten!

Betaalbaar product en goede service

Even wat tegenslag gehad bij de montage, maar alles is perfect opgelost!

Wel goed, maar niet volledig verduisterend

De bestelling duurde zo lang als was aangegeven. We vonden de genruiksaanwijzing niet optimaal. De tekeningen zijn niet heel duidelijk voor ons. Met behulp van youtube filmpjes en technische talenten is het toch gelukt. De kamer wordt wel goed verduisterd, maar het is niet volledige verduistering. Er zijn kiertjes bij de gordijn. Ik zou het wel weer kopen, omdat prijs-kwaliteit verhouding goed is.

Een heel goed vakkundig bedrijf.

Prima geholpen, en aardige vakkundige mensen.

Amperestraat 11

8071PH Nunspeet

+31 (0)341 277777

Over ilumio.nl

Ilumio.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in verlichting en verlichtingsoplossingen voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Het assortiment omvat een breed scala aan verlichting, van plafondlampen en wandlampen tot tuinverlichting en slimme verlichting, met een focus op kwaliteit, design en energie-efficiëntie. Ilumio.nl richt zich op klanten die op zoek zijn naar stijlvolle en duurzame verlichting voor hun woning of bedrijf, en biedt snelle levering en uitstekende klantenservice.