Prima!!!

Alles was goed: van de advies, via bestelling t/m montage! Professionel en deskundig!

Prachtig

Ben zeer tevreden met mijn luxaflex prachtige kleur grijs en een vriendelijk monteur die ze voor mij opgehangen heeft

Echt een aanrader en maakt beloftes waar

Ik heb voor de eerste keer bij dit bedrijf een rolgordijn besteld voor de badkamer na eerst een kleurmonster te hebben ontvangen. Het rolgordijn past perfect en voldoet aan alle verwachtingen. Mooie kwaliteit en de kleur is precies zoals het kleurmonster. Ben er superblij mee. Ga hier nu ook de rolgordijnen voor de keuken bestellen. Topbedrijf en echt een aanrader!

Het is perfect verlopen .

Zoals het hoort .prima

very nice product,quick delivery and good service

The only thing I was disappointed about was that I could not purchase a cover for the roll. It would be much nicer if it was not open. Maybe you can passed this on to your supplier since they do not produce them any more. I find it strange because it was included with the older models.

Ik heb houten jaloezieën besteld op maat, prachtig Zijn ze De kleur is super en de monteur een erg vriendelijke jongen Ik krijg erg veel complimenten Echt een aanrader

Nutteloos

Ze komen pas op 2 november dus een raar e-mailtje.

Makkelijk besteld en exact op tijd geleverd

Ik vond het makkelijk dat er maar 1 lengtemaat was , afwerking en werking prima , kwaliteitsspul zeggen we dan , blij mee !

Prettig

Goeie service, snel en flexibel. Vriendelijke mannen.

Makkelijke website en bestelprocedure

Jaloezieën snel geleverd tegen aantrekkelijke prijzen. Alles zat er bij om ze eenvoudig zelf te kunnen monteren. Niks te klagen verder.

Wel mooi maar bediening hapert

De kwaliteit is mooi, makkelijk te bevestigen maar het optrek systeem hapert. Heb er nog wel meer besteld !

Goed advies gekregen van de dame die thuis kwam met stalen

Mooie 1 groot verduisterd rolgordijnen ben er super blij mee, De meneer die het kwam ophangen had het ook heel snel gedaan.

Snel en mooi!!

Goede kwaliteit, snelle levering. Op maat gemaakt. Ik ben er blij mee!!

Prachtig

Goede maat, prima kwaliteit.

Gewoon goed!!

Als je belt met een vraag wordt je vriendelijk te woord gestaan.

Netjes, betrouwbaar superfijn

Op advies van vrienden hebben wij gekozen voor ilumio. Er kwam een vriendelijke meneer inmeten en alle opties doornemen. Je kon het zelf bestellen en vervolgens werder snel ingepland wanneer het werd opgehangen. De producten zijn heel netjes en degelijk en de montage werd netjes en vlot gedaan door de monteur. Wij zouden ilumio iedereen aanraden.

Supermooi product

Ben erg blij met mijn horizontale jaloezieën. Zien er prachtig uit. Maat is perfect.

Perfecte uitleg op website, perfecte levering

Perfecte uitleg op website, perfecte levering, niets dan lof

Verwachting is uitgekomen wat betreft de 'luxaflex '

Wel had ik verwacht dat de bezoekers die het kwamen opmeten, zich zakelijker hadden opgesteld. ( zelf hebben we 30 jaar lang een eigen bedrijf gehad..) Ze hadden b.v. ook stalen gordijnstof kunnen laten zien voor de huiskamer. We zijn immers net verhuisd... Zie het als tip voor de toekomst.. Hart.gr. Ina Dijkema

Hele goede service . Makkelijk te bestellen en snel en correct geleverd .

Prima thuisadvies en correcte ophangservice

Goed geholpen bij thuisadvies en de ophangservice was super. Heel blij met m'n aankoop.

Ik had een vraag werd goed en behulpzaam geholpen. Mijn wensen verteld en ben goed en snel geholpen. De bestelling werd snel thuis afgeleverd. Heel tevreden

Keurig

Voor mij een zeer goede ervaring.

Prima kwaliteit, zeer snel geleverd en de afmetingen precies zoals besteld

Beter en sneller kan het niet, complimenten!

touwtjes zijn te kort

Ik had 3 eiken luxaflexen besteld - 2 hoge en 1 kleine - bij de 2 hoge zit er een verschil in de lengte van de touwtjes om de luxaflexen open en dicht te trekken. Dat is erg vervelend want het scheelt behoorlijk wat centimeters :( Ik ben klein van stuk en dus moet ik er een opstapje bij pakken wil ik ze kunnen openen of sluiten. Ik ervaar het als erg vervelend mede omdat het om een flink bedrag gaat en er kennelijk bezuinigd word op een touwtje :( Mevr.Zuiver Diemen

Amperestraat 11

8071PH Nunspeet

+31 (0)341 277777

Over ilumio.nl

Ilumio.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in verlichting en verlichtingsoplossingen voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Het assortiment omvat een breed scala aan verlichting, van plafondlampen en wandlampen tot tuinverlichting en slimme verlichting, met een focus op kwaliteit, design en energie-efficiëntie. Ilumio.nl richt zich op klanten die op zoek zijn naar stijlvolle en duurzame verlichting voor hun woning of bedrijf, en biedt snelle levering en uitstekende klantenservice.