Netjes, maar niet compleet

De raambekleding is mooi en netjes gemonteerd. Helaas is bij de bestelling een fout gemaakt, waardoor ik opnieuw 2 maanden moet wachten op Bekleding voor 1 raam. En daar doen ze niets aan. Voelt als opnieuw achteraan sluiten. 26 augustus waren ze er en ze komen eind oktober pas terug. Zonder deze trage afhandeling had ik een 9 gegeven.

Goed geregeld

Makkelijk te bestellen via de website en snel geleverd. Prima kwaliteit voor een goede prijs.

Heel tevreden met de hulp, kiezen en het plaatsen van de lamellen!

Wij zijn thuis geholpen door een hele vriendelijke dame die zeer deskundig was en heel goed meedacht met onze wensen. Uiteindelijk hele mooie houten lamellen gekocht en wij hadden ervoor gekozen om ze op te laten hangen. De totale prijs viel ons alleszins mee en ook de prijs van het opvangen. De lamellen zijn ook snel en vakkundig opgehangen, voor dat geld ga je zelf niet lopen klooien. Kortom snel en vakkundig geholpen zowel bij de aankoop als bij het ophangen!

Mooi product voor een nette prijs

Mooi rolgordijn voor mijn dakraam. Scheelt enorm in de warmte op zolder. Alleen beide geleiderails iets moeten inkorten. Moest er wel even op wachten voor het, binnen was.

Goed product voor een goede prijs!

Een tijdje geleden hebben we jaloezieën en vitrages besteld. Door de duidelijke inmeet-instructie was het inmeten erg simpel en pasten de producten perfect! We zijn erg tevreden met de producten en de levering was bijzonder snel.

rolgordijn netjes, maar lang wachten op een onderdeel

2 op maat rolgordijnen besteld. Netjes op hoogte gehouden van verzending. Jammer dat de eerste verzendingsdatum werd verschoven met ruim 2 weken. Rolgordijnen zijn van goede kwaliteit en keurig op maat. Toen bleek dat er een muurbeugeltje ontbrak duurde het weer ruim 2 weken voordat deze kwam. Communicatie hierover is netjes- verzendtermijn is helaas ondermaats. Vandaar een matige score.

Zeer goed!

Moest wel even wachten voor het opmeten maar het was wachten waard. Prijs dank zij %30 korting zeer goed. Heb het zelf opgehangen ging heel makkelijk en alles paste perfect! Volgende keer weer bij Ilumio bestellen :) Wel problemen gehad met de transport bedrijf waar ze samen mee werken.. ik heb Ilumio voorgesteld om met een ander bedrijf te gaan werken, want hoe het gegaan is raken zij klanten kwijt. Ik ben nu alleen tevreden omdat de rest gewoon goed is verlopen.

Zonwering mooi AF!

Fing mooie zonwering

Niet tevreden over maatwerk en levertijd erg lang

De inmeting ging vlot en zijn goed geholpen .De producten die geleverd zijn, zijn mooi, maar zijn niet op maat. Badkamer is veel te lang en de afwerklijst te breed, woonkamer is te lang. Alleen de keuken is goed op maat. Gordijnen van de slaapkamers wachten we nog steeds op, dus daar kan ik niets over zeggen. Maar zou het wel fijn gevonden hebben om iets vaker een update te krijgen over de verwachte leverdatum. Niet helemaal tevreden dus.

duidelijke website, mooi product.

alles duidelijk gevonden op de website voor een aannemelijke prijs, ook op het maatwerk. snel en correct geleverd.

Prima prijs kwaliteit verhouding

Goed en snel geholpen!! Prima inmeetservice,als zeer fijn ervaren!! Binnen zes weken hadden we de houten jaloezieën binnen!! In 1 woord TOP!!

Fantastisch product

De levering was perfect en de opgegeven maten klopten precies. Producten zaten goed verpakt en prima afgeleverd.

Eindelijk mooie betaalbare houten jaloezieën!!

Eindelijk wat ik echt al jaren wilde,zo blij met mijn witten houten jaloezieën van ilumio. Van de herfst ook de achterkant van het huis inmeten en jaloezieën bestellen!

Toppie!

Mijn verwachten over troffen toen ik naar het resultaat keek. Het lijk op een met de hand geschilderd plaatje waar ik met plezier naar kijk. Daar wordt ik vrolijk van!

Prima product Voor een prima prijs met prima service

Vanaf verkoop t/m levering prima en volgens afspraak. Blijkt 1 van de 8 gordijnenen een kleine productie fout te hebben. Prima response op mijn mail en dito service. Binnen een week heb ik nieuw gordijn hangen. Kortom zeer tevreden. Net geen 10 omdat de ophang haakjes erg fragiel zijn. Voor duo plissé tot 2 meter geen probleem, maar voor een gordijn k van 308 cm net aan. Had steviger gekund. Maar dat is dan ook alles.

Slecht product

Jaloezie al kromgetrokken en je kan hem niet half openhangen. Klantenservice geeft aan dat de lamelbanden zijn berekend om ze helemaal naar beneden te hebben hangen. Dus zeker niet aan te raden!

Geweldige Service! Mooie producten

Helaas, pasten er 2 van mijn 4 op maat gemaakte rolgordijnen niet. Na 1 telefoontje kwam er weer iemand langs om ze opnieuw in te meten. Gratis en voor niks kreeg ik 2 nieuwe. Na een paar weken bleek dat er bij 1 gordijn een klein gaatje zat. En weer werd ik super vriendelijk te woord gestaan en kreeg of mijn geld terug of een nieuw gordijn! Wat een bijzonder goed service. Ik zou dit bedrijf echt aan iedereen aanbevelen!

Altijd tevreden met Ilumio. Top kwaliteit.

Prima product

Mooie jaloezieën en ze passen prima in het kozijn. Het ziet er mooi uit. Levering ging zoals beloofd.

Kan beter

Leuke aardige mensen hebben het ingemeten alleen past 1 gordijn niet. Moeten we drie keer alles mailen, zowel filmpjes als foto’s. Vervolgens krijgen we een mailtje dat jullie binnen 48 uur iets laten weten, moeten we na 4 dagen zelf bellen en dat tot 3 keer toe. Dat is geen service. Wel netjes dat we een nieuw gordijn krijgen, hopelijk past deze!! Maar we zijn hier zeker drie weken mee bezig geweest, zonde van jullie bedrijf

Ontevreden

Twee keer levering bij de verkeerde woning. Daarnaast maken de rolgordijnen veel geluid. Piepen erg bij het sluiten van rolgordijnen. Rubbers sluiten niet compleet af. Erg jammer.

Helemaal top!

Bij onze nieuwe badkamer met witte tegels wilden we mooie jaloezieën. Maar omdat wit in zoveel tinten komt, hebben we toch eerst stalen besteld. En dat kwam goed uit, de tint die we in gedachten hadden was toch minder mooi bij onze tegels! Uiteindelijk het product op maat thuis gekregen. En het hangt er perfect bij!

Tevreden!

Het rolgordijn hangt bij ons op de babykamer en zorgt ervoor dat we de kamer ook overdag goed kunnen verduisteren. Verder een goede prijs-kwaliteit verhouding!

Duidelijk, snel en eerlijk

Snelle levering van proef stalen ontvangen waarmee je goed kon zien welke het beste zou passen. Uiteindelijk mooie dubbel plissé gordijnen (kleur antractiet) ontvangen. met witte achterkant. Zeer aan te raden! Het wit is zeker warmtewerend en het antraciet geeft binnen een mooie nette look. Ook fijne service van het bezorgingsbedrijf NE DistriService.

Een compleet nieuw huis!

Wij zijn erg tevreden over de houten jaloezieën, waren al een tijdje weg van deze raambekleding maar vonden ze nog best prijzig en nu hebben ze een tijdje terug het hier netjes opgemeten en advies gegeven over welke kleur we het beste konden nemen en nu we ze zelf hebben voelen we ons best trots, een compleet ander huis hebben we nu! Zou nooit meer anders willen!

Amperestraat 11

8071PH Nunspeet

+31 (0)341 277777

Over ilumio.nl

Ilumio.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in verlichting en verlichtingsoplossingen voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Het assortiment omvat een breed scala aan verlichting, van plafondlampen en wandlampen tot tuinverlichting en slimme verlichting, met een focus op kwaliteit, design en energie-efficiëntie. Ilumio.nl richt zich op klanten die op zoek zijn naar stijlvolle en duurzame verlichting voor hun woning of bedrijf, en biedt snelle levering en uitstekende klantenservice.