Prima geregeld

Zeer groot assortiment en perfecte aanbiedingsprijzen, vergeleken met andere soortgelijke winkels. Snel geleverd en goed verpakt. Met andere worden: Prima geregeld!

Eerste keer dat we besteld hebben, maar zeker voor herhaling vatbaar. Goed advies op maat, snelle levering en een keurige service inclusief ophangen tegen een mooie prijs. Dik tevreden!

Al 2x een bestelling geplaatst en altijd goed verpakt voor transport. Mooi afgewerkt en gemakkelijk om zelf te installeren. Werking ervan is perfect. Bij de 2de bestelling had ik een fout gemaakt en doorgegeven, dag erna feedback gekregen dat het aangepast was. Zeer goede service.

Super goede service!

Als ik een vraag had aan de klantenservice kreeg ik erg snel en vriendelijk antwoord. Ik vond het opmeten van het gordijn lastig te begrijpen waardoor ik een meetfout had gemaakt, ik maakte dit kenbaar bij de de klantenservice en binnen 5 dagen had ik een nieuw gordijn in de juiste maat. Echt super! Op deze manier durf ik online wel ene gordijn te bestellen! Ga ook zeker bij ilumio kijken voor gordijnen voor de rest van het huis. Aanrader dus. Prijs/kwaliteit is in verhouding

Top bedrijf,super resultaat,een aanrader!!!

De adviseur is komen inmeten,6 weken later kwamen ze binnen,en zelf opgehangen,dat is een fluitje van een cent,zelfs voor iemand met twee linker handen!! Wij zijn zeer tevreden over het hele proces!!!

Prima product

Zowel via advies aan huis als via de webshop een keer besteld. In beide gevallen prima ervaring. Informatie is duidelijk. De prijs/kwaliteit is goed en van de levering word je goed op de hoogte gehouden.

Top kwaliteit

Super vriendelijk en netjes. Ze deden bij voorkeur zelfs de schoenen uit(als je dit prettig vind) afspraak was snel gepland en ze waren netjes op tijd. Perfect gemeten en snel en makkelijk besteld

Voor herhaling vatbaar

Twee houten jaloezieën besteld. Een snelle levering voor op maat gemaakt. 1 had schade door het transport. Netjes afgehandeld en een nieuwe opgestuurd gekregen. Ze hangen in onze woonkamer. Ben er erg blij mee.

Prachtig product

Goed ingepakt, snelle levering en erg mooi eindresultaat

Goed! Duidelijke site, net product en makkelijke montage

Alles ging goed, meetinstructies waren duidelijk evenals montage instructie. Paste goed. Kortom zeer tevreden!

Mooie Producten. Snel Geleverd!

Bestelling geplaatst en je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer ze geleverd worden. Was snel en compleet binnen Hele huis met DUO rolgordijnen. Staat prachtig!

Levering en kwaliteit goed, afwerking had beter gekund

Had een zwart verduisterend rolgordijn besteld voor een draai/kiepraam, zelf opgemeten. Vind de meetinstructies niet helemaal duidelijk, er staat nergens vermeld hoeveel cm extra je aan beide kanten moet meerekenen zodat het gordijn ruim over alle randen van het raam valt. Dus achteraf kom ik aan de zijkanten toch nog wat reepjes stof te kort, terwijl ik al extra erbij had gerekend. Jammer! Levering van gordijn was goed, vind alleen dat de afwerking aan de zijkanten van de stof beter had gekund (wat losse draden stof). Maar voor het geld.. op zich prima.

Geweldige service

Bedrijf dat doet waar ze voor staan. Super.

Top ervaring

Goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle en goede service. Warmtewerende screens voor op de slaapkamer besteld. Het is nu veel beter uit te houden in de hitte.

Er is goed opgemeten. Goede afspraken over de levertijd. We lieten het ook monteren. Monteurs hebben het prima opgehangen. We kunnen niet anders zeggen “heel goed bedrijf” Marijke aardige vrouw die weet waar ze over praat. Ze mag nog wel eens langs komen.

Goede kwaliteit voor een prima prijs

De bestelling kwam op een korte termijn prima verpakt aan Goede kwaliteit

Had betere kwaliteit verwacht..

Ik moet met heel mijn gewicht aan het touwtje trekken om het pakket jalozieen omhoog te krijgen..en dan het idee krijgt dat het hele pakket naar beneden komt zetten.. en helaas sommige latten zijn beschadigd.

Mooie kwaliteit, goede service.

Ontzettend mooie luxaflex besteld. Deze waren binnen 2 weken binnen. Goede kwaliteit, ze waren zwaar en hadden een diepe kleur. Ook waren ze makkelijk te monteren. Al met al meer dan tevreden!

Prima producten en goede en vriendelijke service!

Vriendelijke dame voor inmeetservice langsgeweest. Kwam op korte termijn terug ivm extra jaloezieën op te meten. Snelle levering! Helaas bleek één jaloezie stuk te zijn. Deze werd na verzoek en sturen van foto’s opnieuw besteld en ook snel geleverd. Goed van Ilumio dat ook een defect goed en adequaat wordt opgelost! Ik kan deze zaak van harte aanbevelen!

Goeie servers en goeie kwaliteit

Snelle bezorging en alles was prima in orde . Ik zou zo weer wat bestellen bij jullie.

Goede kwaliteit, snelle service!

Ik heb 3 houten jaloezieën besteld bij ilumio. Via de site staat een eenvoudige meetinstructie voor het opmeten voor de juiste maat. Na het bestelling kreeg ik de jaloezieën binnen 2 weken al binnen. Dat vond ik persoonlijk super snel en dus ook heel fijn! Bij de jaloezieën zit ook een handige instructie om de jaloezieën op te hangen. Ook staat er op de site een handig filmpje met de instructies. Heel eenvoudig om zelf te doen! De kwaliteit van de jaloezieën is er goed, je krijgt echt waar voor je geld. Het zijn stevige mooi afgelakte jaloezieën. Erg netjes! Wij zijn er super blij mee. Ik kan het iedereen aanraden, en dat heb ik ook gedaan in mijn omgeving!

Zeer goed bedrijf met een goede prijs verhouding

Heb bij ilumio drie orders besteld ben er zeer tevreden mee zeer goede kwaliteit ,en ook nog eens snel geleverd

Voldoet aan mijn Verwachting

Na lezen website las ik handig tip over maatvoering bestellen Na bestelling werd verduistering rolgordijn. Snel geleverd Het plaatsen ging erg makkelijk Hij hangt perfect. Houd de zon goed tegen .goede prijs en kwaliteit Had het jaren eerder moeten doen Top.

Zeer correct en netjes behandeld.

Een goed en professioneel bedrijf, komen afspraken na, bellen netjes etc. Tijdens het inmeten is de tijd genomen en zijn we van onfo voorzien. Ook de man die de zonwering heeft bevestigd verstaat zijn vak. Kortom een prima ervaring.

Super bedrijf

Prachtige houten jaloezieën besteld, Laten ophangen De monteur was keurig netjes en werkte snel Ik kan niet anders zeggen als een super bedrijf Maw top bedrijf Aan te raden

Amperestraat 11

8071PH Nunspeet

+31 (0)341 277777

Over ilumio.nl

Ilumio.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in verlichting en verlichtingsoplossingen voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Het assortiment omvat een breed scala aan verlichting, van plafondlampen en wandlampen tot tuinverlichting en slimme verlichting, met een focus op kwaliteit, design en energie-efficiëntie. Ilumio.nl richt zich op klanten die op zoek zijn naar stijlvolle en duurzame verlichting voor hun woning of bedrijf, en biedt snelle levering en uitstekende klantenservice.