Geweldig bedrijf top
Helemaal geweldig dat je zo tevreden bent met ons. We hopen je nog een keer bij ons terug te zien. Hartelijke groet, Carla
Duidelijke afspraken en klantinformatie is goed. Lamellen zijn naar verwachting.
Hi Bianca, Bedankt voor je kort maar krachtige bericht! Harstikke mooi om te lezen dat alles naar wens is. Veel plezier met je raamdecoratie en een fijne dag! Hartelijke groet, Dineke
Afspraak gemaakt voor inmeten en stalen bekijken, na inmeten paar weken moeten wachten en werden er prachtige maatproducten geleverd van goede kwaliteit. Installeren was goed te doen met de instructies bijgevoegd. Ik zou zeker opnieuw bestellen bij Illumio als ik in de toekomst nieuwe producten nodig heb
Hi Ramon, Bedankt voor je positieve bericht! Goed om te lezen dat je tevreden bent met je raamdecoratie en dat het installeren goed te doen was. We wensen je dan ook heel veel plezier ermee! Graag tot een volgende keer! Fijne dag! Hartelijke groet, Dineke Ilumio
Fijn contact! Goede hulp! Altijd bereikbaar! Zeker een aanrader! Wij zijn enorm blij mee de aankoop.
Hi Maaike, Bedankt voor je leuke bericht! We vinden het fijn om te lezen dat jullie blij zijn met onze raamdecoratie! Heel veel plezier ermee en we wensen je nog een mooie dag! Graag tot een volgende keer. Hartelijke groet, Dineke Ilumio
Ik heb twee rolgordijnen besteld en een groot gordijn uit twee delen voor de grote ramen in de woonkamer. Hoewel ik een beetje huiverig was om het via internet te bestellen, ben ik heel blij met het resultaat. Vooraf wat staaltjes besteld, dus ik kon mooi kijken welke stof het beste bij mijn meubels paste. Inmiddels hangt alles, de gordijnen zijn perfect op maat en met een mooie plooi. Gewoon helemaal goed -en voor dit geld heb ik het nergens anders gezien. Helemaal blij dus :)
Beste Laura, Bedankt voor je bericht! We snappen heel goed dat het spannend is om online een bestelling te plaatsen. We vinden het leuk om te horen dat het toch gelukt is en dat de gordijnen naar wens zijn! Hartelijke groet, Chantal Ilumio
The rolgordijnen I ordered are really beautiful! I ordered 3 and they came in the exact maat I had given them! I had a small problem with one of them but the service team gave me exact instructions via photos and videos of how to fix it and it was simple in the end! I am very satisfied with my new bamboo jaloezieën!!
Dear Christina, Thank you for your lovely message! We are glad you were able to solve the problem with our help. We hope you enjoy your new window decoration! Best regards, Chantal Ilumio
Communicatie omtrent levering is top! Echter, ik heb mijn (dure) jaloezieën nu een dikke maand hangen, en de ladderband laat nu al los! Na dit telefonisch te hebben gemeld, krijg ik een lullig mailtje met een instructie om het zelf weer te repareren. Ik heb de jaloezieën met veel moeite zelf opgehangen en ik krijg ze er nu niet eens meer van af. Laat staan dat ik ze er straks nog een keer zelf terug op krijg. Waardeloos dus. Ik zou het zeker niet aanraden.
Beste Kimberly, Bedankt voor je bericht. We vinden het spijtig om te horen dat je niet tevreden bent over de jaloezieën en we kijken graag met je mee. We zullen via onze klantenservice opnieuw contact met je opnemen, zodat we je klacht alsnog naar tevredenheid kunnen oplossen. Hartelijke groet, Chantal Ilumio
Alles precies geleverd zoals ik het gemeten had, levertijd ook zoals ze gezegd hebben en het produkt is ook top.
Beste Maurice, Bedankt voor je bericht. Wauw, wat een mooi cijfer heb je ons gegeven! We vinden het fijn om te horen dat het product naar wens geleverd is en we wensen je veel plezier ermee! Hartelijke groet, Chantal Ilumio
Had bij ilumio jaloezieen besteld voor de slaapkamer omdat ik bij de concurrent 9 weken heb moeten wachten op mijn bestelling voor de andere slaapkamer. Daarom bij ilumio besteld en kan niet anders zeggen dat ik super tevreden bent. Binnen 10 dagen had ik mijn bestelling binnen. En ben superblij met mijn jaloezieen voor mijn slaapkamer. Vindt ze prachtig. En de prijs is ook voordeliger. Voor mij niks anders meer dan ilumio. Ik adviseer mensen dan ook om bij ilumio te bestellen. Top bedrijf iets anders kan ik er niet van maken.
Beste Astrid, Bedankt voor je positieve bericht! We vinden het leuk om te horen dat je zo tevreden bent over/met je bestelling. We zien je graag terug! Hartelijke groet, Chantal Ilumio
Ik heb een super fijne proactieve service ervaren van Ilumio waar vele online bedrijven nog iets van zouden kunnen leren! De gratis proefstaaltjes die ik voor mijn bestelling heb mogen ontvangen waren erg duidelijk en groot genoeg om een goede keuze te kunnen maken. Ivm een meetfoutje bij mijn jaloezieën heb ik contact gezocht met de klantenservice van Ilumio, ik kreeg de volgende dag al een vriendelijke en net geschreven mail terug waarbij Ilumio gelijk met een geweldige oplossing kwam. De jaloezieën en ook het ophangsysteem zijn van een zeer goed en stevig kwaliteit en hebben mijn verwachting echt overtroffen. Tevens vond ik de bezorgservive met 3dgn vooraf een mail met tijdsindicatie van levering, en op de dag zelf nog een keer een mail met een link naar de T&T, heel erg prettig. Ik ben super blij met mijn jaloezieën!
Beste Britt, Bedankt voor je leuke bericht! We vinden het fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service! We wensen je heel veel plezier met je nieuwe jaloezieën! Hartelijke groet, Chantal Ilumio
*****
Goedemiddag, Bedankt voor je positieve beoordeling! Wat leuk dat je ons aanbeveelt. We wensen je veel plezier met je nieuwe raamdecoratie! Hartelijke groet, Chantal Ilumio
Kwaliteit is zeer goed en klantenservice reageert heel erg snel!
Hi Souf, Bedankt voor je positieve bericht! Fijn dat je zo tevreden bent over onze diensten. We wensen je veel plezier met je raamdecoratie. Fijne dag! Hartelijke groet, Dineke Ilumio
Super goede ervaring. Heb het zelf ingemeten volgens de uitleg op hun site. Keurig geleverd! En mooie aanbieding! Ik weet waar ik moet wezen voor de volgende keer!
Beste Wesley, Bedankt voor je leuke bericht! We vinden het fijn om te horen dat je ervaring met ons bedrijf zo positief geweest is. We zien je graag weer terug en we wensen je voor nu veel plezier met je nieuwe raamdecoratie! Hartelijke groet, Chantal Ilumio
Enorme fijne service en goede kwaliteit. Super veel plezier van mijn nieuwe jaloezieën. Allemaal netjes opgehangen, top!
Beste Maaike, Bedankt voor je beoordeling! Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met onze service en dat je zoveel plezier beleeft aan je nieuwe jaloezieën. We hopen dat je nog lang van je mooie producten mag genieten! Hartelijke groet, Chantal Ilumio
Goede service, Krijg meteen antwoord als ik vragen heb. En ook supper dat deze bedrijf met afterpay werkt zo heb ik eindelijk me gordijnen kunnen laten maken waar ik altijd van droomde. Dankjewel bol.com & ilumio.
Goedemiddag, Bedankt voor je bericht. Wat leuk om te horen dat je eindelijk je droomgordijnen hebt kunnen bestellen! We wensen je veel plezier met je nieuwe raamdecoratie! Hartelijke groet, Chantal Ilumio
Wij hebben voor onze hele woning nieuwe raambekleding besteld bij Ilumio. Qua uitstraling zijn de producten suoer. Er zijn wat problemen met de maten ondanks dat ilumio zelf heeft ingemeten. Maar ook dit wordt keurig opgelist door Chantal van de klantenservice. Al met al een echte aanrader.
Beste Remco, Bedankt voor je leuke review! We vinden het fijn om te horen dat je tevreden bent over onze verleende service. We wensen je veel plezier met je nieuwe raamdecoratie! Hartelijke groet, Chantal Ilumio
De rolgordijnen zijn mooi en precies de kleur die we wilden. Helaas is de bevestiging en de ketting grijs van kleur, terwijl we dachten dat dit wit zou zijn. Op de site is dit nauwelijks te zien. Voor een extra bijbetaling kon dit in het wit worden toegestuurd. Gezien de prijs van de rolgordijnen (die op dat moment met 30% korting werden aangeboden, terwijl wij de volle prijs hebben betaald) en het feit dat dit niet duidelijk zichtbaar is/wordt vermeld op de website, hadden we dit graag anders gezien. Uiteindelijk hebben we het zo gelaten.
Makkelijke bestelling, snelle levering en topkwaliteit.
Goedemiddag Levi, Bedankt voor je kort maar krachtige bericht! Fijn dat je zo tevreden bent! Graag tot een volgende keer. Fijne dag! Hartelijke groet, Dineke Ilumio
iLumio heeft alles keurig aan huis ingemeten (Bo) en prima geadviseerd over de mogelijkheden. Helaas was één afmeting niet leverbaar in het gewenste model. Hiervoor gekozen voor de goedkopere variant met als afspraak dat wanneer deze erg zou afwijken van de overige jalouzieën ik deze mocht terugsturen. Binnen enkele weken de bestelling ontvangen en op een klein verschil na past het goedkopere model prima bij de duurdere. Nagenoeg geen kleurverschil alleen een iets andere afwerklijst op de cassette. Alle door Bo opgemeten jalouzieën passen perfect en dankzij de montage tips was het monteren een fluitje van een cent. Perfect!
Goedemorgen André, Bedankt voor je leuke bericht! Fijn om te lezen dat je blij bent met onze service en raamdecoratie. We wensen je veel plezier met je raamdecoratie en een fijne dag! Hartelijke groet, Dineke Ilumio
Alle houten jaloezieen op maat bestellen was eenvoudig en we werden goed op de hoogte gehouden wat betreft de verzending. Ze zijn heel eenvoudig te monteren en hangen als kers op de taart in onze nieuwe woning!
Beste Natalie, Bedankt voor je leuke reactie! Fijn om te lezen dat jullie onze service als plezierig ervaren en nog leuker om te lezen dat ze zo mooi passen in jullie nieuwe woning. Veel woonplezier toegewenst. Met vriendelijke groet, Anita
Sneller dan verwacht kreeg ik mijn houten jaloezieën binnen. Precies zoals ik had gehoopt. Mooi materiaal. Goede afmetingen (met behulp van de opmeet tips) en tof eindresultaat! Zelf ben ik totaal niet handig aangelegd, maar met behulp van de YouTube filmpjes van Ilumio is het gelukt deze te monteren. Ze hebben ook de optie om ze voor je te monteren. Fijne producten, eerlijk en super snel! Een blije klant !
Hi Lotte, Wat een fijne review om te lezen. Bedankt daarvoor. Leuk dat het gelukt is de jaloezieen zelf op te hangen, dat scheelt toch weer! Mocht er eens iets zijn, dan weet je ons te vinden. Voor nu, nog veel plezier ermee gewenst! Met vriendelijke groet, Irina ilumio
Voor de eerste keer besteld, de jaloezieën zijn prachtig en de leemkleur past heel mooi in de kamer. Meteen jaloezieën voor de andere kamers besteld.
Dag Ruud, Bedankt voor jouw leuke review. Een sieraad voor het raam is mooi gezegd, we zijn blij dat ze bij jou ook zo mooi staan. Nog veel plezier ermee! Met vriendelijke groet, Irina ilumio
Ik heb de witte jaloezieën besteld voor in mijn nieuwe huis. Ondertussen hangen ze, en ik ben er erg blij mee. Prijs-kwaliteit verhouding is super. De montage is makkelijk zelf uit te voeren. Twee kleine minpuntjes: - Er zit een kleine beschadiging op, maar die valt eigenlijk helemaal niet op. - De bijgeleverde schroeven zijn van wat mindere kwaliteit, dus het gebruiken van andere schroeven zou ik wel aanraden (zeker als je in een harde ondergrond boort). Desalniettemin ben ik erg tevreden met deze aankoop!
Mijn jaloezieën waren precies als besteld. Helaas waren voor mij de touwtjes erg kort .(raam zit onder het plafond). Na een mailtje kreeg ik niet alleen nieuwe touwtjes maar ook het systeem wat de touwtjes beweegt. Dus ik kon zonder knoopjes te maken de touwtjes verlengen Top!! Halve ster minder vanwege de bezorging... DPD zet de pakjes naast de deur als je er niet bent. In dit geval dus ook.
Beste Marloes, Wat fijn om te lezen dat we een passend touwtje met mechanisme hebben kunnen leveren en bedankt voor jouw feedback met betrekking tot de bezorgservice. Met vriendelijke groet, Anita
Tweetal rolgordijnen besteld welke een week later 30% korting bleken te hebben. Er was geen enkele coulanceregeling mogelijk. Daarnaast hebben we ze opgehangen en rollen ze niet rechtop. Uiteraard contact opgenomen en kreeg vervolgens een hele slechte omschrijving terug! Slechte service en slechte kwaliteit! Ik bestel hier nooit meer! Goedkoop is duurkoop, blijkt maar weer!
Goedemiddag Charlotte, Bedankt voor je bericht. We vinden het jammer om te horen dat je de aankoop zo hebt ervaren. Graag zoeken we samen met jou naar een goede oplossing. We nemen contact met je op! Hartelijke groet, Dineke Ilumio
Amperestraat 11
8071PH Nunspeet
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Ilumio.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in verlichting en verlichtingsoplossingen voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Het assortiment omvat een breed scala aan verlichting, van plafondlampen en wandlampen tot tuinverlichting en slimme verlichting, met een focus op kwaliteit, design en energie-efficiëntie. Ilumio.nl richt zich op klanten die op zoek zijn naar stijlvolle en duurzame verlichting voor hun woning of bedrijf, en biedt snelle levering en uitstekende klantenservice.