mooie gordijnen, fijne klantenservice!

Ilumio beveel ik dus aan op basis van de mooie gordijnen die ze maken en de fijne klantenservice die snel reageert nadat ik een vraag gesteld had.

Top!!!

Zeer goede kwaliteit ik heb jaloezieën en een rolgordijn van Ilumio.nl beide perfecte kwaliteit en zeer mooie afwerking! Zeker een aanrader!

Super mooie gordijnen en goede service

Hier werken hele prettige mensen, die heel goed meedenken. Het eindresultaat is echt prachtig. Dit is de tweede keer dat we hier gordijnen bestellen. Vorige jaar in de woonkamer en nu in de keuken en op de slaapkamers. Beide keren top geholpen.

Zeer slecht

De cassette was moeilijk te plaatsen. Het gordijn schuift moeilijk, piept en blijft hangen op de pinnetjes die in de geleider zitten. We hebben een ander product moeten bestellen, dus dubbel betaald nu.

Netjes in orde

Bestelling snel en binnen. Bedtelling was prima in orde.

Super goed

Netjes alles op maat snelle levering Kwaliteit verhouding goed Ga zo door

Prima product voor een mooie prijs.

Niet te duur, werkt goed en is volgens plan geleverd. Heb twee dubbele plissegordijnen besteld met dezelfde maten. Enige minpuntje is dat ze iets verschilden in lengte, waardoor het ene gordijn niet helemaal aansluit op de vensterbank.

Snelle levering en goede kwaliteit

Wij hebben twee plissegordijnen besteld,, ik ben tevreden met de snelle service en de goede kwaliteit

Super snel geleverd

Supersnel rolgordijn op maat geleverd en ziet er prima uit.

Prachtige zonwering, past precies

In ons oude huis was de oude 'Luxaflex' van de vorige bewoners eindelijk op. Wij wonen er nu 40 jaar. Nieuwe jaloezie besteld bij Ilumio. Keurig volgens afspraak geleverd. Klemmetjes van de oude open gezet en de oude verwijderd. Blijkt de nieuwe er zo in te passen! Zelfde systeem! In 50 jaar niet veranderd blijkbaar. Er zat extra ook een fraaie lange steel bij om de jaloezieën te kunnen draaien, dit omdat onze kamer nogal hoog is. Jammer dat er wel een keurige beschrijving bij zat hoe je de draden moet verlengen, maar de het koppelstuk en bij behorende draad helaas niet.

Zeer goede producten en service

Ik heb 9 rolgordijnen op maat voor alle ramen van mijn nieuwe appartement besteld. Maatwerk en kwaliteit zeer goed voor redelijke prijzen. (beter dan bouwmarkt-kwaliteit) Ook verzending en verpakking waren prima geregeld. Voor een aantal onderdelen die ik verkeerd besteld had, kreeg ik zeer netjes en klantvriendelijk gelijk geld terug. Alles bij elkaar dus een top-zaak die ik van harte kan aanbevelen!

Helemaal goed

Plissé precies op maat geleverd. Kwaliteit prima (pas een maand in gebruik). Goed verpakt en duidelijke handleiding. Gebruikte postbedrijf was ik minder over te spreken. Zouden in de ochtend komen. Kwamen in de avond. Hele dag door berichten we komen twee uur later. Dat is niet te doen met kinderen en een hond.

Klantenservice slecht bereikbaar

Al eerder hier gekocht. Nu opnieuw. Materiaal is prima. Toch retour verzonden. Nog steeds geen bevestiging van retour en klantenservice reageert niet op mail en antwoordapparaat staat aan terwijl klantenservice bereikbaar zou zijn. Jammer

Een nieuw huis, een nieuwe bestelling, wij zijn zeer tevreden.

De kopers van ons oude huis vroegen of we de raamdecoratie wilden laten hangen. Deze hadden we op maat laten maken, dus dat vonden we prima. Voor ons nieuwe huis heɓben we opnieuw contact gezocht met Ilumio en op de dag dat we de sleutel kregen, werden de ramen al opgemeten. Binnen 4 weken verhuisd, maar de raamdecoratie hing inmiddels al. Het zelfmonteren ging best makkelijk.

Goede service en een mooi product

Snel een afspraak kunnen maken voor advies aan huis. Was prettig en het ontvangen product was makkelijk te installeren en is perfect op maat. Het ziet er prachtig uit en is goede kwaliteit. We gaan zeker meer bestellen!

Service op maat

Prima prijs/kwaliteit verhouding, je krijgt waar voor je geld. We hadden jaloezieën gekocht incl. montageservice, alles was keurig geregeld en ook de communicatie omtrent levering en montage was goed.

Prima jaloezieën

Besteld en na enkele dagen keurig geleverd, mooie jaloezieën. Goede kwaliteit pvc voor op de badkamer

Vreselijk

Geen klant vriendelijkheid, niet meedenken . Maat paste niet en zit opscheept met een jaloezie van €289 waar ik niks aan heb . Kon hem niet omruilen en een bedrag bij betalen , niet terug sturen . Ik raad dit bedrijf af.

zeer goede service en uitstekende kwaliteit

een mooi product, prettige communicatie en gemakkelijk op te hangen!!

Vooruit betaling lang wachhten

Eerste bestelling via Afterpay agteraf betaald werd snel geleverd. Tweede bestelling betaald via Payal is na 17 dagen nog niet geleverd en ook geen info over de verwachte leverdatum. Dus niet vooruit betalen maar alleen via Afterpay bestellen is mijn tip.

Goed advies

Afspraak gemaakt Thuis alles het juiste advies en meedenkend

Geweldig en boven verwachting!

Telefonische vragen worden goed beantwoord. En toen het rolgordijn een klein mankement bleek te hebben werd dit opgelost met een gratis nieuw rolgordijn. Een voorbeeld voor andere bedrijven!

Goed maar erg duur geworden

Heb eerder een aantal jaloezieën gekocht bij jullie, maar pfff wat zijn de prijzen gestegen zeg! Moest dat nou echt? Dus, weer tevreden over de spullen, maar een volgende keer zoek ik even verder

TOP produkten

3 rolgordijnen in laten meten, tot op de mm nauwkeurig. Montage ging prima, alles was in orde. Goede kwaliteit en volledig aan te bevelen!

prima jalouzien

Het kantel- en ophaal-mechamisme voelt een stuk kwalitatiever dan bij de Karwei Basic Jalouzien.

Amperestraat 11

8071PH Nunspeet

+31 (0)341 277777

Over ilumio.nl

Ilumio.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in verlichting en verlichtingsoplossingen voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Het assortiment omvat een breed scala aan verlichting, van plafondlampen en wandlampen tot tuinverlichting en slimme verlichting, met een focus op kwaliteit, design en energie-efficiëntie. Ilumio.nl richt zich op klanten die op zoek zijn naar stijlvolle en duurzame verlichting voor hun woning of bedrijf, en biedt snelle levering en uitstekende klantenservice.