Ik heb 4 stuks rolgordijnen besteld. 1 uit de premium variant en 1 uit de top variant. Beide zijn van dezelfde kleur geweest. Waren makkelijk op te hangen en de montage klemmen voor het kunststof raam past ook perfect! Al met al als vrouw alleen goed op te hangen. Bij de premium variant waren de beugels van metaal met een plastic kapje.
Beste Kim, Allereerst bedankt voor je mooie beoordeling! We zijn blij om te horen dat het eenvoudig was om de producten op te hangen. We wensen je veel plezier met je nieuwe rolgordijnen! Hartelijke groet, Chantal Ilumio
3 Rolgodijnen op maat besteld. Snel geleverd en prima verpakt . Dat er metalen voeten bij zijn vond ik belangrijk kwaliteits uiting ( plastic voeten breken door uitdroging ). Zal er de volgende keer rekening mee houden dat de breedte buiten zijde is en niet het doek ,maar had toch genoeg vooe ramen .
Beste Martin, Bedankt voor je bericht en voor je prachtige beoordeling! Gelukkig pasten de rolgordijnen toch! Een geluk bij een ongeluk. We wensen je veel plezier met je nieuwe raamdecoratie! Hartelijke groet, Chantal Ilumio
Bij één van de bestelde jaloezieën lijkt in het midden door te hangen. Volgens mij door verkeerd genaaide ladderbanen in het midden die één of meerdere millimeters hoger zijn dan de ladderbanen aan de zijkant. De andere bestelde jaloezie is goed.
Goedemorgen. Bedankt voor je bericht en voor je bestelling bij Ilumio! We vinden het spijtig om te horen dat één van de jaloezieën niet naar wens is. Helaas kunnen wij aan de hand van deze review geen gegevens vinden. Zou je een foto van de jaloezie kunnen mailen naar: [email protected]? We horen graag van je. Hartelijke groet, Chantal Ilumio
Snel en gemakkelijk
Bedankt voor deze uitmuntende score ! Fijn dat je tevreden bent. Veel plezier van en met je raamdecoratie. Hartelijke groet, Carla Ilumio
Dame van de buitendienst weet waar ze het over heeft en heel bereikbaar via de app en snelle terugkoppeling. Ook de administratie was snel toen ik besloot om de montage zelf te doen. Geld werd snel terug geboekt op onze rekening. Levering van de jalouzieen ook erg snel.
Beste Ger, Bedankt voor je mooie beoordeling! We zullen je complimenten doorgeven. We wensen je veel plezier met je nieuwe raamdecoratie! Hartelijke groet, Chantal Ilumio
Alles naar wens
Beste Hans, Bedankt voor je mooie review! Fijn dat alles naar wens is. We wensen je veel plezier met je nieuwe raamdecoratie! Hartelijke groet, Chantal Ilumio
prachtige rolgordijnen diep paars en de service was geweldig , zeker ook de klantenservice en de genen die het bij me op is komrn hangen super gedaan toppie
Beste Loes, Bedankt voor je prachtige review! We zullen je complimenten doorgeven! Hartelijke groet, Chantal Ilumio
Really good service from start to finish. Good range of colours and options. The install was very quick and the people we dealt with were very nice and professional.
Dear Michelle, Thank you for your lovely message! Kind regards, Chantal Ilumio
Ik ben erg tevreden met advies op maat. Thuis afspraak is veel makkelijker dan online, er wordt naar persoonlijke situatie gekeken om zo goed mogelijk passend advies te geven.
Beste Kat, Bedankt voor je mooie beoordeling! We zullen je compliment aan onze adviseurs doorgeven! Hartelijke groet, Chantal Ilumio
Verzending van bestelling ging vrij vlotjes maar retour verwerken kost blijkbaar veel moeite! 17 juni al in ontvangst genomen maar nog steeds niet verwerkt bij Riverty
Beste Linda, Bedankt voor je bericht. We vinden het vervelend om te horen dat je retour nog niet verwerkt is. Zou je contact met ons kunnen opnemen via 030 200 1047 of via [email protected], zodat we je via onze klantenservice verder kunnen helpen? Hartelijke groet, Chantal Ilumio
Na 1.5 jaar had mijn rolgordijn een storing. Ik heb een melding gedaan en zonder dat ik het gevraagd had kreeg ik een nieuw gordijn thuisbezorgd. Bij Ilumio wordt klanttevredenheid en garantie met hoofdletters geschreven. Super !!!
Beste Al, Bedankt voor je mooie beoordeling! We zijn blij om te horen dat je klacht naar tevredenheid opgelost is. We wensen je veel plezier met je nieuwe raamdecoratie! Hartelijke groet, Chantal Ilumio
Mooi van kleur mooie kwaliteit
Beste Marja, Bedankt voor je mooie beoordeling! We wensen je veel plezier met je nieuwe raamdecoratie! Hartelijke groet, Chantal Ilumio
Door goede voorlichting besloot ik tot aanschaf
Goedemorgen, Bedankt voor je mooie review! We vinden het leuk om te horen dat je door een goede voorlichting ook daadwerkelijk besteld hebt. We wensen je veel plezier met je nieuwe raamdecoratie! Hartelijke groet, Chantal
Bestelt, betaalt en daarna nooit meer iets gehoord. Zelf meerdere keren gebeld. Telkens worden loze beloften gedaan. Echt waardeloos dus. Rechtsbijstand zal op korte termijn worden ingeschakeld omdat we alsmaar niets horen. Jammer dat het zo moet.
Beste Stephan, Bedankt voor je bericht. We vinden het vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over de gang van zaken. Dit is uiteraard niet de bedoeling en we kijken graag met je mee. Helaas kunnen wij op basis van deze review geen informatie vinden. Zou je de klacht willen melden via 030 200 1047 of via [email protected]? Hartelijke groet, Chantal Ilumio
Mooie jaloezieën , alles verliep vlekkeloos. Fijn bedrijf..
De meting ging vlot met goede uitleg en vragen naar persoonlijke wensen. Vlotte montage door een erg vriendelijke monteur.
Beste Karel, Bedankt voor je mooie beoordeling! We vinden het fijn om te horen dat het inmeten en de montage naar wens verlopen zijn. We wensen je veel plezier met je nieuwe raamdecoratie! Hartelijke groet, Chantal Ilumio
Wij zijn zeer tevreden, hebben al meerdere bestellingen geplaatst. Leveren een goed en betaalbaar product. Met de laatste levering van 3 plissé gordijnen is het fout gegaan. Hadden de bediening besteld 2 x links en 1 maal rechts maar kregen 3x links geleverd. Een mailtje was genoeg, kregen 10 dagen later een nieuwe geleverd met de bediening aan de goede kant. Dit alles zonder weerwoord, onze fout, gaan wij oplossen, sorry voor het ongemak. Super service, kunnen een hoop bedrijven een voorbeeld aannemen.
Beste Dirk, Bedankt voor je prachtige beoordeling! We zijn blij om te horen dat je klacht naar tevredenheid opgelost is. We wensen je veel plezier met je plissés! Hartelijke groet, Chantal Ilumio
Van inmeten tot afleveren goed georganiseerd.
Beste Yvonne, Bedankt voor je mooie beoordeling! We vinden het fijn dat je het gehele proces als prettig ervaren hebt. We wensen je veel plezier met je nieuwe raamdecoratie! Hartelijke groet, Chantal Ilumio
Mooi dat je kleur monsters kunt bestellen. Dan maakt de keuze makkelijk. Prijs en kwaliteit goed. Goede gebruiksaanwijzing bij het monteren.
Beste Gloria, Bedankt voor je leuke review. We zijn blij om te horen dat alles naar wens verlopen is en we wensen je veel plezier met je nieuwe raamdecoratie! Hartelijke groet, Chantal Ilumio
Alles perfect, behalve het blikvangende rolgordijn dat niet als de anderen vlak en recht naar beneden hangt. Hoop dat het mettertijd bijtrekt. Verder zeer tevreden
Beste Barbara, Bedankt voor je mooie beoordeling. We vinden het spijtig om te horen dat één rolgordijn niet helemaal naar wens is. Mocht de stof niet bijtrekken, neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons bellen op het nummer 030 200 1047 of mailen naar: [email protected]. Hartelijke groet, Chantal Ilumio
Twee dakraamgordijnen besteld voor Velux dakraam. Was een standaardmaat/gordijn. Bij uitpakken bleek het niet een veluxrolgordijn te zijn maar een minder mooi model (te grote bovenrand, inclusief krassen) Heb het teruggestuurd maar Ulimio nam het niet terug. Het zou in de pluscollectie zitten en op maat gemaakt zijn. Dit was bij de aankoop niet duidelijk. Klantenservice was onverbiddelijk en accepteerde de retour niet. Mijn argumenten (geen maatwerk en niet tevreden met het product) werden direct terzijde gelegd. Retourvoorwaarden worden door Ilumio onduidelijk weergegeven. Opletten dus als je iets bij Ilumio besteld, coulance kent men niet.
Beste Bart, Bedankt voor je beoordeling. We vinden het jammer om te horen dat je niet tevreden bent over onze klantenservice. We zien in ons systeem dat de klacht inmiddels volledig afgehandeld is. We hopen dat dit naar wens verlopen is en dat je tevreden bent met de geboden oplossing. Hartelijke groet, Chantal Ilumio
Ik heb het bedrijf op internet gevonden en gemaild met mijn maten van de ramen binnen en dag een offerte en meteen een inmeet afspraak gemaakt de man (Marco) een super nette en behulpzame man met goede tips de maten waren goed meteen een afspraak gemaakt voor maken en ophangen een 4 weken later netjes op tijd was de man er met de duo rol gordijn en netjes opgehangen en ook netjes achter gelaten zeker een AANBEVELING voor iedereen gewoon een TOP bedrijf en medewerkers!!!
Beste Hannus, Bedankt voor je mooie beoordeling! We vinden het leuk om te horen dat je tevreden bent over het inmeten en over de montage. We wensen je veel plezier met je nieuwe raamdecoratie! Hartelijke groet, Chantal Ilumio
Goede service! Nadat het product niet goed aansloot op het raam een nieuwe gekregen maar die had hetzelfde probleem. Hoefde het niet terug te sturen en kreeg zonder problemen mij geld terug. Vaker wat gekocht bij ilumio en die producten waren/zijn van prima kwaliteit voor een goede prijs.
Beste Frank, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat de klantenservice je naar wens geholpen heeft! Hartelijke groet, Chantal Ilumio
Snelle service gezellige monteur.
Beste Ilona, Bedankt voor je mooie beoordeling! We vinden het leuk om te horen dat de montageafspraak zo gezellig was. We wensen je veel plezier met je nieuwe raamdecoratie! Hartelijke groet, Chantal Ilumio
Volgens afspraak heeft men het raamwerk opgemeten (afwijkende maten) voor plissé-gordijnen. Goed advies gekregen over de kleurstelling en ter plaats de juiste bestelling doorgegeven. Enig puntje was dat wij beide zijde dezelfde kleur wilde hebben, was ook aangegeven, maar is iets anders geleverd. Na levering en plaatsing (zelf) toch niet echt verkeerd die andere kleur aan de andere kant. Als die wel juist geleverd was een 10. Prijs/kwaliteitverhouding is goed.
Beste Erwin, Bedankt voor je uitgebreide beoordeling! We zijn blij om te horen dat het advies naar wens was. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat er iets anders geleverd wordt. Mocht je hier alsnog een melding van willen maken, dan kun je ons bellen op het nummer 030 200 1047 of mailen naar: [email protected]. Hartelijke groet, Chantal Ilumio
Amperestraat 11
8071PH Nunspeet
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Ilumio.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in verlichting en verlichtingsoplossingen voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Het assortiment omvat een breed scala aan verlichting, van plafondlampen en wandlampen tot tuinverlichting en slimme verlichting, met een focus op kwaliteit, design en energie-efficiëntie. Ilumio.nl richt zich op klanten die op zoek zijn naar stijlvolle en duurzame verlichting voor hun woning of bedrijf, en biedt snelle levering en uitstekende klantenservice.