Geen fijne ervaring

Zoon zat in de wc is snel naar beneden gekomen en de chauffeur reed het door. Gebeld om uit te leggen, en hun antwoord was pech mevrouw u moet maar €50 betalen en komen we volgende week brengen.

het is jammer dat het zo gelopen is

men kwam de wasmachine brengen en aansluiten, dan komen ze er achter dat de aansluiting kapot was. dat wist ik niet, ik heb daar ook geen verstand van. ze beloven om als de aansluiting heel is ze als nog komen om de oude machine mee te nemen en de nieuwe aan te sluiten. echter als er gebeld wordt dat alles in orde is, kregen we te horen dat ze wel komen maar dat ik dan 50 euro moet betalen, wat niet afgesproken was. dat vind ik een slechte service

Snelle levering.

Snel en op de afgesproken tijd bezorgd. Keurig aangesloten. Kortom zeer tevreden.

Super machine voor weinig geld

We hebben vaatwasmachine van gorenje gekocht via deze outlet . Zeer tevreden

Netjes op tijd

Is allemaal goed verlopen aardige bezorgers

‘s avonds een wasmachine besteld Een dag later geleverd wel laat in de avond En ook nog eens geplaatst en de andere wasmachine weer meegenomen Alles in nog geen 20 minuten

Bezorgers niet voorzichtig

De bezorgers had niet opgelet. En mijn vloorbekledin beschadigd en nog een paar deuken in het koelkast ivm binnenbrengen

Helemaal top

Oude vaatwasser bleek bij thuiskomst na vakantie stuk. Zondag een nieuwe besteld voor. Outlet model in nieuwstaat met 50% korting en werd maandag al geleverd.

Meer beschadigd dan verwacht

Je weet dat een outlet vaatwasser niet meer als nieuw is, in mijn geval was is de deur behoorlijk gedeukt, heel wat meer dan wat krasjes. maar hij functioneert naar behoren en we hadden er snel een nodig. Bezorging was inderdaad de volgende dag door twee vriendelijke en correcte bezorgers, daar kunnen andere bedrijven nog wat van leren.

Vriendelijk word groot geschreven

AEG vaatwasser inbouw gekocht zijkanten zijn wat gedeukt maar front ziet perfect uit eerste vaatwasser gedaan en zijn heel tevreden .

Ik had een droger gekocht waarbij verschillende programma's het niet deed.. contact opgenomen... tegen een meerprijs van 20 euro heb ik een andere droger gekregen die het super doet.... wel 1 met een Duitse programma maar ach ff google een we zijn wijzer... maar super service

te lui om iets te doen

Ze wilden niets doen zelf de verpakking er niet af halen

Goede en snelle levering. Hebben snel gewerkt.

Slecht

We hadden een wasmachine besteld inclusief plaatsen. Ze vonden de trap te stijl en de ruimte te smal dus ze hebben hem boven op de overloop laten staan. Dit is de eerste en de laatste keer dat ik hier iets besteld heb.

Prima ervaring en heel aardige bezorgers!

Heel tevreden tot nu toe.

top geregeld. goeie prijs/kwaliteit. snelle levering

top geregeld. goeie prijs/kwaliteit. snelle levering

zeer goed

ik ben zeer tevreden over jullie service en over de wasmachines nu

Wees gewaarschuwd, onbetrouwbare leverancier

Koelvrieskast gekocht, welke defect is geleverd. Bij bellen, meteen nadat het product geleverd werd, grote mond van verkoper Bram, dat het mijn schuld is dat ik de stekker in het stopcontact had gestoken. Ik had moeten weten als consument dat dat niet mocht. Mij de schuld aanpraten. Wees gewaarschuwd voor deze verkoper en check de Trustpilot waarderingen, die goed weergeven wat er gaande is, naast alle overdreven 5 ster reviews. Overigens, als elektrotechnicus, had ik het defect zlef snel gevonden en kon ik met een klein onderdeel te kopen de koelvriescombinatie reparareren.

Goede service tot nu toe geen klachten

Goede en snelle service waren op tijd zoals afgesproken

Keurig en snel geleverd.

Heel vriendelijke bezorger die zijn uiterste best heeft gedaan de wasdroger de trap op en aangesloten te krijgen.

Primadeluxe

Goede levering & aansluiting. Toen bij de eerste levering een mankement was, werd er direct een vervangende machine gebracht.

goed maar ..

tv was niet compleet gereset. En ik wacht nog op de factuur

Prima witgoed. Bezorgers waren kundig en hadden plezier in hun werk .

Karwijstraat 29

2152 GP Nieuw-vennep