Het onderwerp is een klacht tegen een bezorger.

Geachte DeWitgoedOutlet, Ik wil een klacht indienen over de bezorgservice die ik onlangs heb ervaren. Een bezorger kwam om mijn wasmachine te leveren en te installeren, maar er was een schoenenkast in de weg. Ik vroeg hem vriendelijk om vijf minuten te wachten totdat ik de kast kon verplaatsen. Tot mijn verbazing vroeg de bezorger echter 50 euro om vijf minuten te wachten en weigerde hij om te helpen. Ik heb geweigerd om hem 50 euro te geven, waarna hij besloot de wasmachine op de trap achter te laten en de oude wasmachine niet mee te nemen. Uiteindelijk moest ik 100 euro betalen aan een andere persoon om mij te helpen met het dragen van de wasmachine naar de bovenverdieping, het installeren ervan en het verwijderen van de oude wasmachine. Ik hoop dat u deze situatie serieus neemt en passende maatregelen neemt. Met vriendelijke groet, Tamara

Perfecte service

Beko droger gekocht, maar daar bleek een defect in te zitten. Contact opgenomen en de droger werd direct omgeruild voor een andere.

We kregen een Duise versie

We hebben een droger gekocht van AEG. Bij de levering had ik blijkbaar niet aangekondigd dat hij naar de zolder moest. Wilde ze wel doen maar dan moest ik daar extra voor betalen. Gelukkig waren mijn zoon en schoonzoon hier om de oude naar beneden te halen en de nieuwe naar boven te brengen. Ze haalden wel de verpakking er af en toen zagen we dat het een Duitse versie was. Dit was nergens vermeld bij de aankoop. We moeten dus het Duits woordenboek erbij halen. We vinden het een slechte zaak

Zo niet nieuw in de outlet!

Ik kreeg een zogenaamde nieuw in de outlet was droog combi Jongens zetten hem netjes boven.. Dacht toch even er in kijken voor de zekerheid.. Helemaal vol met honden haren en water Deze was dus al zeker gebruikt... Schandalig!

Snel geregeld. Snel afgeleverd. Kwaliteit prima. Alle afspraken naar wens nagekomen.

top service!

Service was perfect.

De levering was op tijd de bezorgers waren vriendelijk en attent hun werk goed gedaan de witgoed outlet heeft haar afspraken goed na gekomen ik ben zeer tevreden.

Kwaliteit voor een scherpe prijs

Zeer snelle levering; Plaatsing op 2e verdieping en meenemen oude apparaat bij de prijs inbegrepen!

prima, snel, goed

levering volgende dag am plus check op goede werking van de output TV. Prima

Levering binnen de tijd

Apparaat is zonder schade geleverd. Toestel na installatie getest en werkt naar behoren.

Mijn aankoop van een wasmachine.

Ik heb een wasmachine gekocht, maar er was helaas een probleem. De klantenservice werkt op rolletjes: snelle reactie op klachten, het bieden van diverse mogelijkheden om problemen op te lossen, aandacht en respect voor de klant. Het resultaat: de nieuwe wasmachine is thuis en doet al zijn werk. Ik ben erg tevreden. Heel erg bedankt.

Tv ziet er prima uit. Vriendelijke mensen die kwamen leveren.

Uitstekende service

Ervaren werk geleverd, wasmachine was binnen een minuut aangesloten.

Zeer onvriendelijke meneer van de klantenservice

Vandaag een bestelling geplaatst en de klantenservice gebeld. Meneer van de klantenservice was overduidelijk geirriteerd al voordat ik belde, want ik had nog amper een woord gezegd of hij zei op ongeduldige toon: Sta ik op luidspreker? Zo hoor ik u niet en zo ontstaan er irritaties. Ik vroeg me nog af bij wie die irritaties dan zouden ontstaan.... want ik was rustig en beleefd. Vervolgens maakte hij een cynische opmerking toen ik zoals meneer vroeg, mijn telefoon dichterbij hield. Vevolgens gaf hij twee keer dezelfde uitleg op twee verschillende vragen en zei hij daarbij ook op geirriteerde en belerende toon.. zoals ik al zei mevrouw. Terwijl hij overduidelijk niet naar mijn vraag had geluisterd. Meneer bleef aanvallend reageren, terwijl ik rustig een nieuwe vraag stelde of op hem reageerde. Het maakte gedurende het gehele gesprek niet zoveel uit wat ik wel of niet zei, er werd telkens onprofessioneel en met ongeduld gereageerd. Totdat op een gegeven moment mijn geduld ook op was. Heel vervelend voor deze meneer dat hij zo'n slechte dag had, maar om dat dan op een klant af te reageren, terwijl je bij de klantenservice werkt? Nee sorry, dat gaat er bij mij niet in. Ik heb de bestelling uiteraard geannuleerd na deze vervelende en onnodige ervaring. Jammer, want een aantal jaren geleden had ik wel een goede ervaring bij dit bedrijf.

Keurig geleverd de volgende dag en aardige bezorgers

Vaatwasser werkt prima

Heel attent en vriendelijk!

Heel adequaat en vriendelijk!

Snelle en correcte levering voor topprijs

Snelle en correcte levering voor topprijs

Excuus, had niet aangegeven of gezien dat je moest aangeven hoeveel verdiepingen? maar moest naar derde verdieping? De mannen hebben toch alsnog naar boven gebracht ,Top en bedankt !

Perfecte service

De 2 heren die de wasmachine kwamen brengen deden dit ontzettend snel! Ze waren uitermate vriendelijk en zelfs genegen om m’n oude droger (de oude wasmachine zou sowieso meegenomen worden) ook mee te nemen toen ik dit vroeg. De wasmachine werkt top!

Vlot, goede communicatie

Prima, dit is zoals je het hoopt.

cc

cc

Correcorrete timing levering en vriendelijk personeel

Goede website, goede service

Goede prijs kwaliteitverhouding, goede service, snelgeleverd

Top service !!

Gisteravond besteld. Uur geleden gebeld dat ze er bijna waren en de wasmachine draait al zijn eerste ronde. Dus nogmaals top service !!!

Goede service snel geleverd

Ik kon op de leverdatum nog een adres wijziging door geven super service.

Karwijstraat 29

2152 GP Nieuw-vennep