Perfecte service

Alles ging goed, bestelling en levering. Koelkast boven gebracht .

Eind goed al goed

Had een koelvries combinatie besteld bij De Witgoed Outlet, koelkast kwam aan, bezorgers lieten alle beschadigingen buiten zien. Er bleken meer beschadigingen op de koelkast te zitten dan op de foto's te zien was. Wellicht was er een andere verstuurd per ongeluk. De bezorgers waren heel eerlijk en lieten mij alle beschadigingen zien, ik kreeg de optie om de koelvries-combinatie te retourneren en een annulering/vervanging aan te vragen. Ik koos er voor om de hele bestelling te annuleren, ook dat ging heel goed via de telefoon en email. Al met al, heb ik uiteindelijk niks kunnen kopen bij deze verkoper, heb ik mijn aankoop moeten retourneren, maar de afhandeling en de eerlijkheid van de bezorgers was top.

Snel en behulpzaam

Onze wasmachine was kapot. Binnen een dag hadden we een nieuwe. Deze is ook gelijk op zolder neergezet en aangesloten. De oude is zonder problemen naar beneden getild en meegenomen. De nieuwe machine is in perfecte staat. Kortom; goede service en een goed product.

Zeer goede service

Aardige bezorgers machine netje 2 etage's naar boven gedragen en de oude mee terug genomen

Echt super, geweldig. Binnen 24 uur in huis. En geweldige vriendelijke bezorgers. ECHT AAN TE RADEN. MAKEN HUN WOORDEN WAAR.

Slechter kan niet

Onbeschofte klantenservice, bezorgservice kan niet slechter. De afspraak was de oude wasmachine mee te nemen. Die wilden ze niet 2 trappen naar beneden halen, ondanks dat dit de afspraak was. De nieuwe wasmachine is niet naar boven gebracht. Ik heb hier helemaal niks aan.

Doen wat ze beloven

prima product en nette levering

De wasmachine werd na plaatsing door de leverancier aangesloten en met goed resultaat getest. Mijn eigen waservaring later maakte mij blij. Misschien een aandachtspuntje voor de leverancier: er werd geen gebruik gemaakt van transportstangen.

Goede service ,mannen waren vriendelijk . Alleen beschrijving van wasautomaat was in het Duits. Minder leuk

Geweldige service

Wat een geweldige mensen Peter en Ivo. Wasmachine helemaal aan boord van boot gebracht. Nogmaals Peter en Ivo bedankt voor deze service.

Fijne winkel, ruime keus

De witgoed outlet is een fijne winkel en een ruim assortiment wat goed betaalbaar is.

Prima ervaring!

Even gebeld vooraf over de specs, duidelijk te woord gestaan, besteld en de volgende dag in huis. Top!

Op tijd, vriendelijke hulp en communicatie, goeie service

Goede service Snelle levering Kreeg een kwartier van te vooren een belletje van de chauffeur dat ze er bijna waren Vriendelijke jongens en ze vlogen met de wasmachine naar zolder of het niks was. Met 10 minuten waren ze weer weg en ik een aan gesloten en draaiende machine. Top mannen BEDANKT !!!!

Na 2x toch maar een nieuwe vaatwasser gekocht

Tot 3x een andere vaatwasser gekregen. 1e deed het toetsenbord het niet 2e gaf elke keer een storing 3e is een nieuwe Kostte me elke keer weer iets meer incl. 2 pakken zout en een fles glansspoelmiddel. Elke keer de boel weer uitbouwen wordt je ook niet vrolijk van Pluspunt is wel dat de witgoed outlet geen probleem had met het omruilen

Goede service!

Koninklijke bezorging

Heel fijn dat je van tevoren wordt gebeld hoe laat de bezorger er kan zijn.

De Miele wasmachine is prima, maar de aflevering was rommelig en gehaast

De twee chauffeurs/transporteurs hebben in het trappenhuis een lichte kras op de muur gemaakt. Die konden we met een harde borstel gelukkig weer wegwrijven. Toen de oude wasmachine retour ging, ging het weer mis. Chauffeur trok de afvoerslang met geweld haastig los, waardoor er een plens water met afvoerprut tegen de muur en op de vloerbedekking belandde. Na twee dagen drogen, hebben de vloerbedekking weer schoon gekregen en de ergste troep van de muur geborsteld. Op de muur is nog steeds een grote lichtgrijze vlek zichtbaar, waar ik nog op moet schrobben.

Werd netjes gebracht vriendelijk bezorgers

Alles goed

Goede bezorging, goed van te voren gecommuniceerd, de wasmachine doet het goed. Heel tevreden

Snelle levering vriendelijke bezorgers

Snel geleverd en vriendelijke bezorgers

Fantastische zaak

Klantvriendelijk snel bezorging zoals afgesproken niets is teveel iedereen top

Snelle levering en zeer oplossingsgerichte service

Wij hebben een koelkast gekocht met verpakkingsschade. Deze schade viel ons tegen ondanks de duidelijke foto’s op de site. Deze mochten we omruilen. Uiteindelijk hebben we dat niet gedaan maar ze zijn hierbij erg behulpzaam geweest. Fijne communicatie via mail.

Samsung S90C voor spotprijs gekocht

Zeer aangename eerste ervaring met Dewitgoedoutlet.nl Communicatie & levering verliepen perfect. Ook het product was in perfecte staat. Ik doe zeker nog zaken met hen.

Karwijstraat 29

2152 GP Nieuw-vennep