Naar volle tevredenheid

De wasmachine bevalt goed En hij werd op de afgesproken tijd geleverd

Professioneel en klantvriendelijk gericht.

Mijn bestelling is netjes afgeleverd. Ik ben vriendelijk te woord gestaan en heb de juiste informatie op een nette wijze ontvangen.

De wasmachine is netjes geleverd en geïnstalleerd, en de oude machine weer meegenomen.

Niks mis mee.

Diepvries kast werd snel geleverd en had alleen aan de zijkant een paar deukjes . Net geïnstalleerd en tot nu toe werkt het allemaal prima .

Prima prijs kwaliteit verhouding plus super bezorgservice..

flexibel adres voor witgoed en prima prijs en levertijd.

Vlotte en volgens tijdstip aangegeven levering.

Nette aflevering inclusief plaatsing op 2e verdieping door bezorgers.

Ik heb een zeer goede ervaring . Heb al mijn wasmachien dn nu weer een TV gekocht . Product zien goed netjes en mooie prijs . En levering is netjes en goed geregeld . Ik heb verschillende mensen er opgegeven en 2 hebben zelfs ook nu een TV gekocht . Dus raat ze zeker aan.

Onvriendelijke service

Prima apparatuur voor een goede prijs. Service echter zeer onvriendelijk. Bij de eerste aflevering om 21.30 gebeld dat het niet meer ging lukken (zou tussen 17.45 en 20.45 geleverd worden). Volgende dag om 13 uur nog niks gehoord, dus zelf maar gebeld. Heel onvriendelijk te woord gestaan, totaal niet meedenken en niet flexibel. Uiteindelijk pas 2 dagen na oorspronkelijke bezorgdatum onze vaatwasser gekregen.

Top bedrijf met nette behulpzame chauffeurs.

Ik heb hier nu twee keer mijn wit goed besteld. Nette mensen met duidelijke antwoorden. Leverde optijd en het is prima te volgen. Vaatwasser zat een deukje in, maar dat was van tevoren gezegd. Ik koop hier zeker vaker.

electric power

ales goed geregeld top

Goed, snel, bijna perfect

Gezocht, gevonden, snel en netjes geleverd op plek waar ie moest komen. Top. Jammer dat de bijgeleverde waterslang niet waterdicht afsloot na aansluiten aan een hele normale wasmachinewaterkraan met ontluchting. Volgens de transporteurs lag het aan de kraan … NOT. Een standaard wasmachine- waterslang met waterstof gekocht en die paste gewoon. Jammer die €30,- extra. Tip: let bij aankoop hierop.

Keurig traject

Keurig geholpen, alles volgens afspraak

Bezorgers erg aardig en bellen 15 min van te voren dat ze eraan komen. Alleen fornuis heeft een deuk

Bezorgers erg aardig alleen het fornuis bleek bij uitpakken een hele grote deuk te hebben

teleurstellend

ik heb nog steeds niets ontvangen, ook géén bericht van levering of dergelijk. Zit al vier dagen zonder kookplaat, doch er werd mij zelf voorgesteld te leveren na de besteldag.

Ben heel goed geholpen

Ruime keuze , betaalbare prijzen en Top Service !!!

In 1x van alles voorzien !! Top

Goeie service

Goeie service en levering. Keurig een half uur voor levertijd een belletje en de droger werd netjes op zijn plaats gezet.

Onvolledige informatie bij product

Prima. Goed betaalbaar maar ik kom er nu pas achter dat onze machine MINIMAAL acht jaar oud is. Maximaal 13 jaar. Dat valt niet terug te vinden in de beschrijving. Daar kom je pas achter als je de gebruiksaanwijzing online zoekt en na lang zoeken er dan achterkomt dat de machine zo ontzettend oud is.

uitstekend

goede service en bezorging. ik werd zelfs gebeld door de bezorger dat hij er aan kwam. keurig netjes geinstalleerd en oude wasmachine retour genomen. geen extra kosten, super!

Geweldig goede service

Geweldig service, goed bereikbaar en binnen het tijdslot bezorgd, bezorging en bezorgers zijn behulpzaam en netjes, alles een dikke 10

Zeer klantonvriendelijk

Bezorgers weigerde bestelling naar boven te tillen omdat een vinkje niet goed stond bij de bestelling, ze wouden het wel tillen maar dan tegen een vergoeding. service met een glimlach staat op de bus! Daar klopt niks van! Hier bestel ik nooit meer.

Positief

De heren wilden het pakket bezorgen. Heel aardig, beleefd en hoffelijk. Hartelijk dank voor uw aankoop

Vertrouwen waargemaakt

Qua service, snelheid, correctheid van uitvoering. Ook duidelijke website. Maar na het voltooien van de levering en plaatsing van het apparaat zou ik eigenlijk geen gerichte reclame meer moeten ontvangen. Kan er iets gedaan worden aan de overbodige cookies na het voltooien van de transactie?

Super vrolijke aardige jongens (Hakim en Abdel hielpen met het opzetten van de wasmachine. Het was snel en prima service. Bedankt

Goed service, zoals afgesproken met de bezorging en betaling.

Ik koop graag de volgende keer mijn spullen bij hun! Mijn wasmachine doet het prima! Goede aansluiting trekschakelaar.

Karwijstraat 29

2152 GP Nieuw-vennep