Netjes binnen afgesproken tijd.
Aardig personeel, snelle service en prima product.
Tijdens het surven op het internet, kwam ik op de site van de outlet store. Het adres was makkelijk te vinden, de uitleg en uitzoeken van het artikel ging heel goed. Ook het leveren en aansluiten ging prima.
Gisterenmiddag besteld en binnen een dag werd de vaatwasser geïnstalleerd door vriendelijke vrolijke kerels, die de oude meenamen.
Een goede en fijne ervaring Op tijd geleverd. De 2 mannen waren erg vriendelijk en behulpzaam. Prima ervaring
Tweedehands gehad maar ging snel kapot Wel meteen goed opgepakt door witgoed outlet Je kan geluk hebben maar ook snel pech zeiden ze Het zijn toch tweedehands machines Na advies een nieuwe outlet gekocht nadat ik een verkeerde levering kreeg . .. communicatie was wel goed advies maar ik vroeg om een 1600 toeren en hij zei dat hij die had en na mail zag ik dat er geen 1600 toeren was. Dit had ik heel graag willen hebben maar omdat ik zo klaar was met het hele gedoe heb ik genoegen genomen met een 1400 toeren . De chauffeur was heel vriendelijk. Collega ook. Wilde koffie aanbieden maar helaas was er iets mis met de koffiemachine.
Zijn goed te woord gestaan en perfect geholpen
Het bestelproces en de aflevering is vlekkekoos gegaan.
Steeds vlug reactie bij vragen op mail .
Bij aankoop aangevinkt dat oude vaatwasser moest worden meegenomen (staat standaard aangevinkt) maar dat is niet gebeurd. Vervelend.
Beste Pieter, "Wat spijtig om uw klacht hier te moeten vernemen. Het afvoeren van uw oude apparatuur is mogelijk en wordt kosteloos door de bezorgdienst uitgevoerd, mits aan de voorwaarden is voldaan. Indien de bezorgdienst uw oude vaatwasser moet meenemen, dient u ervoor te zorgen dat: Het apparaat is losgekoppeld en niet ingebouwd. Het zich op de begane grond bevindt (tenzij de service ‘naar boven tillen’ is gekozen). Het compleet is en geen scherpe delen bevat. Het droog, leeg en watervrij is, om schade binnenshuis en gevaar voor de chauffeurs te voorkomen. Als niet aan deze voorwaarden wordt voldaan, zoals ook duidelijk vermeld bij de tekst ‘oud witgoed retour’, is het helaas niet mogelijk om het oude apparaat mee te nemen. Met vriendelijke groet, DWO
Erg goede prijzen. Tv gekocht die een buitenlands model is, maar daar merk je in de werking niets van. De verpakking zou beschadigd zijn, maar buiten wat extra plakband aan de onderkant zag het er nog prima strak uit. Het werd ter plekke uitgepakt om te laten zien dat het werkt (werd een foto van gemaakt als bewijs, wat wel begrijpelijk is.) De chauffeur was zeer vriendelijk in de omgang. Duidelijk iemand van het westen des lands qua manier van praten, maar gewoon op een leuke manier. Ik kreeg nog duidelijke adviezen over hoe de tv vast te pakken bij het optillen omdat je anders "hoofdpijn" zou krijgen als de tv kapot zou gaan, en die heb ik van harte opgevolgd.
Bezorging goed. Hele aardige en behulpzame mensen. Echter apparaat (wasmachine) niet compleet, miste de aquacontrol slang. Belde hiervoor mevrouw aan telefoon zei dat het in de wasmachine zelf zit, wat niet klopt. Later opgestuurd, nog steeds verkeerde slang.
Beste Naomi, Wat spijtig om uw klacht hier te moeten vernemen. Onze oprechte excuses dat de juiste slang niet is meegeleverd en dat de nieuwe aquaslang achteraf ook niet correct blijkt te zijn. Zou u zo vriendelijk willen zijn om contact met ons op te nemen, zodat wij u verder kunnen helpen. Met vriendelijke groet, DWO
Snelle levering en goede service door vriendelijk en behulpzaam personeel.
Moi televisie super!!!!
Blij met nieuwe bovenlader snel sterk stil zuinig, me nieuwe vriendin
In 1 woord fantastisch. Nette snelle levering.
Een leuke wasmachine gekocht op dinsdag, vandaag binnen. Ik betaalde met pin op de moment dat het ding hier was en dat hij draaide. De jongens dat heeft het bezorgd waren zeer vriendelijk en snel klaar zonder incident. 5 sterren
Afgesproken naar boven brengen maar hadden geen tijd daar voor zoek maar uit wel duidelijk aan gegeven
Beste Kees, Wat vervelend om te horen dat de wasmachine niet naar boven is gebracht. Bij het nakijken van uw bestelling zie ik echter dat u de extra service voor het naar boven tillen van de wasmachine niet heeft geselecteerd. Desondanks probeert de bezorgdienst, indien mogelijk, de wasmachine naar boven te brengen. Helaas was het in uw geval niet mogelijk om dit op een veilige manier te doen, wat ook de reden is dat de wasmachine niet naar boven is gebracht. Met vriendelijk groet, DWO
Snelle levering en zeer vriendelijke bezorgers!
Zeer goede telefonische bereikbaarheid, enorm service gericht! Klant is koning. Ook snelle levering van de producten. Kortom Top bedrijf!
Goede afspraak gemaakt, ik zou 30 min voor bezorging worden gebeld door bezorger ivm mijn werkdag. Hij belt en is geirriteerd dat ik er niet ben. Ik ga meteen rijden en ben er 15 min later. Geen bezorger, hij was naar andere klant. Ik heb 50 min moeten wachten tot hij er weer was. Ze zetten de koelkast binnen, pakken deze niet uit en nemen de oude niet mee want die moet ik nog gebruiken omdat de nieuwe pas over 24 uur aan mag. Ik voel mij totaal niet geholpen hierdoor, slechte communicatie met deze meneer.
Beste Gérelle, Wat vervelend om uw klacht te vernemen. Nadat de bezorgdienst u had gebeld en u aangaf dat u er over 15 minuten zou zijn, leek het ons beter om eerst een andere klant te helpen. Daarna zou de bezorgdienst terugkomen om uw bestelling alsnog af te leveren. Als u de oude koelkast nog wilt gebruiken, kan de bezorgdienst deze helaas niet meenemen. Wij zullen de bezorgdienst aanspreken over het uitpakken en het niet tonen van het product. Met vriendelijke groet, DWO
De bezorging was op tijd, maar op de dag van bezorging heb ik het bedrijf gebeld met de vraag contact op te nemen met de chauffeur toen hij 30 minuten had voor zijn bestemming, helaas kreeg de chauffeur geen bericht van het hoofdkantoor en bood de bezorger mij aan dat hij wacht 10 minuten nadat ik hem € 20 heb betaald.
de maandag avond een afwas machine besteld aan een zeer scherpe prijs, de dinsdagavond werd die geleverd
Ik bestelde een wasmachine van Siemens voor de volgende dag. Jammer maar die kwam niet aan volgens de medewerkers pech op de snelweg en ze konden niet verder rijden. oké kan gebeuren begrijp ik. Ik was helaas in dit één moment niet bereikbaar op mijn mobieltje en zo ontving ik een mailtje. Ook nog ok. Ze vroegen om een nieuwe afspraak te kunnen maken. Prima. Maar daarna schreef ik met altijd wisselende medewerkers die helaas niet de voorafgaanden berichtjes hebben gelezen zodat ik altijd weer opnieuw ben gevraagd worden wanneer het voor me uitkwam op de levering te wachten. Als de wasmachine dan eens thuis was wordt ze idd naar boven getild en aangesloten die medewerkers waren heel vriendelijk. Maar de wasmachine stonk van binnen en moest ik van buiten en binnen eerst even schoon maken voordat ik ze kon gebruiken. Dat had ik niet verwacht. Natuurlijk koop ik een tweedehands wasmachine maar dacht wel dat ze schimmel zouden verwijderen voordat ik het maschine ontving. Nu loopt de maschine en is het ok.
Beste l, Wat spijtig om uw klacht hier te moeten vernemen. We vinden het ontzettend jammer dat de levering door pechgeval niet kon doorgaan, waarvoor onze excuses. Ook betreuren we dat de communicatie over de nieuwe levering niet naar wens verliep, waarvoor eveneens onze excuses. Alle tweedehands wasmachines worden standaard gereinigd met een sterk reinigingsmiddel. Als de wasmachine niet direct wordt gebruikt, kan dit inderdaad een sterke geur achterlaten. Wij adviseren daarom altijd om bij tweedehands wasmachines eerst een kookwas te draaien met een beetje schoonmaakazijn. Met vriendelijke groet, DWO
Op tijd geleverd, snel. Netjes de oude wasmachine afgevoerd en de nieuwe geplaatst en aangesloten. Dit allemaal op mijn zolder. Aardige kerels. Geen negatief woord over De Witgoed Outlet.
Karwijstraat 29
2152 GP Nieuw-vennep