Super snel, vaardig en aardig!

De wasmachine was in een mum van tijd omhoog (drie trappen en gangen door). Hele aardige mannen die gelijk alles in 1 handomdraai installeerde. We zijn heel erg blij dat we voor dit bedrijf hebben gekozen. Ik zou het aan iedereen aanraden.

Top bedrijf

We hadden een tweedehands vaatwasser gekocht, bij installatie bleek dat het apparaat lekte en er onderdelen ontbraken. De installateur had zelf een vaatwasser bij zich, dus wij besloten deze te laten installeren. Was niet heel handig van ons. Na een berichtje mochten we van de witgoed in plaats van een vervangende vaatwasser ( waar we recht op hadden) om ons tegemoet te komen een ander product uitzoeken . Dit is een stofzuiger geworden. Super super geregistreerd, bedankt!!!!

heel tevreden

hele goede service, gasfornuis voldoet aan eisen.

Bereidheid om te helpen met installeren

Vriendelijk en vlot en op de plek van bestemming neer zetten en eventueel installeren super.

Nog geen dag en mijn vaatwasser stond bij mij in huis!

Goede service!

Ik heb een koelkast en wasmachine besteld. Helaas kreeg ik de track&trace niet, maar gelukkig werd mijn mail hierover ‘s ochtends al voor openingstijd beantwoord. De bezorging was fantastisch! Ik had gevraagd of ze konden bellen voor ze voor de deur zouden staan en ik werd keurig een half uur van te voren gebeld. De heren waren super vriendelijk, vrolijk, behulpzaam en hebben alles netjes geïnstalleerd en duidelijk uitgelegd. De apparaten doen het zoals behoren en het deukje is niet eens te zien. Ik ben er heel erg blij mee!

Veel keus, goede en snelle service

Ik wilde heel graag een tweedehands wasmachine en daarin had ik bij De Witgoed Outlet veel keus. De levering, aansluiting en betalen bij de chauffeur verliep heel vlot, ik ben er heel blij mee.

Top ervaring!

Goede prijs en levering perfect op tijd!

Snel

Binnen 24 uur geleverd

UITSTEKEND!!!

Zondag om 23u een nieuwe vaatwasser besteld. Maandag om 16u gratis geleverd in België! Zeer vriendelijk, alles op zijn plaats gezet en het oude toestel gratis meegenomen! Super service!

Met een woord Waardeloos

De service is waardeloos eerst zo neer gezet en zoek het maar uit

De service overtrof mijn verwachtingen! De tv werd eerst samen getest voordat deze definitief werd afgeleverd. De communicatie was helder, alles verliep volgens planning, en ik ben ontzettend tevreden!

Super goede service

In de avond laat koelkast besteld (koelkast deur van de oude had het ineens begeven), volgende dag netjes geleverd. Vriendelijke bezorgers, en alles netjes gedaan. Oude gelijk mee retour genomen.

Top verkopers

Top verkopers,en top bezorgers,heb meerdere keren hier wat besteld altijd top levering.

Prima service alles zoals verwacht

Ik heb eeb inbouw koelvries combinatie gekocht. Werd zonder problemen bezorgd en alles was zoals verwacht en afgesproken

Een middag zitten wachten niemand gezien.

Een middag zitten wachten zie ik een melding bij de deur geweigerd. Niemand gezien of gehoord. Komen twee later als beloofd.

Hele goede service

super

Geweldige service, geschikte jongens(mannen)

Perfecte dienst!

Prachtige ervaring met dit bedrijf!

De levering is goed verlopen.

De datum van levering was niet gelijk duidelijk maar gelukkig ben ik verder geholpen door klantenservice. De reactie via de app kan wel beter door sneller op een bericht te reageren. Ben wel blij dat mijn wasmachine netjes geleverd is. Een goede service gehad bij de ontvangst van mijn wasmachine.

Professioneel en vriendelijkheid

Onze ervaring was in een woord geweldig,mooi op tijd telefoontje gehad ,20 minuten voordat de 2 vriendelijke mannen Jazier en Mierza (hoop dat het goed geschreven is) bij ons de koelkast kwamen bezorgen. Ze waren zo vriendelijk om onze oude koelkast,maar ook onze oude magnetron mee te nemen,wat eigenlijk niet was toegestaan. Zo klantvriendelijk zijn er tegenwoordig niet veel bedrijven meer. De beide mannen hebben nog wat gedronken en hebben toen hun lange weg weer vervolgd, want ze waren nog lang niet klaar. Nogmaals heel erg bedankt voor jullie goede service, Jazier en Mierza. Een stel tevreden klanten heeft dit opgeleverd!!

Was maschine gekocht .

perfect badankt.