Aflevering perfect

Apparaat net ontvangen Netjes en voorzichtig afgeleverd. Oude apparaat meegenomen Nette bezorgers Apparaat getest voor verlaten pand Morgen echt in gebruik.

Goedkoop is duurkoop!!

Gereviseerde wasmachine gekocht. Binnen een halfjaar stuk. Vervanger komt een halve week later. Die is samen met de klantenservice uitgezocht. Zij had hiervoor alle foto's gezien van de aansluiting die ik moest sturen, omdat ik moest laten zien wat er stuk was. Ook moest ik van alles proberen om het zelf op te lossen voor er een oplossing kwam. Blijkt de samen met het bedrijf uitgezochte wasmachien niet geïnstalleerd te kunnen worden. De coulance die de klantenservice kon leveren is €20 transportkosten ipv €40. Deels geld terug werd onder geen beding gedaan. Ik neem mijn verlies en bestel hier nooit meer wat. Ik hoop dat velen mijn voorbeeld volgen!

Erg onbeschofte service

Er kwamen 2 jongens/ mannen binnen gestormd en die stootten vanalles om in ons huis waaronder een i pad die van een kast op de grond viel. Daar werd nog geen sorry voor gezegd of niks. Ook werden de wasmiddelen die op de oude wasmachine stonden zonder pardon in een bak geflikkerd.Was blijkbaar allemaal de gewoonste zaak van de wereld. En dan die blik omdat ik er wat van zei. Super onbeschofte gasten

Zeer goede service

Vandaag werd onze koelvriescombinatie gratis bezorgd. Waar andere grote bedrijven moeilijk doen over het naar boven brengen, drie hoog zonder lift, was dit voor De Witgoed Outlet, niets om over te zeuren. Weliswaar hadden de twee bezorgers mijn partner nodig, ze deden het wel en zetten de koelvriescombinatie netjes op zijn plek. Daarnaast namen ze onze oude koelkast mee. Kortom: zeer tevreden!

Meer updates op de Track en Trace

De bezorgers waren attent en dachten goed mee. Dit was prima echter betreft de T&T ben ik niet tevreden. Het tijdvak van 3 uur is moeilijk in te plannen, als deze (zoals ik eerst verwachtte) niet update naar een korter tijdstip naarmate de tijd vorderd. Postnl of bijvoorbeeld Connected Logistics heeft dit wel. Kijkt u alstublieft eens naar hoe zij met Track en Tracé omgaan om dit soort matige reviews te voorkomen

Wasmachine gekocht en is netjes aangesloten, 2 trappen naar boven gebracht en oude meegenomen. Vriendelijke bezorging. Goede wasmachine van Bauwknecht. Ik koop altijd hier!!

Heel tevreden!

Top levering, goede tijd en aardige gasten. Vriendelijk en gelijk goed aangesloten!

Zijn super vriendelijk Netjes geholpen

Eerste keer besteld bij hun Alles klopt, afspraken gemaakt en nagekomen Tijdig geleverd tot op de eerste verdieping Top service

Scherpe prijzen, zeer snelle levering. Oude apparatuur werd gratis meegenomen.

Scherpe prijzen, zeer snelle levering. Oude apparatuur werd gratis meegenomen.

Zeer tevreden over de afhandeling en bezorging

Snelle omruil van mijn defecte wasmachine. Prima, zeer correcte bezorgers !

Tevreden

Ik ben zeer tevreden met de wasmachine

Top prijs en service punctueel

Miele wasmachine gekocht , volgende dag al op 2e verdieping bezorgd en aangesloten Betrouwbaar bedrijf!

Prima, netjes en op tijd. Geen uitleg gekregen maar vogel het zelf wel uit. Ik heb alleen wel 1 probleem. De afvoerslang is niet lang genoeg en zit heel strak en met maar een paar cm in de afvoerpijp. Bij het minste geringste vliegt dit eruit. Wat kunnen we hiermee? Met vriendelijke groet, Eugenie Schaefers Stationsweg 56, Hoofddorp 06 14188372

De jongens die de koelkast kwamen leveren waren zo snel weg dat ik helemaal vergeten ben ze fooi te geven

Super Goed Bedankt

Ik wil graag DeWitgoedOutlet aanbevelen. gisteren heb ik om 22.45 uur een nieuwe wasmachine besteld. de wasmachine staat al in mijn huis. super aardige mensen, professioneel, alles in 10 minuten aangesloten. bedankt en met vriendelijke groet.

niet tevreden

Ik had een Bosch wasmachine van 9 Kilo omdat ik mijn twee ineen dekbed wilde wassen.Dit kon opzicht wel maar ik wilde een ruimere en kwam bij deze uit LG 11 kilo maar daar moest ik hem inproppen. Maar uiteindelijk ging dat niet. beetje teveel handdoeken erin terwijl hij niet vol zit trekt het centrifugeren niet een rot machine.Een klacht ingediend geen antwoord.

Goed ervaring

super!!

Alles verliep snel en soepel. alleen nog hopen dat de vaatwasser ook goed is.

Amazing

The 2 guy briught the machine up are amazing, friendly, Pros, clean

Zeer snelle levering.

Installatie 0,00000

Machine goed Vlot geleverd Tien ze zagen twee trappen op weigerden bezorgers oude machine retour. Komen met smoes dat watertoevoer oude wasmachine nog aan kraan zit, daar hebben ze geen tijd voor, nu zit ik met oude machine. Volgens mij is verkoper witgoed zelfs verplicht desgewenst oude apparatuur mee te nemen...... Hopelijk reageert witgoed outlet op dit bericht.

Overzichtelijke site, levering volgens afspraak, vriendelijke monteurs

Twee monteurs brachten de nieuwe wasmachine op het afgesproken tijdstip bij mij thuis en hadden in no time de oude wasmachine in hun bestelwagen gezet, de nieuwe wasmachine op zijn plaats gezet, aangesloten en de droger er weer bovenop geplaatst. Bij een probleem die ik nadien voorlegde aan de service desk werd ik vriendelijk te woord gestaan en de oplossing die de service man opperde bleek juist. Wij zijn blij met de nieuwe wasmachine.

Karwijstraat 29

2152 GP Nieuw-vennep