Snelle levering goede service

Binnen 1 dag geleverd en keurig bezorgd tot aan de plaats waar hij geïnstalleerd moest worden

Goede service!!!

Ben zeer tevreden over mijn aankoop, verkoper heeft mij goed geadviseerd, bezorgers waren ook heel goed.

Duidelijk en snel. Prijs goed. Services snel en gemakkelijk

Goede prijs-kwaliteit verhouding en een uitstekende service

Goede prijs-kwaliteit verhouding en een uitstekende service

Super snel geleverd

Heel blij met mien tv

Na bestelling in de avond de volgende dag al geleverd. Helemaal top

Mooie en groet wasmachine

Snel geleverd en goed service. Bedenkt

Snelle levering! Vriendelijke mannen, en snel aangesloten.

I would like to return damaged machine

I like to return damaged dish washer.

Waardelose bezorging en schade aangebracht

Bezorgers kwamen al chagrijnig binnen. Gaven aan dat we geen aansluit service en afval meenemen hadden aangegeven. Wat achteraf wel zo bleek te zijn. Vervolgens moest het allemaal snel snel. Ging 1 van de bezorgers ook nog eens op de vaatwasser liggen waardoor de boven kant nu ingedrukt is. Ze bleven maar schuiven met de vaatwasser over de vloer. Waar door het laminaat daar nu kapot is. Vervolgens zeggen ze dat hij niet aangesloten kan worden omdat ze er niet bij kunnen. Uiteindelijk maar zelf gedaan binnen 5 minuten klaar. Al met al slechtse online ervaring ooit.

Betrouwbaar

Mijn wasmachine werd op tijd geleverd, ze namen ook het afval mee en sloten het aan. Ze hebben zelfs een testwas gedaan om te kijken of alles in orde is. Ik ben erg tevreden met hun service

Goeie aflevering service.

Niet zo best.

Ik heb een koel-vries combinatie van Miele bij hun gekocht. Toen het apparaat geleverd was bleek het koel gedeelte niet te werken dus ik contact gezocht met die mensen en mijn verhaal gedaan, zij vertelden mijn dat het apparaat dan opgehaald moest worden om nagekeken te worden want een (Miele) monteur ter plekken kon niet. Apparaat is toen retour gegaan, gemaakt en weer geretourneerd aan mijn waarna alles het wel deed. Dus eind goed al goed maar wel erg omslachtig allemaal en ook wel een beetje vreemd dat een nieuwe koelkast het niet doet. Conclusie, het zijn aardige bezorgers, mensen aan de telefoon zijn erg vriendelijk en behulpzaam maar koop ik daar de volgende keer weer ??? De kans is erg klein.

Is moeilijk verstaan baar maar toch super goed

Mensen zijn goed mee gaan super goed

Fantastische behandeling en afhandeling

De verkoper stond mij heel vriendelijke te woord en met advies en de heren bezorgers die twee trappen op moesten deden dat op een heel praktische manier. TOP

Misleidende retourvoorwaarden en onbetrouwbare service

Ik heb bij De Witgoed Outlet een Miele vaatwasser gekocht als Nieuw-Outlet product. Volgens de beschrijving kon er een klein krasje of deukje op zitten, maar bij levering bleek de schade veel groter dan verwacht. Wat het nog erger maakt: de bezorgers hebben het apparaat als ‘service’ volledig uitgepakt en het karton meegenomen. In hun voorwaarden staat dat je niet kunt retourneren als de verzegeling verbroken is, maar ze maken het zelf onmogelijk om de verzegeling intact te houden. Dit voelt als een bewuste truc om retourzendingen te voorkomen. Ik zit nu met een beschadigd product zonder een eerlijke mogelijkheid om het terug te sturen. Dit is pure misleiding en absoluut geen klantvriendelijke service. Koop hier niet als je eerlijke service verwacht! Ze hanteren een retourbeleid dat in de praktijk onwerkbaar is. Bezorgers pakken producten uit, waardoor je niet meer kunt retourneren. Geen transparantie over de werkelijke staat van Nieuw-Outlet producten. Ik raad deze winkel ten zeerste af!

Netjes aangeleverd

Prima product

Teleurstelling

Voornamelijk met oog op de levering. Trap naar 2e etage zou gevaarlijk zijn (ruimere trap dan 1ste trap) en waarbij de draai niet gemaakt kon worden (dezelfde draai als 1ste trap). Oude wasmachine is niet meegenomen, geen idee hoe ik dit naar beneden krijg.

Bezorgers verdienen meer dan een shouderklopje

Duidelijk en snel

Mijn oude wasmachine had het begeven, en ik zocht een andere. Ik wilde graag een nieuwe maar financieel niet haalbaar. Tot ik bij de witgoed outlet een kijkje nam. Hier heb ik mijn nieuwe wasmachine gekocht en met nieuw bedoel ik ook echt nieuw. Het bestellen gaat makkelijk en je hebt verschillende keuzes mbt betalen, de volgende dag wordt het geleverd, netjes aangesloten en werkend achter gelaten ook nemen ze de oude machine mee retour

vriendelijke snelle en efficiënte service

De oude machine werd verwijderd en de nieuwe werd boven op het huis geïnstalleerd.

Verpakkingsmateriaal vaatwasser

Gisteren de vaatwasser afgeleverd. Tot mijn verbazing namen de bezorgers geen verpakkingsmateriaal mee retour. Zij leverden alleen.!! Vreemd, terwijl er op de site het volgende staat: Oud witgoed en verpakkingsmateriaal gratis retour: Maak je geen zorgen over het verpakkingsmateriaal en je oude machine; de bezorgers ruimen alles op en nemen oud witgoed voor je mee. Nu maar kijken hoe ik het verpakkingsmateriaal weg krijg. Met de vaatwasser ben ik trouwens dik tevreden.

Complimenten voor de jongens die de wasmachine hebben gebracht aardig, een lach op het gezicht en snel. Bestelling ging makkelijk en levering binnen 14 uurtjes …….. top

Prima!!!!

Ik hield mijn hart vast bij deze bestelling. Ik had een deadline voor maandag avond. En ja hoor op tijd geleverd. Ze reageren netjes op de berichten. Dank jullie wel, voor de nette service. Ook de bezorgers, bellen netjes 5 minuten voor levering.

Karwijstraat 29

2152 GP Nieuw-vennep