De witgoed outlet komt afspraken na

Het bestellen ging heel makkelijk en de bezorging was super netjes. Er werd keurig een half uurtje van te voren gebeld en de bezorgers waren heel vriendelijk en enthousiast.

Snel geregeld

Snel geregeld. Volgende dag al bezorgd en ououde wasmachine meteen mee

professioneel

Bezorgers eerder gebeld dat het onderweg was

Geweldige service

Besteld en keurig op tijd geleverd. En oude droger mee genomen. En de nieuwe op de plek gezet. Met duidelijke instructie.

Eerste keer wat gekocht , smart tv , op tijd bezorgd en fijne jongens

Heb het vandaag besteld en had het de volgende dag al binnen. Heel netjes en goed geleverd. Echt professioneel. Zeker aan te bevelen.

De mannen waren zeer behulpzaam en vriendelijk. Keurig geplaatst en aangesloten.

echt drama

ik wacht al 4 weken en oven nog niet binnen,4 keer gebeld er over ,allen beloven beloven

Gewoon zoals je verwachten mag

Alles correct gecommuniceerd en geleverd. 1 was mee gedraaid lijkt allemaal goed.

De vaatwasser werd netjes snel geleverd en oude apparaat is retour genomen. Snelle service

Snel en efficiënt

Vlotte afhandeling via webshop en keurige bezorgers!

Alles was perfect

Communicatie, levering, vriendelijkheid, vaatwasser: alles perfect

Op tijd geleverd.

Op tijd geleverd. Netjes de oude weer teruggenomen. Alleen jammer totaal geen gebruiksaanwijzing.

Goede service, vriendelijke mannen, erg behulpzaam

Ik ben erg tevreden over de hulp van de mannen bij het installeren van de nieuwe wasmachine. Ze waren erg vriendelijk en behulpzaam!

Prijs kwaliteit valt een beetje tegen

Tweedehands is ook echt tweedehads, met nog een vieze pomp en krassen op een doffe deur en flinke beschadigingen in het bovenblad. Dan is het bedrag wat ik daarvoor betaald heb nuet helemaal in verhouding

Alles verliep soepel

Gewoon goed

service bij bezorging slecht!

Ik heb zojuist een droger bezorgd gekregen. Het eerste dat de bezorger vroeg was: "naar welke verdieping moet het?" Toen ik aangaf dat de wasdroger naar zolder moest was hij duidelijk geïrriteerd/ boos en gaf aan dat ik dit niet had aangegeven. Het is mij niet duidelijk waar dit had gemoeten. Bij het aanschaffen heb ik daar geen vraag over gezien. Vervolgens heeft hem wel naar boven gebracht maar niet aangesloten terwijl dit wel wordt beloofd. Jammer, een vervelend begin zo.

Goede, aangename ervaring

Heb hier een tv gekocht, heel tevreden. De doos zag er niet uit maar er was geen enkele schade en alles zat erbij

Snelle levering en top service. Zou het aan iedereen aanraden!

Prima geregeld

Een appje voor dat ze komen bezorgen Aardige en behulpzame bezorgers

Snelle en goede levering

In het weekend besteld maandag geleverd netjes afgeleverd en het oude apparaat mee terug genomen

goede machine, netjes op zijn plek gezet en aangesloten

machine werd netjes geplaatst en aangesloten, vriendelijke jongens.

VRIEZER GEKOCHT VAN Bosch

Vriezer de hele weekend aan gezet en wordt niet koud !!!Hoe dan werkt niet wel jammer

snelle levering,goed geregeld

snelle en goede levering

Grandioos

Grandioos, makkelijk snel en top service. De prijs is uitstekend!

Karwijstraat 29

2152 GP Nieuw-vennep