Filtre

The Best

Thank you Björn and Tom for the excellent support and service.

Snelle levering, product nog beter dan verwacht.

Ruim aanbod, goede en nuttige artikel omschrijvingen, snelle levering.

Ruim aanbod, goede en nuttige artikel omschrijvingen, snelle levering.

received damaged product!

ordered a pair of 16oz rex f7 ego gloves and received a pair with one glove with an interior tear and the padding started to come out in just 4 days of use.. won't recommend this site!

• Would you recommend us? No

Makkelijk te bestellen en een prima loopband. Zeer blij mee!

Kwaliteit op alle vlakken

De uitgebreide kennis over hun enorme assortiment is ideaal wanneer je zelf niet weet welk model of merk je best aankoopt. Bij vragen kan je zonder twijfel een snelle respons verwachten.

Snelle levering, producten als verwacht

snelle levering van goederen ondanks de drukte!

Superfijn dat ik zo snel mijn spullen geleverd kreeg! Hier bestel ik graag nog eens.

Slecht

Heb een bowflex borstband hartslagmeter bestelt, eerst gebeld en specifiek gevraagd (david) of deze compatible is met de M8 ook in de bestelling aangegeven, dus niet. Apparaat vindt band niet. Gebruikt en nu met zweet dus geen retour, zonde van het geld

Goed geregeld

Prima en snel geregeld

Super service en ze denken met je mee TOP!

Ondanks de de drukte tijdens de kerst, kon ik mijn bestelling gewoon afhalen. Super service TOP!

De beste website voor sportmateriaal

Snelle levering Juiste prijs

Uitstekend!

Snelle levering, zeer goede kwaliteit! Zeer tevreden!

Snel en goed.

Snelle levering van het bestelde product. Top.

Super snelle seevice

super

leuk dat jullie die twee haltershirts erbij hebben gedaan, top.

Prima sevice

Prima service. Vlotte bezorging. Prima

Snelle bezorging

Product kwam snel binnen.

Snelle levering goede service.

Snelle levering, en hele fijne service

De bestelling was naar wens.

Good

Good

Prima/snelle service

Binnen 1 dag geleverd, naar tevredenheid en wens

Goede snelle service

Pakket is nog niet geleverd

DHL is twee keer geweest was niet thuis, blijkt dat pakket nu in Zwolle ligt (45 km van Marknesse) Toen bleek in een keer dat pakket was afgehaald ( niet door mij) DHL gebeld die leggen het probleem bij mij neer (vreemd) gebeld met jullie, vrijdags weer gebeld met jullie pakket lag nog in Zwolle kon hem zaterdag tussen 10 en 1 ophalen. Kwam eigenlijk niet uit maar ja had hem zondag nodig. Kom ik daar DHL gesloten. Dus voor niks 100 km gereden en moet daar dus nogmaals heen om hem op te halen. En dan nog monteren etc en extra naar Valkenswaard. U snapt volgende keer zal ik niet zo snel weer bestellen. Ik ga hem dinsdag halen bij DHL maar als advies zoek een andere vervoerder deze is onpersoonlijk en legt probleem neer bij klant die er niks aan kan doen

4-6 Vang

Halsteren 4661TX