Filtre

Uitstekende service

Bestelling was heel snel geleverd, heel goede communicatie

Very responsive and good deal

I bought my fitness bike and the company was very responsive. Order process was easy and the training device was delivered in a day.

Prima, niets op aan te merken!

Prima, niets op aan te merken! Fijne en goede communicatie over de e-mail en bestelde spullen geleverd zoals afgesproken.

Eerste aankoop en tot nu toe zeer tevreden

Op vrijdagavond contact gehad met de verantwoordelijke (na 18u) om 22u zelfs nog antwoord gehad dat een toestel voorradig was en dat ik kon bestellen. Zeer tevreden !!!

Alles volgens afspraak

Netjes alles geleverd

Crosstrainer prima

De bezorgtijd en bezorging was erg slecht.

Zeer snelle levering

Product als omschreven

Toppie

Gewoon doorgaan zo..

Boven verwachting

Finnlo spinning bike besteld en door eigen stomme schuld de fietscomputer stukgemaakt (draad stukgetrokken). Op de vraag hoe ik deze kon repareren hebben ze me uit coulance een nieuwe toegezonden. Wat mij betreft service met een grote S.

Kwalitatief product voor een goede prijs met snelle levering

goed heel goed

super ga zo door mensen het gaat jullie allemaal goed mvg milton achthoven

Gewoon goed!

duidelijke site, makkelijk besteld, goede prijs , goede spullen, snelle levering! Een aanrader!

Ik had een fout gemaakt bij de bestelling. Ik heb daarna communicatie opgenomen met NRG fitness, ze reageerden elke keer binnen een paar uur. Ik ben erg tevreden met de klantenservice

Uistekende website om dip bars te bestellen

(Besteld via beslist.nl) Levering had iets sneller gekund, maar het product was van topkwaliteit.

Goede ervaring, snelle levering

Snelle en juiste levering, direct na het weekend waarin ik besteld heb.

Redelijk snel

Jammer dat er niet bij wordt verteld dat je nog halterschijven moet kopen erbij

Correcte behandeling

De gekochte goederen zijn volgens de afspraken geleverd.

Vlot verlopen

Vlotte bestelling en contact

Top klantservice

Ze reageerden snel en bieden snel hulp en opties wanneer heb je vragen of producten wilt bestellen, producten van goede qualiteit in verband met de prijs

Goed geholpen uitstekend product

Bokszak kind

Prima !

Zowel (af)levering als het artikel zelf tevreden mee !

Ik heb de Schwinn Crosstrainer aangeschaft. Twee dagen later al in huis. Goed verpakt. Handleiding was heel goed te doen, heb deze zelf gemonteerd. En fijn dat je de mogelijkheid heb om achteraf te betalen. Een hele goede service.

Geweldig, alles naar wens.

Bestelling op tijd geleverd, ondanks corona crises. Prima kwaliteit voor goede prijs.

ik heb mijn bestelling retour gestuurt

maar ik heb mijn geld nog niet binnen dus nog even wachten met mijn beoordeling

Supergoie service!

Top material en top service

4-6 Vang

Halsteren 4661TX