Zeer snelle levering , onderdelen van de hometrainer zijn goed verpakt tegen beschadiging . Over het product kan ik nog niet veel zeggen het was heel makkelijk om met de beschrijving het product te monteren alleen jammer dat er geen handleiding in het Nederlands bij zit
Communicatie is top!! Je wordt precies op de hoogte gehouden over de status en levering.
Goede en snelle levering. Duidelijkheid over levering.
Is er iets wat niet helemaal is hoe het hoort, dan wordt het netjes opgelost.
Was gewoon prima
Alles soepel en snel + top kwaliteit
Een sportmat besteld en deze is de volgende dag geleverd.
de aankoop is snel opgevolgd ; levering werd vlot doorgegeven aan de courierdienst en kon ik ook opvolgen ; finaal geleverd op uur en tijd.
Snelle verzending en goed product!
Snelle levering van de bestelling. Uitgebreid assortiment. Blij met mijn aankoop!
Producten mooi binnengekregen. Jammer dat ik er geen muur bevestiging spullen erbij had. Zo moest ik alsnog naar een doe het zelf zaak om het te kunnen gebruiken.
Goedemorgen Aytekin, Bedankt voor uw beoordeling! Wij vinden het jammer dat u dit zo ervaart. In de omschrijving van het artikel staat vermeld dat de pluggen en schroeven niet inbegrepen zijn. Dit is gedaan omdat er voor ieder type muur andere schroeven en pluggen nodig zijn. Wij hopen dat u hier begrip voor heeft.
Bestellingen worden altijd snel uitgevoerd. Daarnaast ben ik ook zeer te spreken over de website.
Ik dacht 2 dumbells te bestellen. Helaas werd er maar 1 geleverd (mijn eigen fout overigens, ik had niet goed gekeken) ik had niet verwacht dat ze per stuk gingen. Daarna de 2e besteld. Die was er snel. Goed product.
Bestelling geplaats met de gedachte dat het binnen zou komen voor de kerst. Bestelling is nooit geleverd maar retour terug ontvangen? Echt niet leuk!
Goedemorgen Melanie, Bedankt voor uw beoordeling! Excuses voor het ongemak. Wij waren hier niet van op de hoogte, DHL heeft het pakket retour bij ons geleverd. Uiteraard hebben wij dit op deze manier ook verwerkt en het volledige bedrag dezelfde dag van ontvangst overgemaakt. Wij vinden het erg vervelend dat u niet de kans heeft gehad om uw bestelling in ontvangst te mogen nemen. Wij zouden u graag een tegemoetkoming aanbieden bij een eventuele volgende aankoop. Met sportieve groeten, NRG Fitness
Het zou de volgende dag geleverd worden. Nu kan er altijd iets mis gaan. Toch jammer. Want bij jullie bestellen was juist zo leuk omdat het er de volgende dag kon zijn. Nu stond ik met lege handen. Zonder kado.
Goedemorgen Ruwan, Bedankt voor uw beoordeling! Wij beloven op onze website, voor 16.00 besteld is dezelfde dag nog verstuurd. DHL levert enkel op werkdagen (maandag - vrijdag). Kunt u aan mij aangeven waar u dit gezien heeft? U heeft op Vrijdag 17 December om 15.42u besteld, volgens de track and trace is uw zending vrijdag verstuurd en is vandaag gemeld als 'onderweg met bezorger'. Wij vinden het erg jammer dat u dit op deze manier heeft ervaren. Met vriendelijke groet, NRG Fitness
Revisión original
Gemakkelijke site om iets te vinden Vlugge levering Netjes verpakt
De levering was snel maar ik had zo wat niks aan de stangen want ze waren te groot en de dumbells platen pasten er ni op ik probeer contact te zoeken maar ze reageren bijna al 1/2 dagen ni dusja:/
Goedemorgen Omar, Bedankt voor uw beoordeling. Wij hebben uw bericht op kerstavond ontvangen, logischerwijs waren wij op dat moment gesloten ivm met feestdagen. Daarnaast zijn wij bereikbaar van ma tm vrij van 9.00 tm 17.00. De berichten die buiten deze tijden ontvangen worden zullen de eerstvolgende werkdag beantwoord worden. Ik hoop dat u zo voldoende geïnformeerd bent. Mocht u nog verdere vragen hebben, hoor ik het graag!
Revisión original
Ik kon via Decathlon niet bestellen en zag dat jullie de leverancier zijn, gelukkig werkte jullie website wel en hadden jullie ook een meer maten beschikbaar dan Decathlon. bestellen ging makkelijk, snel geleverd. Helemaal blij. Alleen puntje van kritiek op de bezorgservice DHL. Ze hebben het pakket zonder overleg in mijn papiercontainer gegooid. Op deze manier zijn er al meerdere pakketten kwijtgeraakt, gelukkig dit keer wel goed gegaan.
top
Bezorging was super snel en de qualiteit van het product was boven mijn verwachting
Goed overleg tijdens telefonisch contact over product en de wijze van levering. Prima service bij het afhalen van het product. Prettige medewerkers.
Zeer snelle en nette levering en erg klantvriendelijke klantenservice. Zeker een aanrader !!!
Correcte bestelprocedure, snelle beantwoording van mijn mail, snelle levering.
19 Westelijke Havendijk
Roosendaal 4703RA