snelle levering gewenst product

goed verloop aankoop en leveringsproces!

Klantvriendelijk en heel service gericht

Ik ben onder de indruk van de goede en snelle service van NRC. Goede uitleg, zeeeer aardige en vriendelijke meneer, en wat wordt beloofd, wordt ook nagekomen. Complimenten hiervoor, en vriendelijk bedankt voor de opvolging.

Snelle levering, goede service.

Werd gebeld om te controleren of ik mij er van bewust ben dat het artikel een uitbreiding betreft voor een bepaald type power rack.

Voortreffelijk

Goede kwaliteit spullen en nagekomen wat er afgesproken is.

Snelle service! Goede kwaliteit spullen!

Aanrader!!

geweldig

snel en goede spullen!

Great service, top quality, thanks a lot!

Great job!

Goede en snelle service

De onderdelen die tijdens het monteren van het toestel ontbraken zijn heel snel nageleverd door NRG.

Altijd blij met NRG

Super mooi roeitrainer, heel blij. Kreeg goede informatie van NRG en was snel geleverd.

On time, juist produkt

goed, en aan de deur bezorgd met dhl

Mijn hometrainer is degelijk, netjes afgewerkt en stil in gebruik,

De montagehandleiding heb ik eerst goed moeten lezen waarbij de plaatjes niet altijd even duidelijk waren. Ook het aansluiten van dezelfde kabeltjes van de computer gebeurde op goed geluk en de betekenis van de draaiknop -up down- kan ik niet terug vinden. De zit op de hometrainer is goed af te stellen en ik oefen er graag op.

Gewoon goed

Snelle levering. Product conform verwachting. Niets op aan te merken.

Goede en snelle levering

Zeer te vreden. Groetjes fam v Lith

Snelle service en goede informatie. Ook na het bestellen.

Goeie service en advies en een duidelijke stroom aan informatie na bestellen over de levering.

Snelle levering, perfect verpakt.

Zeer snel geleverd en alles was keurig, stevig verpakt.

Goed maar het apparaat voldeedniet

Snelle levering , prima product

Een dag later al geleverd, prima kwaliteit Mma handschoen

Perect

Zeer goede ervaring

Eerste aankoop, na telefonische contact te hebben gehad. Mee denkende klantenservice medewerker. Na levering van mijn order bleek aan een van mijn gekochte artikelen een defect te zijn. Ook hier weer geweldige service, met terugstuurt service, omdat dit voor mij de beste is ipv ophaaldienst. En direct een nieuw exemplaar voor mij gereserveerd, zodat er een omruiling plaats kon vinden. Ben dan ook super tevreden met de afwikkeling en hulp welke mij is geboden door de klantenservice van dit bedrijf.

Geweldige service

Ik ben mega goed geholpen.Daarom een dikke 10.

nette levering

De levering is prima uitgevoerd. Het product is een cadeau, daar kan ik helaas niets over zeggen.

Mijn ervaring is zeer positief , keurig netjes en snelle bezorging .

19 Westelijke Havendijk

Roosendaal 4703RA