Uitstekend. vlot geleverd, geen registratie nodig.

Ik heb gekregen waar ik voor heb betaald, in korte tijd. het weekend zat er tussen.

Outstanding service and product quality

In my life, I have never known such a logistics. Ordered on Friday, received on Saturday. The service is exceptional and flawless. I will not hesitate to recommend other products. The dumbbells I ordered were carefully delivered and its of the ultimate quality. A big thank you for the seriousness to Mr Van Overveld,

Goede prijs/kwaliteitverhouding en snelle levering

Besteld product was vlot binnen en voldeed aan de verwachtingen!

Top geregeld en snelle service

Snel antwoord, snelle service en vriendelijke klantenservice!

Langzame service!

Ik heb medio november 2020 een Schwinn IC9 gekocht. Deze is na 5 maanden mankementen gaan tonen in zijn trapas. Via de website waar ik hem had gekocht ben ik doorverwezen voor service naar NRG, die de importeur is van het merk Schwinn. Ben nu al bijna 3 maanden bezig om het mankement op te lossen. De service reageert uitermate langzaam, reactietijd van bijna 6 werkdagen per verstuurt bericht vanuit NRG! Ben al 3/4 weken bezig met het zorgen dat er een monteur langskomt nog steeds geen duidelijkheid! Service uitermate slecht!

Binnen een dag gelever, scherpe prijs

Goed geslaagd voor een powerbag. Product goed verpakt, netjes in orde. En binnen de verwachte tijd geleverd

Uitstekende materialen en levering

Ik heb een bokszak van 100cm x 30cm en een muursteun 90cm besteld. Gewoon geweldig en ben dik tevreden.

Prima product met goede prijskwaliteit verhouding!

Voldoet aan mijn verwachtingen voor pilates oefeningen

Prima over gans de lijn

Perfecte afspraken alsook de leveringstijd.De aangekochte voldoet volledig aan de verwachtingen.

Deskundig advies en snel geleverd.

Wilde een bokshelm bestellen, maar kwam niet uit met de maat. Gebeld en wed keurig geholpen. Bestelling was zeer snel geleverd.

Goed en snel geleverd

Goed zaken mee te doen

Snelle levering Goede kwaliteit

Slechte kwaliteit

Het product is slecht er staat leer maar is het niet

Super service toestel werkt goed.

Toestel werkt goed makkelijk te verplaatsen.

Betrokken

Behulpzaam en betrokken

Snel geleverd exact wat besteld was

snel geleverd

En bijzonder goed geinformeerd over de status van de order en levering!

Top service en super snelle levering!

Snelle service! Nette levering :)

Service-afdeling zegt toe, doet niets

Inmiddels 6 weken een kapotte bowfkex-trainer., royaal binnen de garantietermijn. Via leverancier verwezen naar de distributeur, NRG. Materiaal is in huis, “er zal spoedig contact opgenomen worden” en “vandaag wordt u gebeld” “materiaal is in huis, de monteur belt spoedig” enz, enz, enz. Er gebeurt echter al zes weken niets! Waardeloos

Het qas niet het product dat ik dacht, maar dat was geen probleem om terug te sturen. Geld stond binnen een paar dagen terug op de rekening.

Goede communicatie, snelle levering.

Prima prijs/kwaliteitsverhouding. Snel geleverd. Helaas verkeerde maat maar wel gratis bezorgd en retour. Wellicht handig om een maattabel te vermelden bij de kniebeschermers zodat een retourzending voorkomen kan worden?

Goede snelle service

Had mijn mailadres achtergelaten voor een herinnering wanneer een bepaald artikel weer op voorraad is. Nou is mijn ervaring bij andere verkoopsites; je hoort nooit meer wat. Maar bij deze site direct een mail dat het betreffende artikel op voorraad was. Besteld en volgende dag in huis. TOP!!! Zo hoort dat....

Perfect!!

Top ervaring

Goed materiaal met een snelle levering

Alles wat je ervan hoopt.

Prima product, erg snel levering

19 Westelijke Havendijk

Roosendaal 4703RA