Perfecte service

Zeer goed advies en meedenken met de klant. Bedankt!

Duidelijke website, makkelijke bestelling!

Keurig op tijd en correct geleverd!

Gewoon goed.

Zoals het moet.

Fast delivery quality products

Made several orders, all went well. good fast delivery and good products.

het probleem snel opgelost

een kapot pedaalriempje werd per kerende post vervangen

Kwaliteit en snelle levering

Uitstekende próducten

Zeer snelle en correcte levering.

Twee dumbbells besteld en kon ze dezelfde dag nog komen afhalen. Toen ik bij het magazijn kwam lagen ze op me te wachten. Goede service. Aanrader.

Uiteindelijk goed opgelost

Een boksbal besteld voor de verjaardag van mijn zoon. Als binnen een week krom. Ze zouden nieuwe onderdelen bestellen na ruim een maand nog niets gehoord. Daarna mail gestuurd dat wij het artikel terugwilde sturen. Hun reactie was dat de garantietermijn voorbij was en dat wij het eventueel op marktplaats kunnen verkopen. Een andere medewerker heeft contact opgenomen en omdat de onderdelen niet op korte termijn leverbaar waren, is het volledige aankoopbedrag terug gestort. Uiteindelijk netjes en snel opgelost

Super Tof

Erg leuke bokshandschoenen gekocht

Bestelde spullen voldoen precies aan de afbeeldingen en beschrijving op de website. Aanrader.

Goede communicatie

Goed op de hoogte gehouden can order. Verder ook snel bezorgd

Snelle levering!

Mijn bokshandschoenen waren super snel bezorgd, en ik ben er heel tevreden mee!

Supersnelle en nette service

vandaag besteld volgende dag in huis top!!

Vanaf mijn bestelling door NRG dmv diverse mailtjes aan mij verstuurd waarin de voortgang van mijn bestelling werd vermeld. Prima geregeld!!

Prima, ik was alleen wel midden in een vergadering en buiten stonden de spullen terwijl het regende. Dat vond ik niet zo prettig. Het plastic dekte het meeste wel af, maar niet alles...

Snelle levering en goed product

Ondanks drukte i.v.m. corona is mijn pakket zeer snel geleverd. Het product is van prima kwaliteit en netjes afgewerkt.

Goede duidelijke info

Super tevreden

De uitleg en advies zijn geweldig. Kan het zeker aanraden. Zelf afgemonteerd was zeer gemakkelijk, met behulp van een youtube instructiefilmpje. Ook met Zwift gaat het fietsen goed ,tevens gekoppeld aan Strava en werkt goed .Zeer blij mee!!

Precies wat ik zocht

Goed product Snel geleverd

supper snel geleverd en prima product top

Prima matje ,snel geleverd,voldoet aan omschrijvingen

Perfect behalve de voetenbakjes zijn niet geschikt. nr voor orthopedische schoenen

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit