Redelijk snel

Jammer dat er niet bij wordt verteld dat je nog halterschijven moet kopen erbij

Correcte behandeling

De gekochte goederen zijn volgens de afspraken geleverd.

Vlot verlopen

Vlotte bestelling en contact

Top klantservice

Ze reageerden snel en bieden snel hulp en opties wanneer heb je vragen of producten wilt bestellen, producten van goede qualiteit in verband met de prijs

Goed geholpen uitstekend product

Bokszak kind

Prima !

Zowel (af)levering als het artikel zelf tevreden mee !

Ik heb de Schwinn Crosstrainer aangeschaft. Twee dagen later al in huis. Goed verpakt. Handleiding was heel goed te doen, heb deze zelf gemonteerd. En fijn dat je de mogelijkheid heb om achteraf te betalen. Een hele goede service.

Geweldig, alles naar wens.

Bestelling op tijd geleverd, ondanks corona crises. Prima kwaliteit voor goede prijs.

ik heb mijn bestelling retour gestuurt

maar ik heb mijn geld nog niet binnen dus nog even wachten met mijn beoordeling

Supergoie service!

Top material en top service

Enige winkel met levering uit voorraad, top! Snel geleverd.

Bestelling ‘s avonds ingelegd en werd via de mail goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Vlekkeloos bestelproces en zeer snel geleverd. Product is van goede kwaliteit (powerblock set) en exact als beschreven. Als een van de weinige sportartikelen leveranciers gewoon netjes op voorraad en een prima korting bij afname van een set. Netjes!

Zeer Goed

Mijn ervaring met deze winkel is heel goed, ook in deze corona tijden boven verwachting snelle levering voor een mooie prijs.Ik hoop dat dit bij mijn volgende bestelling hetzelfde blijft.

Snelle levering, correcte product.

Alles klopte en was de volgende dag bij mij. In deze tijden een zeldzaam iets.

goed product en snel geleverd

ik gebruik met plezier mijn powerlifting riem en ben zeker tevreden met de levertijd en kwaliteit.

Het was mijn eerste keer dat ik met jullie samenwerkte en jullie hebben zeker niet teleurgesteld. Had wat vragen en kreeg direct antwoord. Super!!

Hier ga ik vaker bestellen

snelle levering, mooie materialen. Zeer tevreden

Super bedankt

Alles correct en vlot verlopen

Goede kwaliteit, snel geleverd

Toestel voldoet aan mijn eisen netjes afgewerkt

Zoals gezegd het toestel is netjes afgewerkt, duidelijk uitgelegd hoe hij in elkaar moet worden gezet. Allen DHL kwam de doos brengen, met twee personen, ik aan een kant die twee van DHL aan de andere kant, maar beklaagde zich auw auw ik moet dit niet doen met mijn schouders. Maar dat heeft niets met het apparaat te maken.

Snelle reparatie in extreem drukke periode.

Mooie hometrainer gekocht via andere webshop. Helaas een defect na enkele weken. Corona tijd, dus extreem druk bij alle leveranciers van thuissport apparaten. Weken gewacht. Wel beloftes, maar geen actie met allerlei excuses van oorspronkelijke leverancier. NRG gebeld. Binnen 3 dagen monteur met noodzakelijk onderdeel. Onder garantie thuis gerepareerd door deskundige en klantgerichte monteur namens NRG. De contacten met NRG eaten prettig en zij gaan zeer effectief te werk. Aanrader!

prima product en prima service

online besteld roei apparaat was snel in huis, keurig op de hoogte gehouden van het transport, gemakkelijk in elkaar te zetten en veilig in gebruik.

Een tevreden klant

Mooi op tijd. Geen problemen

Alles goed aangekomen

Top service! Probleem snel opgelost en zelfs extratje gekregen

Top service! Probleem snel opgelost en zelfs extratje gekregen. Top customer service :)

Mijn eerste bestelling bij NRG, het product werkt niet.

De Polar T31 is stuk of de batterij die niet vervangbaar is, is zo goed als leeg. De hartslagsensor varieert van 40 tot 199 per minuut vanaf begin en tijdens de hele cyclus op home trainer, op korte tijdstippen veranderen de metingen. Met mijn vorige Polar T31 waren de metingen perfect, het gaat om identiek het zelfde product.

19 Westelijke Havendijk

Roosendaal 4703RA