Artikel niet ontvangen, ondanks bericht dat het wel is geleverd. Dank zij DHL

Nog geen artikel, wel bericht van DHL en NRG dat geleverd is. Geen excuses of uitleg.

Zelfs in deze drukke corona- tijden werd mijn bestelling keurig op tijd geleverd

Perfecte ervaring!

Perfecte en correcte afwerking van bestelling!

Snelle verzending en mooi pakketje thuis gekregen. Mijn zoon is er heel tevreden mee.

Netjes en op tijd het juiste artikel.

Ik heb besteld maar er is nog niets bezorgd.

Ik kreeg vorige week bericht dat de bezorging was uitgesteld, maar heb daarna niets meer gehoord.

Over het geheel goed met paar aandachtspunten

Men neemt uitgebreid de tijd voor (vanwege Covid-19) telefonische voorlichting. Medewerkers zijn zeer goed op de hoogte van de apparatuur en de werking. Na aflevering en zelf montage (monteurs mogen niet in huis komen, opnieuw i.v.m. Covid-19) bleef ik met aantal vragen/opmerkingen zitten. Opnieuw uitgebreid te woord gestaan. Wat wel opviel was het feit dat de eerste medewerker de zaken rooskleuriger voorspiegelde dan tweede medewerker. Voorbeeld: montage was niet 'een paar schroeven monteren' maar twee uur werk met een handleiding die niet helemaal klopte.

Voldoet aan mijn verwachtingen.

Op tijd geleverd, goed verpakt, goede opbouwbeschrijving, ziet er prima uit en voldoet 100% aan de verwachtingen.

Precies zoals verwacht

Snel en netjes bezorgd

Prima product voor een nette prijs

Helemaal okay

Bought a kettlebell

Delivered superfast, great packaging, nice realistic pictures on the web side. Good job, guys!!!!

Klantgericht vriendelijk en meedenkend

NRG Fitness mailde mij om te controleren of hetgeen ik besteld was compatibel was met wat ik al thuis had staan en gaven ook duidelijk uitleg over hoe ik hwt aan moest sluiten.

Het bestellen was eenvoudig, de klantenservice zeer vriendelijk.

Snelle service en goede opvolging

Snelle service en goede opvolging. Bij vragen wordt er gereageerd en geantwoord.

Correcte afhandeling

Klantvriendelijk

Keurig

Keurig op tijd en netjes verpakt

snelle levering, goed product (bidon met bidonhouder)

goede service, snel geleverd.

Levering volgens afspraak op tijd.

Mooie 10kg schrijft

de 10kg schrijf is mooi vast te houden en makkelijk op te slaan

Perfect snel geleverd

super

prima service snel geleverd .super heel vriendelijk aan de telefoon gr ben .

Makkelijk en snel bestellen

Kom hier vast nog een keer terug

goed geleverd, prima product

goed geleverd, prima product

Ander artikel ontvangen dan in omschrijving stond

In de omschrijving en op het plaatje van het artikel stond zowel een fitnessartikel van 45 cm als een van 90 cm. Er kon niet voor 1 van beide worden gekozen dus verwachtte ik beide artikelen. Dit bleek niet het geval, ik ga het artikel dus retourneren.

Uitstekend snelle levering en product

Ervaar het als prima levering en uitstekend product

19 Westelijke Havendijk

Roosendaal 4703RA