Snel geleverd (tot aan de brievenbus)

Duidelijke webwinkel, bestelling werd snel verzonden en geleverd. Alleen werd het pakket tot aan de brievenbus gebracht. De vrachtwagenchauffeur kon nochtans zonder problemen oprijden.

Bestelling en bezorging ok! Een 10. Maar ik word wel schijtziek van 8 mailtjes over ontvangst bestelling en berichten dat het bestelde onderweg is. Dat had met 3 berichten ook gecommuniceerd kunnen zijn. En nu al het zoveelste bericht met verzoek te revieren. Dat is allemaal wat veel!

Goed profuct

Op tijd geleverd, heel belangrijk

Geen commentaar. Wat een onzin, het staat hierboven

heel erg goed

Na telefonisch contact kreeg ik goed advies. De gekozen hometrainer stond een dag later al in huis. Dus goed advies en zeer snelle gratis levering.

Teleurstellend

Niet goed gelijk retour gestuurd nik gehad. Ik 103 41 en moest 41 103 miss ik heel belangrijk pakketje

Perfect op tijd!

Mooie Polar banden. Zitten goed. Goed geholpen aan de telefoon. Blij mee.

Snelle levering van de bestelde goederen.

Snelle goede levering

Delivered damaged punching bag

My punching bag arrived with 2 big ripped seams.

Goed product , ziet er mooi uit

Zeer snelle bezorging.

Terrible service. Do not recommend.

Over 15 emails for 1 order. Absolutely disgraceful harassment. Order arrived 1 week late. Avoid this company.

Snelle levering. Product als omschreven.

Betaalbaar en snelle levering, goede eerste indruk!

Met NRG ben ik meer dan tevree

Dit was mijn eerste kennismaking met NRG. Ik kwam op een overzichtelijke site en vond al snel het artikel wat ik zocht. Gelijk maar een account aangemaakt want deze site zal ik wel vaker bezoeken. De levering van het artikel was snel en correct. Ik ben een tevreden afnemer.

Een genot om bij NRG te bestellen.

Zeer vriendelijke klantenservice. Een olympische halterstang met schijven en een dumbbell set besteld. Heel snel geleverd en zeer goed verpakt.

Niets dab lof!

prijs/ kwaliteit helemaal in orde en supersnelle levering, ik kon meteen aan de slag, hoe fijn is dat!!!

Snel verstuurd. Product zoals beschreven.

Halterschijven. Gekocht. Bestelling, levering en kwaliteit: alle OK.

Goede service snelle levering

Goeie service

Goed advies en snel geregeld

Ik had een hartslagborstband nodig voor mijn crosstrainer. Een wat verouderd model. Kreeg goed advies via online chat. Bestellen en verzenden ging snel, binnen 1 dag binnen (geleverd op zaterdag) en constante updates via de mail over de status.

Ik zag en bestelde en werd top binnen de tijd geleverd !!!

19 Westelijke Havendijk

Roosendaal 4703RA