Mijn hometrainer is degelijk, netjes afgewerkt en stil in gebruik,

De montagehandleiding heb ik eerst goed moeten lezen waarbij de plaatjes niet altijd even duidelijk waren. Ook het aansluiten van dezelfde kabeltjes van de computer gebeurde op goed geluk en de betekenis van de draaiknop -up down- kan ik niet terug vinden. De zit op de hometrainer is goed af te stellen en ik oefen er graag op.

Gewoon goed

Snelle levering. Product conform verwachting. Niets op aan te merken.

Goede en snelle levering

Zeer te vreden. Groetjes fam v Lith

Snelle service en goede informatie. Ook na het bestellen.

Goeie service en advies en een duidelijke stroom aan informatie na bestellen over de levering.

Snelle levering, perfect verpakt.

Zeer snel geleverd en alles was keurig, stevig verpakt.

Goed maar het apparaat voldeedniet

Snelle levering , prima product

Een dag later al geleverd, prima kwaliteit Mma handschoen

Perect

Zeer goede ervaring

Eerste aankoop, na telefonische contact te hebben gehad. Mee denkende klantenservice medewerker. Na levering van mijn order bleek aan een van mijn gekochte artikelen een defect te zijn. Ook hier weer geweldige service, met terugstuurt service, omdat dit voor mij de beste is ipv ophaaldienst. En direct een nieuw exemplaar voor mij gereserveerd, zodat er een omruiling plaats kon vinden. Ben dan ook super tevreden met de afwikkeling en hulp welke mij is geboden door de klantenservice van dit bedrijf.

Geweldige service

Ik ben mega goed geholpen.Daarom een dikke 10.

nette levering

De levering is prima uitgevoerd. Het product is een cadeau, daar kan ik helaas niets over zeggen.

Mijn ervaring is zeer positief , keurig netjes en snelle bezorging .

Heel blij dat ik em snel had.

Helaas bij het eerste gebruik liet het plastic bij de handvat al los en een van de rode rondjes ook! 19/11/21 Ik ben van de week opgebeld door een medewerker die de klacht serieus nam. Ik kon de kettle bell houden en als hij weer op voorraad is kan ik een nieuwe bestellen. het aankoop bedrag wordt terug gestort. Heel netjes ik zeg........ Chapeau

Snel en correct

Snelle levering met goede beschrijving. Ik ben heel blij met het product .

Prima alles op tijd en goed geleverd

goede

Goede service en snel opgestuurd

Heel vlotte en correcte service!

Snelle service en bezorging.

Gewoon prima

Zoals het hoort

Er was een foute levering en na contactname werd alles snel geregeld. Goede opvolging!

Onpersoonlijk

Had een bestelling gedaan en ineens krijg ik een mail dat mijn geld zou worden teruggestort zonder een woirdje uitleg waarom

4-6 Vang

Halsteren 4661TX

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire