Goed en snel geleverd

Goed zaken mee te doen

Snelle levering Goede kwaliteit

Slechte kwaliteit

Het product is slecht er staat leer maar is het niet

Super service toestel werkt goed.

Toestel werkt goed makkelijk te verplaatsen.

Betrokken

Behulpzaam en betrokken

Snel geleverd exact wat besteld was

snel geleverd

En bijzonder goed geinformeerd over de status van de order en levering!

Top service en super snelle levering!

Snelle service! Nette levering :)

Service-afdeling zegt toe, doet niets

Inmiddels 6 weken een kapotte bowfkex-trainer., royaal binnen de garantietermijn. Via leverancier verwezen naar de distributeur, NRG. Materiaal is in huis, “er zal spoedig contact opgenomen worden” en “vandaag wordt u gebeld” “materiaal is in huis, de monteur belt spoedig” enz, enz, enz. Er gebeurt echter al zes weken niets! Waardeloos

Het qas niet het product dat ik dacht, maar dat was geen probleem om terug te sturen. Geld stond binnen een paar dagen terug op de rekening.

Goede communicatie, snelle levering.

Prima prijs/kwaliteitsverhouding. Snel geleverd. Helaas verkeerde maat maar wel gratis bezorgd en retour. Wellicht handig om een maattabel te vermelden bij de kniebeschermers zodat een retourzending voorkomen kan worden?

Goede snelle service

Had mijn mailadres achtergelaten voor een herinnering wanneer een bepaald artikel weer op voorraad is. Nou is mijn ervaring bij andere verkoopsites; je hoort nooit meer wat. Maar bij deze site direct een mail dat het betreffende artikel op voorraad was. Besteld en volgende dag in huis. TOP!!! Zo hoort dat....

Perfect!!

Top ervaring

Goed materiaal met een snelle levering

Alles wat je ervan hoopt.

Prima product, erg snel levering

Goede prijs kwaliteit verhouding

Weet alleen niet of het in de wasmachine kan / mag

Slecht

Bestelling geplaatst en betaald, lang gewacht op verklaringen, geen sorry,

Prima maat, service en prijs

Prima maat, service en prijs

Snel geleverd. Top!

Zat te strak om me hand heen heb blaren daardoor gekregen

Veelste strak om me hand heen deed heel veel pijn om me hand heb ook blaren ik kan helaas niet ruilen naar L

Geweldige service

Het product wat ik gekocht had kreeg ik kapot geleverd. Contact opgenomen met NRG fitness, foto's gemaild,kreeg meteen n nieuw product. Super service.

Heb de mma handschoenen besteld, binnen notime ontvangen. Goede prijs voor goed spul, en snelle levering.

Ben erg tevreden met nrg fitness... ik had een paar pads besteld die waren gescheurd binnen 2 weken en ze hebben gelijk nieuwe opgestuurd. Super blij... ik raad zeker mensen aan om bij nrg te bestellen. Hele goeie service!!

Snel en deskundih

Had verkeerd artikel besteld, werd door klantenservice prettig geholpen en kon gewoon ruilen

Vang 4-6

4661TX Halsteren

Over NRG fitness BV

NRG Fitness BV is een Nederlands bedrijf dat zich richt op de verkoop van fitnessapparatuur, accessoires en gezondheidsproducten. Het assortiment omvat cardio- en krachttrainingsmachines, gewichten, yogamatten en andere fitnessaccessoires voor zowel thuisgebruikers als commerciële sportscholen. NRG Fitness BV richt zich op het leveren van hoogwaardige producten die bijdragen aan een gezonde levensstijl, met een focus op kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid.