Goede prijs kwaliteit verhouding

Weet alleen niet of het in de wasmachine kan / mag

Slecht

Bestelling geplaatst en betaald, lang gewacht op verklaringen, geen sorry,

Prima maat, service en prijs

Prima maat, service en prijs

Snel geleverd. Top!

Zat te strak om me hand heen heb blaren daardoor gekregen

Veelste strak om me hand heen deed heel veel pijn om me hand heb ook blaren ik kan helaas niet ruilen naar L

Geweldige service

Het product wat ik gekocht had kreeg ik kapot geleverd. Contact opgenomen met NRG fitness, foto's gemaild,kreeg meteen n nieuw product. Super service.

Heb de mma handschoenen besteld, binnen notime ontvangen. Goede prijs voor goed spul, en snelle levering.

Ben erg tevreden met nrg fitness... ik had een paar pads besteld die waren gescheurd binnen 2 weken en ze hebben gelijk nieuwe opgestuurd. Super blij... ik raad zeker mensen aan om bij nrg te bestellen. Hele goeie service!!

Snel en deskundih

Had verkeerd artikel besteld, werd door klantenservice prettig geholpen en kon gewoon ruilen

Top producten en top service!

Bestellen prima, snelle levering

Goed geregeld

top service

op tijd geleverd

Prima..!!!

Ruime keuze en aantrekkelijk geprijsd, bovendien super snel geleverd.!

Eindelijk een XL die ook zo groot is!

Heb al meerdere handschoenen gehad en/of gepast....te klein. En deze voldoet niet alleen qua maatvoering aan de eis maar het systeem om ze weer uit te trekken is perfect! Geen gewurm en gedoe niet stuk voor stuk je vingers lostrekken! Zeer goed

Kwaliteit snelle levering

slechte chinese kwaliteit, kortom troep

powerhooks slecht gesoldeerd met scherpe kanten; was zogenaamd westers merk, maar goegkope alibaba troep; zat nog in de chinese verpakking zonder merk! telefonisch onbereikbaar!

Goed en duidelijk geholpen per telefoon

Binnen een dag!

Sportartikel gezocht: je wilt natuurlijk snel beginnen met de fitness. U begrijpt dat, wat de motivatie zeer zeker verhoogd. Nou zal ik mijn partner vanavond direct de bank op sturen; de fitness bank wel te verstaan: want de andere bank zien wij nu hopelijk pas ná onze sportieve fitness apparatuur van u benut te hebben! Met sportieve groet, Mirjam Stuurvrouw

Uitstekende service

Product werd snel verzonden en was als geadverteerd.

Ben blij met mijn bestelling

Aardig snel ontvangen. Zou er zo weer bestellen.

Uitstekende service, echter slechte levering

Alles goed verpakt, echter transporteer wilde niet bij de deur afleveren. Moest de fiets naar de woning slepen.

ik heb hem net ik kan nu niet een oordeel velgen

het werk goed maar te kort om mijn mening te geven moet wel 4 wekken tussen zitten.

Oke

Snel opsturen

Westelijke Havendijk 19

4703RA Roosendaal

Over NRG fitness BV

NRG Fitness BV is een Nederlands bedrijf dat zich richt op de verkoop van fitnessapparatuur, accessoires en gezondheidsproducten. Het assortiment omvat cardio- en krachttrainingsmachines, gewichten, yogamatten en andere fitnessaccessoires voor zowel thuisgebruikers als commerciële sportscholen. NRG Fitness BV richt zich op het leveren van hoogwaardige producten die bijdragen aan een gezonde levensstijl, met een focus op kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid.