Alles top!

Zeer tevreden over dit bedrijf, duidelijke site, goede kwaliteit, en doet wat ze beloofd!

Beloftes worden nagekomen, da's online al heel wat tegenwoordig.

Niets aan toe te voegen.

Precies zoals verwacht.

Precies zoals verwacht.

Superrrr

Een goede communicatie zeker in deze dagen met de corona.. en zoals beloofd vandaag besteld morgen thuis.. dus een snelle service.. Bedankt

Bestelling snel afgehandeld en product prima in orde

Heel goed geholpen met al mijn vragen!

Ik stuurde een paar mailtjes waarin ik een paar vragen had en wordt keurig binnen 30 minuten terug gemaild met alle informatie waar ik naar vroeg. Grote klasse!

De e-mail communicatie was uitstekend. Levering was erg snel. Vrijdag besteld en maandagochtend bezorgd. De hometrainer (SCHWINN 570R) die ik bestelde, was precies wat ik wilde

Snel geleverd ondanks coronacrisis

Snel geleverd, telefonisch goed bereikbaar, topservice in drukke tijden voor de online sportleverancier!

Goede service, snel geleverd (ondanks Covid19 tijdperk), goede prijs-kwaliteit

Zeer snelle levering, zonder problemen en of vertraging mijn loopband ontvangen, ondanks corona crisis. Ben zeer tevreden met het toestel.

Keurig

Snelle en goede service

Goede levering. Uitstekend product.

Bestelt, op tijd geleverd. Prima.

Product naar tevredenheid en snelle levering

Product naar Tevredenheid Snelle levering

Snel geleverd, ook tijdens deze omstandigheden. Zit een duidelijke beschrijving bij

De lat om je op te trekken grijpt niet lekker, en het apparaat is niet erg stabiel

Geweldige service!

Ik ben echt goed geholpen door NRG fitness. Ik was opzoek naar een bepaald product, maar deze was niet meer op voorraad, via messenger een vraag gesteld en een dag later kreeg ik een berichtje dat een vergelijkbaar product op voorraad is. Ze denken met je mee! Ook was de verzending erg snel. Al met al ben ik goed geholpen. Echt top service!

super !!

super !

Super snel binnen

Netjes en snel

Goede snelle levering

Easy to use, brilliant customer service.

Easy to order, brilliant delivery time and good product. There was a problem with my delivery address (auto fill on Blokker’s website incorrectly inserted the wrong address based on my postcode). I contacted NRG and was assisted by David Danis. David immediately came up with a solution to help, contacted DHL immediately for assistance and kept me updated via email and telephone call. All within the space of 30 minutes. I had my packet 2 days later. I really appreciated David’s help and as a result of his excellent customer service, wouldn’t hesitate to order from NRG again. Thanks David!!!!

Heel erg goed

Duidelijke site Bestellen gaat heel makkelijk Scherpe prijs/kwaliteitsverhouding Mogelijkheid tot (gratis) achteraf betalen Snelle levering Enige minpuntje: montagehandleiding alleen in het Italiaans

Duidelijke website, snelle levering en goede producten!

Zeer tevreden ondanks de Coronacrisis

Bij het bestellen netjes een orderbevestiging ontvangen. Je wordt ook op de hoogte gehouden over het pakket via track & trace. Het gaat automatisch, je hoeft zelf eigenlijk niet te kijken. Later nog gemaild met een vraag en binnen 1 dag netjes antwoord. Er stond alleen een verkeerde foto bij het artikel wat ik bestelde. Excuses voor gekregen en zou aangepast worden. Goed bedrijf ik ga vaker bestellen. Gr. Marijn

Slecht

Ik moet het de stoelfiets terugsturen, want bij het ronddraaien zit er een hik in. Waardeloos ding. Veel gedoe om alles weer in te pakken + verloren tijd.

Snelle levering, mooi product

Goed product en met waarheidsgetrouwe foto's

Oké

2 springtouwen besteld. Na met beide touwen een paar keer te springen om te testen is 1 van de 2 touwen gebarsten in de coating. Redelijk jammer. Wees ook niet lomp want ze komen aan als zweepslagen als je misspringt :p

Westelijke Havendijk 19

4703RA Roosendaal

Over NRG fitness BV

NRG Fitness BV is een Nederlands bedrijf dat zich richt op de verkoop van fitnessapparatuur, accessoires en gezondheidsproducten. Het assortiment omvat cardio- en krachttrainingsmachines, gewichten, yogamatten en andere fitnessaccessoires voor zowel thuisgebruikers als commerciële sportscholen. NRG Fitness BV richt zich op het leveren van hoogwaardige producten die bijdragen aan een gezonde levensstijl, met een focus op kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid.