Pluspunten

Snel en compleet, tegen een eerlijke prijs.

Duidelijk vermelden op website dat het op een pallet geleverd wordt.

Pluspunten

Top! Lekker snel en het product overtrof m'n verwachtingen. Na een klagerige gebruikersreview over het ontbreken van geschikt muurbeslag bij de optrekstang, rekende ik daar dus ook niet op. Ik vind het overigens vrij normaal dat er geen muurbeslag bijzit. Maar toen mijn pakket werd bezorgd was ik blij verrast dat er 8 keilbouten werden bijgeleverd! NRG luistert naar zijn klanten.

Pluspunten

De volgende dag het bestelling al in huis. Toen bleek dat er 1 onderdeel ontbrak, dit via de mail doorgegeven en dat werd ook de volgende dag al bezorgd. Helemaal toppie

vooral zo doorgaan

Pluspunten

Supersnelle levering en gratis verzending

Geen opmerkingen

Pluspunten

Groot aanbod met een duidelijke omschrijving op de site ook scherpe deals. Na bestelling snelle levering!

geen

Pluspunten

Duidelijk en snel email contact . Alles keurig binnen 2 werkdagen geleverd . Materiaal van goede kwaliteit en goed verpakt . Geen verzendkosten .

Blijf zo doorgaan .

Pluspunten

* Quick * Effective * Very Supportive They have helped me remotely to fix my elderly XT HAMMER Cavero (Over the email diagnosis 100% correct. I bought replacement part from them which was delivered fast. XT works like charm)

Pluspunten

Prima product, Goede prijs Snelle levering

Pluspunten

Super service. Top!

Misschien even een mailtje sturen zodat je weet dat er gewerkt wordt aan een oplossing. Nu heb ik na een week zelf gebeld omdat ik niet wist of mijn vraag in behandeling was genomen.

Pluspunten

De communicatie was perfect. Vlot, netjes en o.k. En omdat ik iets moest ruilen: dit verliep perfect en vlot.

geen

Pluspunten

Via Bol.com een trampoline gekocht, na 1,5 jaar dagelijks springen elastieken versleten. Via Bol.com doorverwezen naar leverancier, gemaild en meteen zijn er nieuwe elastieken afgestuurd. Volgende dag al in huis. Prima service.

Pluspunten

snelle levering goed contact

Pluspunten

Je krijgt tenminste direct advies!

Pluspunten

Zeer snelle en duidelijke antwoorden op vragen. Supersnelle bezorging zoals beloofd: 's anderdaags!

Pluspunten

Enkele moeilijkheden met de levering zijn op zeer vriendelijke en meer dan correcte maatregelen van het bedrijf rechtgezet tot onze grote tevredenheid. Zeer betrouwbaar en zeer goede service.

Pluspunten

Service

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bestelling binnen de beloofde termijn geleverd.

Geen trackingnummer ontvangen. Ik heb hierover geïnformeerd per e-mail. Nooit een reactie gekregen.

Pluspunten

Ik belde met NRG fitness en kreeg fantastisch advies door een kundige medewerker. Mede daardoor heb ik een hometrainer aangeschaft via NRG fitness.

Pluspunten

ik heb besteld vanuit Belgie en het was de volgende dag al in huis, dat vond ik supertof, ook ben ik heel tevreden over het bestelde artikel zelf, de kwaliteit is heel goed voor een zacht prijsje, ik bestel hier graag terug mocht ik nog iets nodig hebben

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

1. Mag wel een track n trace sturen opdat ik weet wanneer pakket aankomt. 2. Had showroommodel besteld, en niet alles in the box werd meegeleverd.

Pluspunten

Snelle service bij gebreken of storingen en geholpen bij het kiezen van het juiste apparaat

Nvt

Westelijke Havendijk 19

4703RA Roosendaal

Over NRG fitness BV

NRG Fitness BV is een Nederlands bedrijf dat zich richt op de verkoop van fitnessapparatuur, accessoires en gezondheidsproducten. Het assortiment omvat cardio- en krachttrainingsmachines, gewichten, yogamatten en andere fitnessaccessoires voor zowel thuisgebruikers als commerciële sportscholen. NRG Fitness BV richt zich op het leveren van hoogwaardige producten die bijdragen aan een gezonde levensstijl, met een focus op kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid.